Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

2.el motorsiklet pazari fiyatlar uçuyorrrr neden?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda
    Merhaba arkadaslar motorumu daha temiz bi 600 rr alabilmek icin sattm.sattim ama 2007-2008 model 20 bin tl nin asagisina yok ben 3 bin tl daha asagi verdim.benim motorumdan cok daha beterleri motorlarina 20 bin ve ustu fiyat cekiyor.ayip yahu her malin bir degeri vardir.22 diyen adamida arayip 19 verim diyemiyom valla.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tr_select - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Arz-talep
    Sıfır fiyatların artışı---> ikinci elin artışı.
    Ötv-kdv darbeleri.
    Dolar-eur yükselişi.

Bla bla gider bu böyle
    AWESQME ve StyLeOscaR bunu beğendiler.

_pLay_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R - Citroen C5 SX PK
    Alıntı ENGİN REİS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaslar motorumu daha temiz bi 600 rr alabilmek icin sattm.sattim ama 2007-2008 model 20 bin tl nin asagisina yok ben 3 bin tl daha asagi verdim.benim motorumdan cok daha beterleri motorlarina 20 bin ve ustu fiyat cekiyor.ayip yahu her malin bir degeri vardir.22 diyen adamida arayip 19 verim diyemiyom valla.
    bence arayıp demelısın . belkıde oraya mecburıyettemn o fıyatı yazdı belkıde 19a vermeye razı. hayatta hersey denemeye deger.

Motosikleti
    Honda
    Valla arkadaslar ne olursa olsun 8-9 yasinda makina bunlar adam full boyaliya 20 istyr.arayip sorsam mi bilemedim.
    fearlesboyy bunu beğendi.

hasanrs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya AS 150 T1 7k, SYM GTS250i Evo16k, Yamaha R25
    Bu iş bir ticarettir bence. Zamanın varsa uygun fiyatlıyı bekle... kesin çıkar bir motor!

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    benım bu kadar param var düşünürseniz görüşelim dersin olur biter. çekinilecek bi durum yok

solmyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bende anlamıyorum bu durumu. adam ikinci el fiyatını bazen sıfır fiyatının üzerine satıyor. sorsan hemen başlar, yok plaka masrafı yok aksesuar masrafı. arkadaş 1000km binsen de o motor o fiyat etmez desen git başka al diye atar yapıyorlar. birde "ANLAYANA - HASTASINA - ACELESİ YOK"cular var. tam dayaklık. bu kelimeleri gördüğünüz zaman anlayacağınız şu;
    arkadaş bende biliyorum bu motor bu para etmez ama bi enayi çıkarsada yolmaktan çekinmem.
    modifiyeli diye övmüş övmüş, yaptığı değişiklik 100tl tuttuğu an motora 200tl bindiriyorlar.
    birde km düşüren mikroplar var. ben de çok gördüm duydum insafsızlar az da değil 50 60 bin km indiriyor.
    bir başka sıkıntılı çakal tiplerde "ACİL SATILIK - ASKERE GİDİCEM - EVLENİCEM - NAKİT SIKINTISINDAN"cılar. bu tiplerde sözde paraya ihtiyaçları var. ancak neden ilanlarının sonunda da "TAKAS OLUR - ÜZERİ ÖDENİR - ÜST MODELE GEÇMEK İÇİN" yazarlar. adam daha 15 saniye önce attığı yalanı unutuyor balık beyinliler.

motorunun hakkını isteyenleri tenzih ederim
    motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı

imza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 ybr 125 & 2014 ybr 125
    bir de şark kurnazları var. satma derdi falan yok, sırf çıtayı yükseltmek niyetleri. ama bunlara kanan çok saf var tabi.
    agrasiwe bunu beğendi.

zizulander - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Şu aralar mecburen otomobil
    Tek başlık altında toplanamayacak bir konu bir kaç başlık ekleyeyim kendimce.

birincisi meleketin çoğunun fırsat bulduğunda birbirini dolandırmayı kültür haline getirmesinden kaynaklanır.

ikincisi firmalar tarafından hakkı gaspedildiğinde bile hakkını aratmayan hukuki yapının oluşudur. yani gidip ikinci el bir araç firmasından araç alsanız ve en basitinden kilometresi düşürülmüş olsa siz bunu farketseniz dahi hakkınızı arayamazsınız.

üçüncüsü bir hevesle motosiklet alıp ilk üç beş günde bir kazaya bulaşan sonra da bu motor işi çok riskli be yaaa diyip motorunu satmaya çalışan bunu yaparken de kendine yediremeyen aile baskısı, askerlik, acil para gibi bahaneler üreten tiplerin iyi para verdik bari zarar etmeyelim anlayışıdır.
    semihss bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda
    Ya bide millet tam yalanci ben adama kazali diyorum trameri var diyom.kendi satarken kaza filan yok diyor.uuu boya var motorda yok diyor.sonra cikiyor haberim yok diyor.1 parca.filanda degil.hayirlisi ile bir motor alayim diyom ama bu fiyatlara motor alinmaz.

rumelian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arabalarda (cevremde de gordum bu olayi) adam aliyor arabayi biraz biniyor. Sonra aldigi fiyattan iki uc bin yukarisina koyuyor ilani. Bu fiyata alan olursa satarim diye. Yani satmak degil niyeti ama bu parayi veren olursa satarim diye. Bedava ilan sitelerinin kotu yani da bu. O ilana 5 tl verecek olsa, oyle ilan vermez.

Kardes sen teklif et, zaten satanlar hep pazarlik payi diye koyuyor bir miktar.
    ENGİN REİS bunu beğendi.

ilkayözdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dinamik150>Spacy110>Gsxr600K7>Hyena100>Activa
    gsxr 600 2007 bakabilirsin

serkanADH13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motor Tamircisi :) 0,535,939,20,86 :)
    biz 2008 600rr sattık 16,500'e,
    17 fıyat yazdık adam 13 vereyim diye mesaj atmıştı

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    Alıntı serkanADH13 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    biz 2008 600rr sattık 16,500'e,
    17 fıyat yazdık adam 13 vereyim diye mesaj atmıştı
    2000 model passatla takas edelim motorunu dedi
    sen bize üste 14 bin lira ver dedi.
    5 bin liralık motora gelen teklife bak :D
    # motosikletle.blogspot

Motosikleti
    Honda
    Ah ah bu insanlar niye boyle bende 2008 modeli 17 ye verdim bunlara bakarsak ben bu motoru 19 dan asagi vermemem gerek.bu nasil iş.sinirlendim 2006 model kawa 636 ya bakiyom.oda aldin mi satilmiyor bir daha ya.suzuki kafamda fakat yakin cevremde yok

TIGERSHARK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    motor az soran çok bu yüzden fiyatlar uçuyor 2006 ötv kazığın'dan sonra büyük motorlar 90'lı yıllarda olduğu gibi yine burjuva işi oldu

Phoenixs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    S1000RR
    Alıntı tr_select adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arz-talep
    Sıfır fiyatların artışı---> ikinci elin artışı.
    Ötv-kdv darbeleri.
    Dolar-eur yükselişi.

Bla bla gider bu böyle
    en güzel şekilde açıklamışsınız kimse kabul etmek istemesede gerçekler bunlar

fearlesboyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA MT
    Alıntı ENGİN REİS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla arkadaslar ne olursa olsun 8-9 yasinda makina bunlar adam full boyaliya 20 istyr.arayip sorsam mi bilemedim.
    hocam adanadaymıssınız bahce size yakın cumartesı bır kırmızı sıyah 2008 model 600rr baktım arkadaş 18500 e kadar indi motor cok temız renklı ön cam katlanır maner egsoz falan motor full lastıkler yenı fiyattada dediğin gibi 18500 dedi sadece 2 alt sag sol sakalda boya var dedı grenajda degıl gerisi orjınal alt motora anahtar degmemış istediğin ustaya götür yada gelin bakın dedı.arkadaş osmanıyede motorsporlarının motorlarınıda yapan arkadaşmış hatta dragda birinci olan osmanıyeden bmw rs1000rr dizen arkadaş .internette ilanı var.yardımcı olucaktır emınım
    ENGİN REİS bunu beğendi.

Motosikleti
    2002 Aprilia Atlantic 500
    Bence en büyük sebeb,ikinci el ilanlarının ücretsiz oluşu.Ver ilanı bir sene orada dursun ekmek istemiyor su istemiyor.Bu durum piyasayı yükseltiyor.
    ENGİN REİS ve beko12345 bunu beğendiler.

Potenza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bmw S1000 RR HP4 & Aprilia Sr150 2T
    Bende isyanlarlardayim arkadaşım bu duruma. ..ne hale geldi be.
    ENGİN REİS bunu beğendi.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)