Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

2.el motorsiklet pazari fiyatlar uçuyorrrr neden?

REKLAM ALANI
    Sam@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    97' Virago 250 / artık yok
    Alıntı _pLay_06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence arayıp demelısın . belkıde oraya mecburıyettemn o fıyatı yazdı belkıde 19a vermeye razı. hayatta hersey denemeye deger.
    dersen sinir ediyorlar adamı, 7000 lik ilana, güzelce beyefendi yazarak başladık, 6000 e tmm diyorsanız gelip alalım, hayırlı satışlar diyerek bitirdik. adam motor 7000 kardeş yazmış..
    agrasiwe ve Cronos bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FJR 1300
    en kötüsü ilan sayısı az olan motorlar

ilgili kategoride 10 ilan var.6-7 tanesi 8500-9500 3-4 taneside 10-11000.aynı model km temizlikte varsayalım.

8500-900 olanlardan 1-2 tane kalıyor pahalılar gitmiyor.sonra her yeni açılan ilan 10-11 civarında giriş yapıyor.3-4 aya bir bakıyorsun aynı motorun 10binden aşağı ilanı yok.arayıp 8-9 teklif ettiğinde de tripler havalar.sonra aylarca ilan duruyor.

aynısı başıma geldi.bu yaz ilgili kategoride 4 ilan var,içlerinde en yüksek fiyat yazan en temizi 8500 tl.diğerleri 6500-7500 aralığında.8500olan ilanda yazandan daha ucuza satıldı.şimdi aynı kategoride 4 ilan var biri problemli olduğu için düşük diğer 3ü iyi gözüküyor ve 10.000den ucuzu yok.içlerinde yazın en pahalı olan 8500 yazıpta satılan motor gene var.arayıp adamın aldığı fiyatı teklif ediyorsun kesinlikle olmaz diyor,kabul edersen telim bu diyorsun,kesinlikle aramam diyor.

90 küsür modelli makinede 6 ayda 2500tl kar etmeyi amaçlayan insanlar varken 2.el büyük saçmalık.

sahibinden komda ilan olmalı ama fiyat yazmamalı bence.saçma bir piyasa oluşuyor.
    ENGİN REİS bunu beğendi.

turkish39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RX3 İ EVO
    Alıntı _pLay_06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence arayıp demelısın . belkıde oraya mecburıyettemn o fıyatı yazdı belkıde 19a vermeye razı. hayatta hersey denemeye deger.
    6000 TL ye hyosung vardı 2012de.Aylardır ilanı koyup koyup duruyodu.Motor 2006 model.4000 Tl teklif ettim vermedi.1 ay sonra 3500 e satmış.Herşey kısmet.
    Hani böyle aniden karşına çıkıyor ve göz göze geliyorsun ya, o an çok kötü oluyor insan. Heyecandan ne yapacağını şaşırıyor, ayakları titriyor...Sonuçta köpek bu ısırır falan...

agrasiwe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha mt09
    valla geçen facebookta ikinci el motosiklet ilanları grubuna sürekli ilan veriyorlar, bi eleman 2013 mü 2012 mi ne yuki spitzere 7600 yazmış, bende altına bu fiyat normal mi fazla değil mi yazdım, sıfırı 8500 lere geliyor dedi bana, bişey demedim, motorun sıfır 7200 lere geliyor adamın haberi yok, birazdan kaldırmış fiyatı 6500 e çekip yeniden ilan vermişti :D şite böyle tutturduğuma

Motosikleti
    Honda
    Alıntı fearlesboyy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam adanadaymıssınız bahce size yakın cumartesı bır kırmızı sıyah 2008 model 600rr baktım arkadaş 18500 e kadar indi motor cok temız renklı ön cam katlanır maner egsoz falan motor full lastıkler yenı fiyattada dediğin gibi 18500 dedi sadece 2 alt sag sol sakalda boya var dedı grenajda degıl gerisi orjınal alt motora anahtar degmemış istediğin ustaya götür yada gelin bakın dedı.arkadaş osmanıyede motorsporlarının motorlarınıda yapan arkadaşmış hatta dragda birinci olan osmanıyeden bmw rs1000rr dizen arkadaş .internette ilanı var.yardımcı olucaktır emınım
    dediginz ilanı bulamadım.bende kendı motorumu osmanıyeye sattım benım motor mu acaba

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:46 ----------

valla anlamış değilim.şuan adanada bir motor var.bugun ilana düştü güzel duruyor ama fiyat yine uçuk kaçık 21.750 uuuu nu ne ya.
    fearlesboyy bunu beğendi.

Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi şeyler
    Çünkü sıfır fiyatları uçuyor...

Motosikleti
    Honda
    Sifiri 33 bin olan motorun 2007si nasil olurda 20 bin olur.mantik hatasi bence.aradim 21.750 istyeni adam 21.500 olur diyor.digeri full boyaliya 20 istyr ben bu fiyati isterim diyor.deli olacam

Salih_T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Salcano Wolf 125cc, Bajaj Pulsar NS 200
    öncelikle herkesin malı değerlidir.. Başta bunu kabul edelim....

Sıfır fiyatı arttınca 2. ele talep artacağıda kuşkusuz..

e madem talep var.. Fiyatta doğal olarak üste çıkacak..
    "Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
    Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
    Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)

fearlesboyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA MT
    Alıntı ENGİN REİS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dediginz ilanı bulamadım.bende kendı motorumu osmanıyeye sattım benım motor mu acaba

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:46 ----------

valla anlamış değilim.şuan adanada bir motor var.bugun ilana düştü güzel duruyor ama fiyat yine uçuk kaçık 21.750 uuuu nu ne ya.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...42948353/detay

sanmam sız 2007 model demıstınız motorunuz ıcın bu 2008

AWESQME - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Honda CRF 250 L
    Alıntı tr_select adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arz-talep
    Sıfır fiyatların artışı---> ikinci elin artışı.
    Ötv-kdv darbeleri.
    Dolar-eur yükselişi.

Bla bla gider bu böyle
    Adam bütün açıklamayı yapmış konu KİLİT
    Kısaca ben;

Sadık1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Birinci sebep sezon yaklaşıyor. Şubat geldimi biti kanlanmaya başla motorcunun hele şu fuar geçsin sen o zaman gör fiyat artışlarını.
    Diğer sebep ise, dövizdeki yükseliş sıfır alımları iyice zora soktu dolayısı ile sıfırı alamayan insanlar ikinci ele koştu. Buda talep karşısında fiyatların yukarı çıkmasına neden oldu.
    Şimdi gördüğün fiyatları arayacaksın bence nisan mayıs aylarında. Elini çabuk tutmaya bak.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

TAYFUNBORA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ktm 690 Sm
    Bizim 2. el piyasası zaten çok yüksekti son gelen kur zamları ile de fiyatları kendilerince arttırdılar.

Motosikleti
    Honda
    Alıntı fearlesboyy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...42948353/detay

sanmam sız 2007 model demıstınız motorunuz ıcın bu 2008
    Ben bu motora bakmistim.benim sattigm 2008 model ilani var 20 bin tl istyrlar

phradrel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F650GS
    sıfır fiyatları artınca ikinci el fiyatları da artar. gayet normal.

şu an kur yüzünden motosiklet firmalarında sanırsam bir telaş var. eğer bu sene ötv düşmezse çok firma karlarından zarar edecektir. hatta piyasa önümüzdeki sene iyice küçülür diye düşünüyorum. sonuç olarak temiz ikinci eller uçacaktır.

Motosikleti
    Honda
    Off off ne yapacauk boyle

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)