Çekiliş ile Chooper motosiklet deri çantası
Reklamlar
-
fabrisio adlı üyeden alıntı
Keşke herkes motorla ilgili kullanmadığı ürünleri çekiliş usulü ihtiyaç sahiplerine verse. Çok güzel hareketler bunlar dostum.
Aynen abı. ben bır karar aldım neyı kullanmıyorsam forum uzerınden dagıtmayı dusunuyorum.
Reklamlar
-
_pLay_06 adlı üyeden alıntı
Aynen abı. ben bır karar aldım neyı kullanmıyorsam forum uzerınden dagıtmayı dusunuyorum.
davranışınızdan dolayı sizi takdir ediyorum,inşallah ihtiyacı olan birine çıkar.
-
movibiker adlı üyeden alıntı
davranışınızdan dolayı sizi takdir ediyorum,inşallah ihtiyacı olan birine çıkar.
cok tesekkur ederım benımde en buyuk temennım ıhtıyacı olan bırısıne cıkması
-
-
-
drej73 adlı üyeden alıntı
güzel bir davranış
tesekkurler
-
Mert Öztekin
Ankara
inş. benden daha çok ihtiyacı olan birine çıkar
-
günay ince
adana
gerçekten güzel bir davranış bana çıkarsa şansım varmış derim bende bir çanta almayı dusunuyordum
kullandığım motosiklet borelli ledow 250cc
-
gince adlı üyeden alıntı
günay ince
adana
gerçekten güzel bir davranış bana çıkarsa şansım varmış derim bende bir çanta almayı dusunuyordum
Senin motora da gider bu çanta
-
gince adlı üyeden alıntı
günay ince
adana
bakalım sans =)))
-
45dk sonra çekılıs bıtecektır . katılanlar ıcın son sans.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:17 ----------
Arkadaşlar çekiliş yapılmış olup ;
Asıl Tahlihli : Abdullah SARAÇ / Eskişehir
Yedek 1 : Can / Antalya
Yedek 2 : Mert ÖZTEKİN / Ankara
Abdullah SARAÇ'a şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum . Herhangi bir aksilik olması durumunda sırayla Yedek olan arkadaşlara öncelik verilecektir. Bilgilerinize.
-
Kazanan arkadaşı tebrik ediyorum ve sizi bu güzel davranışınızdan dolayı bir kez daha kutluyorum _play_06
-
emresk adlı üyeden alıntı
Kazanan arkadaşı tebrik ediyorum ve sizi bu güzel davranışınızdan dolayı bir kez daha kutluyorum _play_06
çok teşekkür ederim çok sağol
-
kazanan arkadaşa hayırlı olsun,sizede teşekürler,takdire şayen bir davranıştı.
-
Eren Akbaş'a (play 06)bu duyarlı davranışından dolayı teşşekür ediyorum.Fakat ben kendime çanta temin ettiğimden dolayı hemde bu çantaya benden daha çok ihtiyacı olan kişilerin olacağını düşünerek çantanın sıradaki diğer arkadaşa gönderilmesinin daha uygun olacağını düşünüyorum.Kullanacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.
-
Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum ve de bunu düzenleyen Play 06 arkadaşımızı ayrıca tebrik edip teşekkür ediyorum.
-
kavies adlı üyeden alıntı
Eren Akbaş'a (play 06)bu duyarlı davranışından dolayı teşşekür ediyorum.Fakat ben kendime çanta temin ettiğimden dolayı hemde bu çantaya benden daha çok ihtiyacı olan kişilerin olacağını düşünerek çantanın sıradaki diğer arkadaşa gönderilmesinin daha uygun olacağını düşünüyorum.Kullanacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.
Dostum yenı cantan hayırlı ugurlu olsun.
Yedek 1 : Can / ANTALYA. lutfen bana pazar aksamı saat 12 ye kadar ulasınız aksı takdırde 2. yedek arkadasımıza sıra geçecektir bilgilerinize.
-
_pLay_06 adlı üyeden alıntı
Dostum yenı cantan hayırlı ugurlu olsun.
Yedek 1 : Can / ANTALYA. lutfen bana pazar aksamı saat 12 ye kadar ulasınız aksı takdırde 2. yedek arkadasımıza sıra geçecektir bilgilerinize.
üstad cidden ihtiyacım vardı. Teşekkürler. Pm Attım.
-
can498 adlı üyeden alıntı
üstad cidden ihtiyacım vardı. Teşekkürler. Pm Attım.
Kardeşim hayırlı uğurlu olsun diyelim o zaman . . .
-
hayırlı olsun 1. talihlinin yaptığı davranışda çantayı bedava vermek kadar güzel ne güzel bi ortam burası :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)