Çekiliş ile Chooper motosiklet deri çantası
Reklamlar
-
Arkadaşlar demin forumdan bır arkadasım ampul ıle ılgılı bılgı ısteyınce sıgınaga ındım. Eskı motorumdan kalma , harley tarzında ( ımıtasyon ) chooper model uyumlu arka derı cantayı gordum ( temsılı resmı altta mevcuttur ).
Forumda uye olan arkadaslarımızdan ıhtıyacı olan bırısıne kargosunu odemesı kosuluyla hedıye edebılırım. Dedıgım gıbı urun benım bır ısıme yaramıyor ıhtıyacı olan bırısının ısıne yarayacagını dusunuyorum. Urunun temsılı resmı alttakı gıbı olup tek farkı ustundekı desen farkıdır.
Sımdıden yenı sahıbıne hayırlı ugurlu olsun. Urune ıhtıyacı olanlar ısım , soyısım ( zoırunlu degıl ) sehır seklınde yazarlarsa sevınırım. Cuma gunu yazılan ısımlerı bos bır kagıda yazıp kura cekıp , kurada cıkan arkadasa salı gunu kargolayacagım.
Reklamlar
-
şimdiden hayırlı olsun alacak kişiye...
-
Akif Parlak
Nazilli
Herkese bol şans...
-
muhahha306 adlı üyeden alıntı
Akif Parlak
Nazilli
Herkese bol şans...
bol şanslar .
-
-
CEM. adlı üyeden alıntı
Güncel..
Tebrikler eren takdir edilecek bir davranış
teşekkür ederim cem. o gun senın ıcın ampule bakayım derken cantayı buldum. kosede bos bos duruyor belkı bır arkadasımızın ısıne yarar ıhtıyacını gorur dıye dusundum.
-
çok düşüncelisiniz teşekkürler..
kaan karacan
konya
-
-
Bu forumu bu yüzden seviyorum işte. Paylaşım hat safada.
Tebrikler arkadaşım.
-
selamlar.tebrikler sizi takdir ettim,bende elimdeki fazla malzemeleri kontrol ediyım.
2000 model en 500 züm var ve böyle bir çantaya ihityacım vardı.çıkmaz demiyim
serkan KAN
muğla
-
Samet Temel
Bursa
Herkese iyi şanslar inşallah gerçekten ihtiyacı olan birine gider.
-
CEM. adlı üyeden alıntı
Güncel..
Tebrikler eren takdir edilecek bir davranış
kesinlikle katılıyorum öyle arkadaşları görmek çok güzel her şey paradan ibaret değil
...SABIR SUSKUNLUK DEĞİL, İŞİTİLMEYEN BİR FERYATTIR...
-
Paylaşım için teşekkürler
Abdullah Saraç
Eskişehir
-
Tebrikler
-
Davranışınız için tebrikler.
EMRE GÜNDOĞDU/ESKİŞEHİR
-
Çekiliş konularının demirbaşı ben olacağım heralde Mert CANBAKAL/Trabzon çekilişte olurda ben çıkarsam size zahmet çantaların fotosunu atarsınız kötü gözüceğini düşünürsem başka bir arkadaş seçeriz ona gönderirsiniz.
-
güzel iş ama adı üstünde chopper motosiklet çantası commuter tarzı olanların katılması ayıp
-
wallahi yeni motor aldım. yazın pikniğe felan gitmeyi düşünüyoruz. fena olmazdı : )
Can/ ANTALYA
olarak benide eklersen sevinirim.
-
çok güzel bir örnek olmuş tebrik ederim. Kazanana hayırlı olsun inş. ihtiyacı olan birisine gider
-
Chooper motoru olmayan herkes talip olmuş, ilginç...
Konuya gelicek olursak, güzel düşünce.. Tebrik ederim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)