Arkadaşlar merhabalar ninja 250 r ile cbr 250 r arasında kaldım yakıt tüketimi çok mu fark ediyor yorumlariniz çok önemli kesinlikle bir tanesini alicam tecrubelerinizi merak ediyorum Teşekkürler şimdiden. .
Arkadaşlar merhabalar ninja 250 r ile cbr 250 r arasında kaldım yakıt tüketimi çok mu fark ediyor yorumlariniz çok önemli kesinlikle bir tanesini alicam tecrubelerinizi merak ediyorum Teşekkürler şimdiden. .
Derdin yakıt tüketimi olsun ya beğendiğini al bence.Sakin kullanırsan aynı yakar 3 4 arası.Ama devirli kullanırsan çift silindirli daha fazla yakacaktır.Ninjaya 7 yaktıranlar duymuştum.honda da 5 i geçmen zor.
Şehir dışı sakin kullanımda Cbr 2.7 - ninja 3.5 civarı yakmisti. Ortalama hızımız 100 km. Şehir içi ninja yı bilmem ama Cbr 4 - 4,5 lt yakmakta.
100 km de aralarında 1 litre oynar. Biri 4 se diğeri 5 yakar.
Şimdi bu soru öyle bakılmaz hocam . Keyif motoru sürüyorsun benzin yakıcak illah ki benzin yanması için icad edilmiş ..
Ben çok devirli sürüyorum ninjayı ve akrpovic egzoz'um var hani şuana kadar benzin hesabı yapmadım ama cbr'a göre daha fazla yaktığı kesin . Bir kaç söylentileri anlatayım. sakin sürüldüğünde 100 km yi 3-4 litre arasında giderr diyorlardı. Yine bir video'da " Altın elbıselı adamın " videosunda arkadaş çok devirli sürüyormus full depo ( 17 litre ile ) 200 km yaptığını soyluyordu buda çok yaktğına işarettir. Artısına gelirsek. çift silindir bir makine sesi soluğu gidişi cbr'dan cok daha ıyı. İşin apaçiliğine girersek tokatlamadıgım cbr kalmadı cbr sahiplerine bile sordugumda ninjanın daha kaslı daha güzel oldugunu soyluyor . Ama cbr'ın piyasa avantajı ninjadan çok üstün gerek parça fiyatları gerek servis olanağı ve en büyük artısı tekrar satarken alıcısı ninjaya göre daha çabuk çıkıcak.
Not : Şimdi tokat mokat dedik cbr cılar yanlıs anlamasın
Yakıta filan bakma öle çok bir fark yaratmaz. Hangisini beğeniyorsan onu al. Açıkcası benim tercihim Kawasaki olur
valla bende ninjanı o yakıtına rağmen ona bineceğime, az daha koyup eski tip 600 lük alırım hem sesim olsun, hemde yaksın anaını satim o ne lan :D 17 litreye 200 km 250 lik sonuçta git 600 lük al hocam
ninja'ya 7lt yaktırmayı başarabilen varsa Transalp'imin anahtarını hediye edeceğim
şehir dışı 3,5 - 4,5
şehir içi 4,5 - 5,5lt yakar ninja.
doğru kullanıldığında 400cc'lik bir motoru aratmaz.
cbr250 yakışıklı ekonomik bir motor ama sürüş zevki olarak ninja ile kıyaslanabilecek klasmanda değil.
Usta o zaman cbf'in yolları taştan ne diyim zaten sürdüğün ve sürdüğümüz motor zevk-ü sefa . Sen ben gün gelicek cbr'ımızı ninjaımızı satıp bi 600rr aldıgımızda pompacıyla çok yakın ılıskıler ıcıne gırıcez zaten o yuzden sımdıden alıstırmak lazım
Ninjayı süren bilir
ninjayi aklımdan atmamın tek sebebi ne yakıtı ne parça pahalılığıydı.Tek sebep 1950 göstergeleri olması
Ultra mega sakin kullanımda 4 litrenin biraz altını görmüştüm deneme amaçlıydı çok kastım yani. 3.5 litreye düşmesi bence imkansız. Makinenin keyfini çıkaracam dediğiniz zaman 5-5,5 litreyi çok kolay yakıyor.
maddi durumun az çok iyiyse,yakıtı önemsemiyorsan,bi parçası değişeceği zaman böbreğini satmana gerek kalmayacaksa ninja 250 şehir içinde daha çok kullanacaksan,oturuşu biraz daha rahat olsun,yakıtı önemli dersen, ileride satacağım zaman hemen elimden çıksın diyorsan cbr 250
keyif veriyorsa yaksın abi. keyif vermeyipte yakıyorsa bence ozaman sorun var
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)