Emektar motorum 100.000 km oldu. Sizce nasıl değerlendirmeliyim.
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Aprilia Rally 50 modelini anımsattı resimlere bakınca.
Sitemizden bi arkadaş motorunu trafikten çekti, tüm plastik aksağımını vs soydu... Önüne ufak bir fark taktı, şaseyi biraz daha kısalttı ve yerden yüksek hale getirdi...
Ve ve bomba geliyor; Dişli lastik taktı Cross yapıyor hafta sonları scooter ile
-
[QUOTE=tr_select;3266946]Aprilia Rally 50 modelini anımsattı resimlere bakınca.
Marka bellide valla ben ne malı olduğunu bilmiyorum. Bilen varsa banada söylesin internette motora ait doğru dürüst hiç bilgi yok hatta sahibindenden baktım koca türkiyede 4 tane var galiba ilan olarak gördüm.
MArkası PGO KALDERA 110 cc
-
trafikten çek gittiği yere kadar dağda bayırda sür arıza verincede vktin varsa parça niyetine sahibinden e koy 50-100 e ihtiyacı olana ver gitsin
-
-
Hocam helal olsun valla 100.000 km ybrye kafa tutuyor
-
İzmir İl Temsilcisi
-
Motorun Tayvan malı. Kaliteli motor bunlar bence ufak tefek sıkıntılarını giderip kullanmaya devam edin. Trafikten çekmek yazık olur bu motora. Kanuni Popcorn 90 motorlarını da PGO üretti diye biliyorum; bu yüzden Popcorn'lar kalitelidir. Belki ortak parçaları da vardır. Motor kısmı çok benziyor.
-
tr_select adlı üyeden alıntı
Aprilia Rally 50 modelini anımsattı resimlere bakınca.
Sitemizden bi arkadaş motorunu trafikten çekti, tüm plastik aksağımını vs soydu... Önüne ufak bir fark taktı, şaseyi biraz daha kısalttı ve yerden yüksek hale getirdi...
Ve ve bomba geliyor; Dişli lastik taktı
Cross yapıyor hafta sonları scooter ile
Kim La o arkadaşın Merak ettim
-
O motor benim olsa manevi değeri büyük olur heralde,sonuçta 100bin üstünde yapmışım.Trafikten çektirip tamir ederim kendim.Atarım yazlık yada memlekete.Orda bakkala,kahveye gitmek için kullanırım açıkçası
-
_SpartacuS_ adlı üyeden alıntı
Kim La o arkadaşın
Merak ettim
Birisi güray isimli adi bi arkadaş... Diğerini sen tanımazsın
-
maddı sıkıntın yoksa trafıkden men edıp yavas yavas etrafını toplayarak kullanmanı tavsıye ederım . ( yakalandıgında dırek elınden alırlar ) yada yıne etrafını toparlayıp muayeneye sokmanıda tavsıye edebılrıım. veya durumun ıyıyse ıhtıyacı olan bırıne hedıyede edebılırsın hedıye edecegın kısının motor almak ıcın maddı durumu yok denecek kadar azsa bu motoru toplayıp kullanabılır. karar senın.
-
biraz daha gezip kmyi sıfırla )) şakası bir yana helal olsun valla aynı motorla 100 bin km
-
Km sıfırlandı :D
-
EmrE_09 adlı üyeden alıntı
eğer bu zamana kadar sana çok çektirdiyse benzin döküp yak
ama gayet sıkıntısız,hakkını vere vere bindiysen dışına pasta cila falan yapıp evinin bi köşesine koy, antika olsun
torunlarına anlatırsın,o dönemde millet ybr-cbf den başka sağlam motor bilmezdi ama ben bu kıçı kırıkla tam 100.000 km yaptım diye anlatırsın
Kesinlikle katılıyorum Ben de olsam o motoru pasta cila yapar evimin bir köşesine koyardım. Geleceğe emanet olarak.
-
0 Km motorun var ne güzel şaka bi yana
eğer motorunu satmak istemiyorsan koy bi yere temizliğini eksik etme gelecekde çocuklarına torunlarına anlatırsın İnşallah.
-
Bence de trafikten çek orasını burası toparla bir güzel boya cilayı çek koy evinin bir köşesine emektar olarak ilerde anlatırsın güzel bir anı olur. 100.000 km nin anısı çoktur hurdaya ayırmak yazık olur
-
koso aynalardan antalyalı oldugunu anlamıştım zaten
-
motoruna el değdi mi hiç ?
-
Hocam sizin motoru araştırdım ve modeli PGO PMX 50 olduğu kanısına vardım.
Ayrıca bu modelin yenisi çıkmış oda pgo pmx naked olarak geçiyor.
Yurt dışından parçalarını tam olarak bulamasamda şöyle iki tane link buldum http://www.adrenalin-pedstop.co.uk/cp-Pmx_50-798.aspx
http://www.ebay.co.uk/bhp/pgo-pmx-50
buda videoları
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)