Miz Shift - 2012 1000 RR fireblade ile güzel videolar çeken ecnebi arkadaşımız
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Normalde hondayı pek beğenmem ama bu motor bi harika dostum stickerleri sökmek çok iyi fikirmiş cbr lerde.Sade hali on numara olmuş.
-
DRagon38 adlı üyeden alıntı
Normalde hondayı pek beğenmem ama bu motor bi harika dostum
stickerleri sökmek çok iyi fikirmiş cbr lerde.Sade hali on numara olmuş.
evet stickerları sökünce çok farklı durmuş motor bende bu halini çok beğendim birde aynaları yok motorun sol elcikte ufak bir ayna var sadece
-
-
kask on numara kanka
-
Bu kaskın linki minki bir şeyi varmıdır ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:37 ----------
Kendim sordum, kendim buldum
http://stores.sportbiketrackgear.com...l.bok?no=27968
-
-
1000 RR ile burdaki Cupcılara nasıl benzenir onu göstermiş :D ayna sökmek de neymiş yaa o motorda :D +5 bg geyiğini ciddiye almış olsa gerek :D
-
valla ben 1 km aynasız süremem aynayı çıkaranıda hiç onaylamam ama ss motorda ayna tip bozuyor bence
-
Banada tam tersine ,
Aynasız motoru görünce hep birşey eksik gibi görünüş olarak.
Hadi işlevini geçtim ama aynalar hakikaten motoru dolduruyor bence.
-
beko12345 adlı üyeden alıntı
Banada tam tersine ,
Aynasız motoru görünce hep birşey eksik gibi görünüş olarak.
Hadi işlevini geçtim ama aynalar hakikaten motoru dolduruyor bence.
çoğu motorda banada öyle geliyor aslında mesela ayna takmayan bir motor gördüğümden eksiği direk farkediyorum da ss de pek dikkatimi çekmiyor herhalde
Gökyüzünün güzelliğini görmeyenler, kuşların neden uçtuğunu asla bilemeyecekler
-
Aynasiz hayatta yola cikmam özellikle turkiyede.
-
yav yanlış anlaşılmasın aynasızlığı savunmuyorum bırak motoru araba bile sürmem ayna olmadan
-
ss tarzı modellerde ayna kolay kolay farkedilmiyor sonradan söyledim hadi be aynalara ne oldu diyorlardı takii Erhan abime kadar Tekrardam teşekkürler kendisine '' Zonta '' :D
-
-
CanKarsiyaka adlı üyeden alıntı
yok abi senin ki olmamış icon daha güzel :p onu bende düşünmüştüm ya yüksek hızda o güneşlik sıkıntı çıkartmaz mı yani
Gökyüzünün güzelliğini görmeyenler, kuşların neden uçtuğunu asla bilemeyecekler
-
dostum idare ettik bu 300liraydi :D hiç olmadı ls2 falan değildi bildiğim kadariyla o güneşlik değil camurluk fakat cıkartıyor işte enduro cross tarzı motosiklet olmadan o iş olmaz yani test etmiş oldum yağmurda cok başarılıydı vizöre 1 damla su gelmemıstı :D bide fiberglassti benim kask
-
tamam tamam bişey demedik kaskına fena olmamış hadi iyi diyelim iyi olsun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)