Çekiliş ile Chooper motosiklet deri çantası
Reklamlar
-
tr_select adlı üyeden alıntı
Chooper motoru olmayan herkes talip olmuş, ilginç...
Konuya gelicek olursak, güzel düşünce.. Tebrik ederim.
Vurun daha ölmedim
Reklamlar
-
altınkartal adlı üyeden alıntı
Çekiliş konularının demirbaşı ben olacağım heralde
Mert CANBAKAL/Trabzon çekilişte olurda ben çıkarsam size zahmet çantaların fotosunu atarsınız kötü gözüceğini düşünürsem başka bir arkadaş seçeriz ona gönderirsiniz.
resımdekı cantanın aynısı sadece ortadakı kucuk deseneı farklı resım cekmeye gerek yok gıbı ? hanı eskımı yenımı eskıyse bosa ograsmayım dıyorsanız eskı degıl .
shooter1 adlı üyeden alıntı
güzel iş ama adı üstünde chopper motosiklet çantası commuter tarzı olanların katılması ayıp
dedıgınızde cok haklısınız ama yapacak bırsey yok =) hayırlısı ne dıyeyım.
-
Eh bizim tigera olursa takariz
Yinede sagolun
Serkan Durmuş
Ankara
-
Bende yazayim bari belki sirt cantasindan kurtulurum
Bahar / Istanbul
-
Arkadalar Aranızda 2007 veya 2009 YZF R1 çekiliş ile vermeyi düşünen varsa
KARGO VE YEMEK benden
-
Tebrikler güzel bir düşünce.....belescilere dikkat....
-
Göktürk Ünsal
İzmir
Tebrikler örnek davranışınız için bol şanslar
-
_pLay_06 adlı üyeden alıntı
resımdekı cantanın aynısı sadece ortadakı kucuk deseneı farklı resım cekmeye gerek yok gıbı ? hanı eskımı yenımı eskıyse bosa uğraşmıyim diyorsanız eski değil.
Yok eski mi anlamında yazmadım. Benim motora uyarmı diye düşündüğümden yazdım. Birçok üyenin tepkisinide anlayamadım zaten, o çantalar comutter'a uygun hale ufak rütuşlarla getirilebilir diye düşündüm. Çünkü comutterlerde semer tarzı çantalar kullanıyor ki chopper çantasındaki kendine has kısımlar kapatıldığında gayet kullanışlı olur aşırı tepk gösterdiniz açıkcası. Zaten çanta aynısıysa şindi baktım hafif yüksek hızda bile çok rüzgar alır o çanta yani. Topcase hoşuma gitmiyor komik duruyor diye takmadım yandan çantalarda pahalı sizde çekiliş deyince katıliyim dedim, ayrıca uygun bir chopper çantasının biraz oynandığı takdirde comutter'da kötü durmayacağına eminim hala. Adımız beleşçi oldu hemen neyse çantalar düşündüğüm gibi değilmiş beni listeye eklemezsiniz. Yaptığınız işde çok güzel birşey tebrk ederim. Ayrıca tekrar belirtiyim ihtiyacım olmayan malı ben beleşde olsa almam zaten biraz düşünüp yazın yazdıklarınızı.
-
Yok eski mi anlamında yazmadım. Benim motora uyarmı diye düşündüğümden yazdım. Birçok üyenin tepkisinide anlayamadım zaten, o çantalar comutter'a uygun hale ufak rütuşlarla getirilebilir diye düşündüm. Çünkü comutterlerde semer tarzı çantalar kullanıyor ki chopper çantasındaki kendine has kısımlar kapatıldığında gayet kullanışlı olur aşırı tepk gösterdiniz açıkcası. Zaten çanta aynısıysa şindi baktım hafif yüksek hızda bile çok rüzgar alır o çanta yani. Topcase hoşuma gitmiyor komik duruyor diye takmadım yandan çantalarda pahalı sizde çekiliş deyince katıliyim dedim, ayrıca uygun bir chopper çantasının biraz oynandığı takdirde comutter'da kötü durmayacağına eminim hala. Adımız beleşçi oldu hemen neyse çantalar düşündüğüm gibi değilmiş beni listeye eklemezsiniz. Yaptığınız işde çok güzel birşey tebrk ederim. Ayrıca tekrar belirtiyim ihtiyacım olmayan malı ben beleşde olsa almam zaten biraz düşünüp yazın yazdıklarınızı.
yazdıklarımda ne varkı ? ben kotu bır sey dusunerek yazmadım zaten ben o cantayı gozumden cıkardım ıstersenız alın R1'e takın. nıhayetınde benım ısıme yaramıyor yarayan bırısıne gıtsın hayırlı ugurlu olsun. sızınde bu sekılde dusunmenız benı uzdu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:57 ----------
serkanADH13 adlı üyeden alıntı
Arkadalar Aranızda 2007 veya 2009 YZF R1 çekiliş ile vermeyi düşünen varsa
KARGO VE YEMEK benden
serkan abi racer 200u sattın 600f i vermeyı dusunursen ankaradan gelır teslım alır yemegınıde ben ısmarlarım :D
-
yazdıklarımda ne varkı ? ben kotu bır sey dusunerek yazmadım zaten ben o cantayı gozumden cıkardım ıstersenız alın R1'e takın. nıhayetınde benım ısıme yaramıyor yarayan bırısıne gıtsın hayırlı ugurlu olsun. sızınde bu sekılde dusunmenız benı uzdu.
Sadece sizin mesajınızı alıntıladım , yukarıdaki mesajım kullandığım motosikletin türünün comutter olmasından dolayı bu çekilişe katılmamın dolaylı yoldan görmemişlik olduğunu dile getirmeye çalışanlara binayen yazılmıştır. Kesinlikle bu tarz bir düşünce içerisinde değilseniz yukarıdaki mesaj sizi kapsamaz. Şurad lanet olası iki tane çanta yüzünden düştüğüm hale bak ya. Hayırlı geceler hepinize...
-
Sadece sizin mesajınızı alıntıladım , yukarıdaki mesajım kullandığım motosikletin türünün comutter olmasından dolayı bu çekilişe katılmamın dolaylı yoldan görmemişlik olduğunu dile getirmeye çalışanlara binayen yazılmıştır. Kesinlikle bu tarz bir düşünce içerisinde değilseniz yukarıdaki mesaj sizi kapsamaz. Şurad lanet olası iki tane çanta yüzünden düştüğüm hale bak ya. Hayırlı geceler hepinize...
kardesım ben dedıgım gıbı o cantayı gozden cıkardım kıme cıkarsa hayırlı ugurlu olsun derım sadece. ınsallah ıhtıyacı olan bırısıne gıder
-
kardesım ben dedıgım gıbı o cantayı gozden cıkardım kıme cıkarsa hayırlı ugurlu olsun derım sadece. ınsallah ıhtıyacı olan bırısıne gıder
İnşAllah öyle olur. Yazdıklarımda bir kırıcılık söz konusuysada özür dilerim. Ayrı olarakta yaptığınız olaydan dolayı kendi adıma teşekkür ederim çok güzel birşey. Ancak birçok üyeninde, başka kişilerin içini bilip bilmeden yorum yapmasıda beni üzüyor.
-
neyse ben buraya konuyu tartısma amaclı degılde ıyılık amaclı acdım yapacagım bır ıyılık ıcın kımsenın kalbını kırmayı ıstemem. benımde hatam olduysa affola.
-
Berkay Yıldız / Eskişehir
-
-
-
-
henüz motorumu alamadığım için çantaya talip değilim sadece arkadaşı bu güzel davranışından dolayı tebrik etmek istiyorum..
-
-
Keşke herkes motorla ilgili kullanmadığı ürünleri çekiliş usulü ihtiyaç sahiplerine verse. Çok güzel hareketler bunlar dostum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)