A2 ehliyet Diploma sorunu
Reklamlar
-
Bugun gidio kayit oldum, Ogrenci karti kabul etmediler diploma dediler, E benim diploma acik liseye kaydolurken okula vermistim diye hatirliyorum evde bulamadim, Kimisi halk egitimdedir oraya birakmissindir dediler herneyse surucu kursunda ki dayi bana okuduguna dair belge gibi birsey dedi tam anlamadim sonuc olarak elimde diploma yok simdi ne goturup vericem dayiya onuda anlamadim bilgisi olanlar yardim ddebilur mi ?
Reklamlar
-
Açık lise bittiyse yani mezunsan mutlaka geri vermişlerdir diplomanı. Eğer evde falan bulamazsan halk eğitimden mezunluğuna dair belge istersin verirler. Hala okuyorsan öğrenci belgesi alırsın kabul ederler.
-
RAMİREZ adlı üyeden alıntı
Açık lise bittiyse yani mezunsan mutlaka geri vermişlerdir diplomanı. Eğer evde falan bulamazsan halk eğitimden mezunluğuna dair belge istersin verirler. Hala okuyorsan öğrenci belgesi alırsın kabul ederler.
Cok sagolasın abi,
-
Ben bu gün öğrenci belgesi verdim kabul ettiler,
sabıka kaydı için de ptt ye uğrayamamıştım bi kağıt imzalattılar onuda öyle hallettik
-
yıl olmuş 2014 içine mıçtığımın hükümeti hala daha milli eğitimin sisteminden benim öğrenci olup olmadığımı, mezun olup olmadığımı görecek sisteme sahip değil, bu kadar geri kalmış bir ülkede böyle aptal beyinsiz uygulamalar olurmu ya, lanet olsun ülkesine ya..
-
Agresiwe Patron haklisin afedersiniz totoma kadar terledim kosturmaktan. Sabika kaydi istemedi benden bana sadece Saglik raporu ve o diploma seysini getir dedi. Ozellikle sordum baska bisey yok dedi
-
kardesım senın ısın cok kolay ogrencı belgesı alıp gıdeceksın bu kadar
-
_pLay_06 adlı üyeden alıntı
kardesım senın ısın cok kolay ogrencı belgesı alıp gıdeceksın bu kadar
Aldim Patron, Sabika sicil kaydi vs. demesin simdi bana bu dayi bugun son gun ugrasmak istemiyom
-
adlı sıcıl kaydınıda ısteyecek :D ama onun acelesı yok eger sıcılınde ehlıyet almanı engelleyenm bır durum ( madde bagımlısı - madde tuccarı ) gıbı durumlar soz konusu degılse sertıfıkanı alıp ehlıyet cıkartmaya gıderken almanda yeterlı olacakdır.
-
1950lerde insan kaçakçılığı yapmıştım Bu harci bugun mu yatiriyom ben ? acelesi var mi? Bankayla isim olcak mi yoksa sonra mi? yoksa saglik raporu ve ogrenci belgesini goturunce bugunluk isim bitiyo mu?
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:54 ----------
Acil bilgisi olan ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:04 ----------
Abiler bisey diyin ya harci bugun mu yatiricaz? bankada isimiz var mi?
-
mezun olduğun ilkokuldan mezuniyet belgesi al abim öyle yapmıştı sorun olmamıştır
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)