Ziya10 change.org da atılan her imza için muhataba bir e-mail gönderilir diye biliyorum. yanlış mıyım?
ayrıca oraya atılan imza orada kalır diye bir şey yok, sitede sonuç alınan kampanyalar ile ilgili bir bölüm var. inceleyebilirsin.
Ziya10 change.org da atılan her imza için muhataba bir e-mail gönderilir diye biliyorum. yanlış mıyım?
ayrıca oraya atılan imza orada kalır diye bir şey yok, sitede sonuç alınan kampanyalar ile ilgili bir bölüm var. inceleyebilirsin.
Yanlışın var. İmza toplandığında site yöneticileri imza dökümanları ile meclise dilekçe veriyor. Böyle işlerde kolaylık sağlayan bir sürü site var. Herkesin tek tek dilekçe vermesine gerek kılmadan böyle siteler tek bir sayfada imza toplayıp gerekli yerlere dilekçeyi iletiyorlar.
Kısaca ben;
yuh bize daha 5.000 geçmemiş
Sevgili ibrahim,
"T.C. Maliye Bakanlığı: Motosikletlerdeki ÖTV kaldırılsın!" başlıklı kampanyama imza verdiğin için teşekkürler.
Bu kampanyanın başarıya ulaşması için arkadaşlarından da imza vermelerini ister misin? Arkadaşlarınla Facebook'ta paylaşması çok kolay -- kampanyayı Facebook'ta paylaşmak için buraya tıklaman yeterli.
Aşağıda arkadaşlarına iletebileceğin bir örnek email bulunuyor.
Tekrar teşekkürler -- değişimi birlikte gerçekleştiriyoruz,
Mymotosiklet.com Motosiklet Aksesuarları
---------
Arkadaşlarına iletebileceğin bir not:
Merhaba!
Az önce, Change.org'da bu kampanyayı imzaladım "T.C. Maliye Bakanlığı: Motosikletlerdeki ÖTV kaldırılsın!".
Bu bizim için çok önemli. Sen de imzalar mısın? İşte, linki de burada:
http://www.change.org/tr/kampanyalar...share_petition
Sağol!
ibrahim
Linki burada paylaştığımda imza sayısı 1000 idi. Şimdi ise neredeyse 4.500 bu bariz başarıdır ha gayret yarıladık sayılır
Görmeyenler olabilir....
Up . Arkadaslar atmayan kalmasin ayrica facebookda paylasalim
https://www.change.org/tr/kampanyala...lastirmaportal bu da varmış....
İmzalandı
ve 5.293 destekçiye katıl
Her yere yayalım yarıladık bi bu kadar daha lazım sadece.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:41 ----------
yukarda kalsın
Hep destek tam destek hadi MT....
guncellllllllllll
Motorcular olarak ne kadar azız daha bi kampanyada yeterli kabul gören sayıyı bile yakalayamıyoruz :(
İmzaladım ve 6 kişiye daha imzalattım. 100.000 lik mt den 10.000 imza çıkmıyorsa yazık. Motorcuların kendine hayrı olmadıktan sonra yöneticilerin ne umrunda.
5.516 olmuş daha anca.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)