bende motorun aydınlatmasından şikayetçi idim...
35-35 armut ampul yerine 35-35 civalı ampul taktım... daha dogrusu uydurdum...uzunları açmaya bile gerek yok...
şuanda rahatım...hemde fazlası ile...
bende motorun aydınlatmasından şikayetçi idim...
35-35 armut ampul yerine 35-35 civalı ampul taktım... daha dogrusu uydurdum...uzunları açmaya bile gerek yok...
şuanda rahatım...hemde fazlası ile...
sen gene iyisin 10 gün sora taktın , benimkilerin herseyi tamam olmasına ragmen 6aydır montaj bekliyor
onları kafa grenajına sinyallerin oraya monte etme sansın varsa daha iyi olur.
arkadasında dediği gibi çamurda cok cabuk önü kapanır şimdiki yerde,
birde yan yatmada hemen yere temas eder, kırılabilir.
oysa dediğim yere takabilirsen hem gidon yan yatmalarda onları korur,
hemde çamurda etkilenmez
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:41 ----------
örnek resim varmı aceba, eski ampulun ve yenisinin.
daha acıklayıcı olması acısından
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
Çamurla pek işim olmuyor ama yolda bir denemem lazım.. Dediğim gibi montajı girişmişken bırakmayayım dedim..Aldığım kutusunda 3 lü olana 15W yazıyor bende düz hesap 4 lüsü 20W dedim..
Aklıma geldi de el feneriyle uğraşana kadar bunu adam ederim diye düşündüm..
Civalı ampül aldım da 'usta' dediğim insana bilmiyorken taktırmıştım 55W tı sanırsam.. Ampul yuvam eriyince armuta döndüm.. Kendini zaten motorda kendi işimi görmeme sebep olan insandır..İleride alabilirim ama..
Sonra yaparım diye diye iş olmuyor.. O kadar hevesle alıyor insan bide..Araya karburatör sıkıştırmıştım ama..
Bikere böyle bir çamura girdim onda yukarda toplanmış ama sis farına gelir mi emin değilim.. Ama yine de pek sağlıklı bir yer değil..
Kafa grenajının boşluklarına yada sinyalin hemen çaprazındaki boşluğa koyulabilir aslında.. Kafamda gerekli malzemelerin listesini bir çıkartayım da bi 10 güne o da olur artık
4 teker gövdemi ,2 teker aklımı alır...
civalı dediğin buydu demek benim motorda orjınal bundan var h4 tip
philips hs1 markasıda 35W
tesekkürler merak etmiştim.
bir esimde benden olsun
Redlion ıslak asfaltta da camur benzeri asfalt tozu kalkıyor oda lambalarını kapatır, görüşünü engeller.
gec olsun da güç olmasın sen gene iyisin iyi
AŞK 3 harflidir derler.
bende ki de made in ÇİN
ne edek bizimki de bu
Philips fardan memnunsanız sipariş edeyim bende..Farlarım hiçbir şey göstermiyor desem yeri..
Şöyle benim için insanlık dışı mükemmel bir aydınlatma sağladı.. Milletin gözünü almayacak bir şey olsa keşke hiç kapatmam..
montaj yerini yukseltirsen öne egik duracagından karsıdakının gözünü daha az alacaktır bu haline göre.
hs1 hem ucuz hemde piyasa mallarına göre idare eder. ama ısık için ampul kadar far tasıda önemli
ben 10 liraya yetkili honda servisinden almıstım zamanında.
en sag ve en solda görünen iki delikten yararlanarak far kafasına monte edbilirsin hemde kablolar öle amortisör yanlarında kalmaz
powerled candır
az önce uzun-kısa ve sis lambalarının aydınlatma fotolarını çektim...
ama çektiğim yolda reflektör, yol şeridi-çizgisi vs hiç bir şey olmadıgı için ne kadar aydınlattığı fotolardan pek belli olmuyor....
foto makina da birazcık eskidir...canı sağolsun
hatta kısa far göz almasın diye sonuna kadar aşağı eğdim farı...
http://dx.com/p/exled-12w-72lm-4-led-white-headlamp-spotlight-for-electric-car-motorcycle-xenon-lamp-10-85v-254566#.UxOqPfl_vFk
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:12 ----------
http://dx.com/p/gzd10-motorcycle-3w-100-130lm-6000k-led-white-light-decoration-lamp-white-silver-204445#.UxO1Cvl_vFk
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)