en kötüsü ilan sayısı az olan motorlar
ilgili kategoride 10 ilan var.6-7 tanesi 8500-9500 3-4 taneside 10-11000.aynı model km temizlikte varsayalım.
8500-900 olanlardan 1-2 tane kalıyor pahalılar gitmiyor.sonra her yeni açılan ilan 10-11 civarında giriş yapıyor.3-4 aya bir bakıyorsun aynı motorun 10binden aşağı ilanı yok.arayıp 8-9 teklif ettiğinde de tripler havalar.sonra aylarca ilan duruyor.
aynısı başıma geldi.bu yaz ilgili kategoride 4 ilan var,içlerinde en yüksek fiyat yazan en temizi 8500 tl.diğerleri 6500-7500 aralığında.8500olan ilanda yazandan daha ucuza satıldı.şimdi aynı kategoride 4 ilan var biri problemli olduğu için düşük diğer 3ü iyi gözüküyor ve 10.000den ucuzu yok.içlerinde yazın en pahalı olan 8500 yazıpta satılan motor gene var.arayıp adamın aldığı fiyatı teklif ediyorsun kesinlikle olmaz diyor,kabul edersen telim bu diyorsun,kesinlikle aramam diyor.
90 küsür modelli makinede 6 ayda 2500tl kar etmeyi amaçlayan insanlar varken 2.el büyük saçmalık.
sahibinden komda ilan olmalı ama fiyat yazmamalı bence.saçma bir piyasa oluşuyor.
Hani böyle aniden karşına çıkıyor ve göz göze geliyorsun ya, o an çok kötü oluyor insan. Heyecandan ne yapacağını şaşırıyor, ayakları titriyor...Sonuçta köpek bu ısırır falan...
valla geçen facebookta ikinci el motosiklet ilanları grubuna sürekli ilan veriyorlar, bi eleman 2013 mü 2012 mi ne yuki spitzere 7600 yazmış, bende altına bu fiyat normal mi fazla değil mi yazdım, sıfırı 8500 lere geliyor dedi bana, bişey demedim, motorun sıfır 7200 lere geliyor adamın haberi yok, birazdan kaldırmış fiyatı 6500 e çekip yeniden ilan vermişti :D şite böyle tutturduğuma
dediginz ilanı bulamadım.bende kendı motorumu osmanıyeye sattım benım motor mu acaba
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:46 ----------
valla anlamış değilim.şuan adanada bir motor var.bugun ilana düştü güzel duruyor ama fiyat yine uçuk kaçık 21.750 uuuu nu ne ya.
Sifiri 33 bin olan motorun 2007si nasil olurda 20 bin olur.mantik hatasi bence.aradim 21.750 istyeni adam 21.500 olur diyor.digeri full boyaliya 20 istyr ben bu fiyati isterim diyor.deli olacam
öncelikle herkesin malı değerlidir.. Başta bunu kabul edelim....
Sıfır fiyatı arttınca 2. ele talep artacağıda kuşkusuz..
e madem talep var.. Fiyatta doğal olarak üste çıkacak..
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...42948353/detay
sanmam sız 2007 model demıstınız motorunuz ıcın bu 2008
Birinci sebep sezon yaklaşıyor. Şubat geldimi biti kanlanmaya başla motorcunun hele şu fuar geçsin sen o zaman gör fiyat artışlarını.
Diğer sebep ise, dövizdeki yükseliş sıfır alımları iyice zora soktu dolayısı ile sıfırı alamayan insanlar ikinci ele koştu. Buda talep karşısında fiyatların yukarı çıkmasına neden oldu.
Şimdi gördüğün fiyatları arayacaksın bence nisan mayıs aylarında. Elini çabuk tutmaya bak.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
Bizim 2. el piyasası zaten çok yüksekti son gelen kur zamları ile de fiyatları kendilerince arttırdılar.
sıfır fiyatları artınca ikinci el fiyatları da artar. gayet normal.
şu an kur yüzünden motosiklet firmalarında sanırsam bir telaş var. eğer bu sene ötv düşmezse çok firma karlarından zarar edecektir. hatta piyasa önümüzdeki sene iyice küçülür diye düşünüyorum. sonuç olarak temiz ikinci eller uçacaktır.
Off off ne yapacauk boyle
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)