Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

A2 ehliyet Diploma sorunu

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Mondial 125 mh drift
    Bugun gidio kayit oldum, Ogrenci karti kabul etmediler diploma dediler, E benim diploma acik liseye kaydolurken okula vermistim diye hatirliyorum evde bulamadim, Kimisi halk egitimdedir oraya birakmissindir dediler herneyse surucu kursunda ki dayi bana okuduguna dair belge gibi birsey dedi tam anlamadim sonuc olarak elimde diploma yok simdi ne goturup vericem dayiya onuda anlamadim bilgisi olanlar yardim ddebilur mi ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    RAMİREZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM duke 125-- BMW F650 CS
    Açık lise bittiyse yani mezunsan mutlaka geri vermişlerdir diplomanı. Eğer evde falan bulamazsan halk eğitimden mezunluğuna dair belge istersin verirler. Hala okuyorsan öğrenci belgesi alırsın kabul ederler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Mondial 125 mh drift
    Alıntı RAMİREZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Açık lise bittiyse yani mezunsan mutlaka geri vermişlerdir diplomanı. Eğer evde falan bulamazsan halk eğitimden mezunluğuna dair belge istersin verirler. Hala okuyorsan öğrenci belgesi alırsın kabul ederler.
    Cok sagolasın abi,

kngsze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Apache *11
    Ben bu gün öğrenci belgesi verdim kabul ettiler,
    sabıka kaydı için de ptt ye uğrayamamıştım bi kağıt imzalattılar onuda öyle hallettik

agrasiwe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha mt09
    yıl olmuş 2014 içine mıçtığımın hükümeti hala daha milli eğitimin sisteminden benim öğrenci olup olmadığımı, mezun olup olmadığımı görecek sisteme sahip değil, bu kadar geri kalmış bir ülkede böyle aptal beyinsiz uygulamalar olurmu ya, lanet olsun ülkesine ya..
    güvenyahya ve Baraza bunu beğendiler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Mondial 125 mh drift
    Agresiwe Patron haklisin afedersiniz totoma kadar terledim kosturmaktan. Sabika kaydi istemedi benden bana sadece Saglik raporu ve o diploma seysini getir dedi. Ozellikle sordum baska bisey yok dedi
    agrasiwe bunu beğendi.

_pLay_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R - Citroen C5 SX PK
    kardesım senın ısın cok kolay ogrencı belgesı alıp gıdeceksın bu kadar

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Mondial 125 mh drift
    Alıntı _pLay_06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardesım senın ısın cok kolay ogrencı belgesı alıp gıdeceksın bu kadar
    Aldim Patron, Sabika sicil kaydi vs. demesin simdi bana bu dayi bugun son gun ugrasmak istemiyom

_pLay_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R - Citroen C5 SX PK
    adlı sıcıl kaydınıda ısteyecek :D ama onun acelesı yok eger sıcılınde ehlıyet almanı engelleyenm bır durum ( madde bagımlısı - madde tuccarı ) gıbı durumlar soz konusu degılse sertıfıkanı alıp ehlıyet cıkartmaya gıderken almanda yeterlı olacakdır.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Mondial 125 mh drift
    1950lerde insan kaçakçılığı yapmıştım Bu harci bugun mu yatiriyom ben ? acelesi var mi? Bankayla isim olcak mi yoksa sonra mi? yoksa saglik raporu ve ogrenci belgesini goturunce bugunluk isim bitiyo mu?

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:54 ----------

Acil bilgisi olan ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:04 ----------

Abiler bisey diyin ya harci bugun mu yatiricaz? bankada isimiz var mi?

mezun olduğun ilkokuldan mezuniyet belgesi al abim öyle yapmıştı sorun olmamıştır

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)