Merhaba kardeş, Dayun isimli motorlara bulaşmayın türkiyede parçası yok, başka motordan parça uydurmak zorunda kalırsın. motorcu oldugum için biliyorum parçası yok bunların, motorları satıp kaçtılar ülkeden yedek parçası yok aklında bulunsun alma.
Hangi tip parçası yok? Karenajları, deposu, kilometre saati, selesi, kontak seti yani motora özel parçaları Kalyoncu'da var, Irmak Pazarı'nda var, N11'de bile var. Şasiyi bile satıyorlar. Motor mekaniği zaten belli. Hangi parçası yokmuş ben anlamadım. Olmayan parçayı söyleyin bilelim.
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
bence daha bilindik bişeyler bak ama yinede sen bilirsin...
SORU: Bu motor alınır mı?
Cevap: İşine gelirse..
Arkadaş sen bu motoru alıp tamirciliği mi öğrenmek istersin, yoksa binip işini gücünü mü halledicen.?
Yani gezmeye mi bozmaya mı istiyon?
kardesım salcano wolf 125e baksana neden bu motorla kafanı agrıtıyorsun. parcasını bulamayacagın bır motora bakıyorsun. wolf 125 ybr ıle herseyı aynı salcanonun bulamasan bıle alır ybr nın parcasını takarsın. burda bır arkadasımızda var zaman zaman can sıkıntısından bınıyor tas gıbı motor 40.000 km ye geldı banamısın demıyor ybr kadar saglam hem az yakıyor hemde parcası bol. ver 250/500 daha fazla bılındık bır sey al.
Hocam bu motor 1000TL İzmir'deki en ucuz Wolf 2000TL arada 2 katı fark var. Keşke 250/500 olsa.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)