Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Motosiklet ve Kadınlar

REKLAM ALANI
    TutkuluAcemi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Olay motorda degil motora binen kiside ortalama bir insan her onune gelene yazsa ki o kadar kalitesiz olmamak lazim. Benin de 1-2 kere artci almisligim var iyi yaklasin amaciniz kizla cikmaksa zaten belli eder.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

bence bu olay tamamen kendinde bitiyor motor tarzı yada modelinde değil. kız meselesi için eğer düzenli ve kalıcı değil ise en buyuk olay maddiyat o tarz kızlar senin dediğin gibi motora gelir oda neden aaa motora bak bu cocuk zengindir gibisinden seni sömurmeye yaklasırlar buda her kız için degil o tarz kızlar için gecerli bence kimse yanlıs anlamasın...Ve motora kız için değil motor ruhu için binilmeli toplu sürüşler gezmeler yol gitmeler giderken rüzgarı hıssetmek bulundugun ortamadan zevk tat almak birliktelik beraberlik kız olmadanda bunlar emin ol cok güzel oluyor bence =) halley de senin gibi düşünüyor olmalıki kız tavlamak istiyorsanız halleye binin demek istiyor bak adam reklam bile yapmıs hatta=)

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:44 ----------

bak para olunca luks yasam ve getirdikleri=) tamda buna bakarken okuyup denk geldiğim mynet haberi

http://aktuel.mynet.com/galeri/yasam...11915/2452712/

Levent E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung gv 650
    Bu başlığı açan arkadasın insanları trolledigini düşünsem de,yine de tepki göstermek gerekir.kadinlari motosiklet aksesuarı olarak tanımlamak,hangi motora hangi kadın eskortluk eder diye araştırma yapmak,baska bir takım genellemelerle dolaylı da olsa hem erkek okurları hem de kadınları rencide eder.
    Cok guzel bir karikatürle de ozetlenebilir ama admin arkadasın kafasina gore silmek gibi bir huyu var.saniyorum konuyu ve icerigini cok beğenmiş,seviyeyi düşürmek istemiyor ki silmemde kalmamış,bir de paylaşanı banlamış.
    Ayipladim dogrusu..
    Sam@ ve gkhn41 bunu beğendiler.

initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FJR 1300
    Alıntı CEM. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadan oturan artçı sürücünün beline sarılmıssa tamamen yanlıştır. Onada artçılıgın kurallarını ögretmeyen sürücüde bilgisizdir.

SS bir motorda artçıya sarılmasına izin verirseniz sürüşünüzü engeller depoya elleriyle tutunmasını saglıcaksınız.

Kendiside olabildigince sizinle aranızda mesafe bırakıcakki panik frende sırtınızda taşımayasınız.

Konu çok garip bir konu kız nasıl bulurum gibi bilemiyorum artık ne diyeyim.

Sizi seven ve size deger veren bir bayan ayrıcada motosikleti seviyorsa motosikletinize neden binmesin bundan dogal ne var ? Yada artçı bir bayan görmek kadar dogal ne vardır bilemıyorum.
    en garantisi gene belden sarılmak.ben erkek halimle tutamıyorum o depoyu ellerim kayıyor kız nasıl tutsun.

70kg artçı kız arkadaşım ile hayabusada hiç zorluk yaşamadım.gazlarken belime sarılıyordu fren yapacağım zaman ellerini depoya yaslıyordu.

güçlü makinede artçı oldunuzmu bilmem ama 1000 ve üstü cc racing makinede hızlanırken depoyu tutmak için hayvan gibi göğüs kası ve kol kası lazım

İzmir İl Temsilcisi CEM. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer 600 Ve Wr 125 R
    Alıntı initial-D adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    en garantisi gene belden sarılmak.ben erkek halimle tutamıyorum o depoyu ellerim kayıyor kız nasıl tutsun.

70kg artçı kız arkadaşım ile hayabusada hiç zorluk yaşamadım.gazlarken belime sarılıyordu fren yapacağım zaman ellerini depoya yaslıyordu.

güçlü makinede artçı oldunuzmu bilmem ama 1000 ve üstü cc racing makinede hızlanırken depoyu tutmak için hayvan gibi göğüs kası ve kol kası lazım
    Belden istegi kadar tutsun belli bir ivmelenmede hem sizi sıkar hemde panik frende depoya tutacak vakti olmıcak.

R1 sürdüm ve artçı oldum böyle büyük makinelere vakumlu depo tutacagı gerekir.

Belden tutmak ve artçıyı o şekilde oturtmak yanlıştır. Panik bir frende artçı sırtınızada çıkabilir.

Bende çok rahat ellerimi koyarak r1de artçılık yaptım 0-200 kalkışında bile..

Bu arada depoyu tutmak degil depoya ellerinizi bastırmak gerekir ayaklarınızla ve ellerinizle baskı yaparak yatay posizyonu aldıgınız için hem kendiniz hemde sürücü rahat edicektir.

Tercih meselesi saygı duyarım.
    initial-D bunu beğendi.

Levent E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung gv 650
    Evet belden tutarken saclar da daha iyi savruluyormuş saniyorum,hatta görsel olarak insana motosiklet aldıracak kadar etkileyici..
    gkhn41 bunu beğendi.

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)