Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

İspanya'daki MT-07 lansmanına Altın elbiseli adam götürülmüyor !

Motovento
    REKLAM ALANI
    berketan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Henüz yok
    İSPANYA'daki MT-07 LANSMANINA ALTIN ELBİSELİ ADAM GÖTÜRÜLMÜYOR !

Yamaha'nın yeni modeli MT-07 nin Dünya Lansmani için Türkiye'den sadece ben ve Saffet Üçüncü abimiz seçildik.
    Yarin sabah Kanarya Adaları - İspanya'ya yola çıkıyoruz.
    Fotoğralar, dönüşümüzde videolar ve tüm yorumları buradan ve Yamaha resmi sitesinden takip edebilirsiniz. (Rahmi Barutçu'nun sayfasından alıntıdır.)

Arkadaşlar aynı şeyi İspanya'daki MT-09 lansmanı için de yaptılar Saffet Üçüncü'yü götürdüler sadece.Neyse ki bu sefer Rahmi Hoca da gidiyor. Yamaha sayfasına mesajları eksik etmeyiniz. Hoş zaten yarın gidileceğine göre gitme imkanı yok Barkın Abi'nin. Çarşamba günü Bilkent'te canlı yayın var çünkü.

Hayır motor türkiyeye gelince zaten test için vereceksin bir şekilde neden zorluyorsun ki sevgili Yamaha Türkiye!
    mhmtesk bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    _pLay_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R - Citroen C5 SX PK
    barkın abıyı cok severız fakat sankı bıraz hondacı ve aynı zamandada enduroculara karsı :D ah bunlarda olmasa super olacak :D bu arada carsamba bılkentteyız. ( bu arada endurocu degılım )
    fearlesboyy ve phradrel bunu beğendiler.

Motosikleti
    Yamaha X-Max 250
    Saffet'i biliyoruz,ekmeğine bakar o. Götürmeleri normal.Diğerini tanımıyorum.

beko12345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Dl 650 V-Strom K8 , Kuba blackcat
    Ben açıkçası altın elbiseli adamdan soğumaya başladım. Aea ya göre sadece ss ler motordur.

Sırf bu enduroculara olan yaklaşımından dolayı. Artık en son tek teker videosunda enduro işini iyice abarttı.

Şahsen isim olarak racing motor kullanıyorum fakat AEA nın enduroculara olan bu tutumunu hiç beğenmiyorum.

Ayrıca v-strom için söylediği yakıt tüketimi ile bizzat kullsnıcıları ile konuştuğum yakıt tüketimi birbirine uymuyor. Yani her söylediği bilgide doğru değil. Azıcık detaylı araştırınca belli oluyor.
    seyyid47, fearlesboyy, ysfist ve 4 diğerleri bunu beğendiler..

RAMİREZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM duke 125-- BMW F650 CS
    Yamaha için de bizim için de kayıp değil. Sonuçta Barkın bu. Biyeri olmamış der,beğenmedim der falan. Allah Muhafaza(!). Haa Saffet abi zaten bütün motorları beğeniyo. Sıkıntı yok. Sonuçta ticari kaygı var ortada. Sadece, mt-07'yi bekleyenler için iyi olurdu Barkın gitseydi. En azından eksiği gediği almadan önce iyice çıkardı ortaya bence. Hayırlısı bakalım...
    fearlesboyy bunu beğendi.

ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S
    Rahmi hoca iyidirde Barkın abimizin löp diye "bunun şasi baştan çürük" demesi veya "bu alınır AGA" demesi bambaşka bişey :/

Barkın Bayoğlu onayından sonra gerekirse zamlı alırım yinede riske girmem.

Yamahanın bukadar geciktirmeside beklentiyi iyice arttırıyor buda yanlış bi strateji bence,

duyurduğu gibi çıksaydı ne güzel fıtı fıtı bineriz der alırdık günden güne alışsakta fazla bile gelirdi.
    dyavol-77 ve banno1957 bunu beğendiler.

Motosikleti
    2014 CBR500R vs Dio 110
    Alıntı ferdinandd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Rahmi hoca iyidirde Barkın abimizin löp diye "bunun şasi baştan çürük" demesi veya "bu alınır AGA" demesi bambaşka bişey :/

Barkın Bayoğlu onayından sonra gerekirse zamlı alırım yinede riske girmem.

Yamahanın bukadar geciktirmeside beklentiyi iyice arttırıyor buda yanlış bi strateji bence,

duyurduğu gibi çıksaydı ne güzel fıtı fıtı bineriz der alırdık günden güne alışsakta fazla bile gelirdi.
    Ferdi; piyangodan para mı çıktı?
    cbr250'nin pabucu dama atıldı galiba?
    mt-07'yi de alsan beni yine sellektör manyağı yapamazsın, baştan söyleyim...

agrasiwe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha mt09
    barkın abiyi eleştirenleri anlamıyorum, ya istediklerini söylemiyor, yada başka bişey var, benim izlediğim her videoda, adam çok net tespitler yapıyor, tamamen doğruları söylüyor, bir iki noktada eksikleri olabilir ama tümüyle samimi bence, hondacı diyorlar ama adamın hondayla ilgisi bile yok, sponsoru olan firma olmamasına rağmen mt09 u öve öve bitiremedi ama... yamahanın ayıbı bu, kusura bakmasın barkın abi onayı önemli motor alımında.
    arslan26 bunu beğendi.

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Firma riske girmek istememistir.
    Zatende tarzini pek sevdiklerini sanmiyorum.
    Onlar alisik degildir aykiri tiplere .

Yada adamin isi vardir , hatta kendisi reddetmis te olabilir.
    Gerekli aciklamayi yapar mutlaka.
    O zamana kadar ne desek havada kalir.
    Gundogdu bunu beğendi.

_pLay_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R - Citroen C5 SX PK
    Alıntı agrasiwe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    barkın abiyi eleştirenleri anlamıyorum, ya istediklerini söylemiyor, yada başka bişey var, benim izlediğim her videoda, adam çok net tespitler yapıyor, tamamen doğruları söylüyor, bir iki noktada eksikleri olabilir ama tümüyle samimi bence, hondacı diyorlar ama adamın hondayla ilgisi bile yok, sponsoru olan firma olmamasına rağmen mt09 u öve öve bitiremedi ama... yamahanın ayıbı bu, kusura bakmasın barkın abi onayı önemli motor alımında.
    kardesım relaks ol bız hondadan para alıyor demedık zaten.
    http://www.youtube.com/watch?v=d__Da7N1dag vıdeosunda 2,15 den sonrasına dıkkat et. barkın abıyı bende cok severım ve carsamba gunu bılkenttekı canlı yayınınada katılacagım. bızler sadece elestırı yapıyoruz buda cok normal olsa gerek.

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Ulem bayadir gelip biseyler karalamadi buralara.
    Basina bi is gelmesin!!!
    Merak ettim bak simdi.

Adamın umrunda olmaz senin kötü motosiklet alman.ama barkın abinin umrunda oluyo kötüyse kötü diyor .üzecekse bu üzebilir diyo tabiki insanız hatalar olur ama kimse gelipde bu adama sallamasın iyi kötü bişeyler için çabalıyor kimsenin sesi çıkmıyorken onun çıkıyor. Adam bir videosunda diyo ki şu şu markanın distribütörü bile sevmiyor bizi ama lastikleri çok iyi tavsiye ederim diye. Bize böyle tarafsız adamlar gerek cebi doldurmak isteyen adam cok. Bu arada yanlış anlaşılmasın hiç bir uzaktan yakından alakam yok sadece tarzı üslubu çok hoşuma gidiyor ...
    gursus, agrasiwe ve Gundogdu bunu beğendiler.

Motor vermemelerinin,getirmemelerinin sebebi.İyiye iyi kötüye kötü demesidir.Dediği çoğu şeyde de haklı.

necatik35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda xrv 750 Africa Twin,Mondial cub
    Barkın nın bu gibi lansmanlara götürülmemesi,piyasa açısından gayet normal.Zira Barkın doğru ya doğru,yanlışa yanlış diyebilen bir yapıya sahip.
    Bu nedenle motosiklet firmalarının işine gelmeyen bir yorumcudur.
    Ha Barkın nın benimde hoşlanmadığım huyu sıkı bir SS çi olmasıdır.Enduro,chopper vs.vs. onun için tü kaka dır.Bu huyundan acil kurtulmalıdır.
    seyyid47, Carbondioxid, memduhb ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

umurcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-07
    aea karşımıza kendisi olarak çıkıyor, yapmacıklıktan uzak ve kimse ile aynı fikirde olmaya çalışmıyor. bence tam olması gerektiği gibi
    ayrıca kimse herhangi bir motor veya kişiyi sevmek zorunda değil, isim vermeden laf çarpmasında da bir sakınca ben görmüyorum. abartınca tadı kaçıyor o ayrı

ayrıca husq te449 ve ktm enduro 690r videolarında baya güzel konuştu? Ağır ve uzun yol için tasarlanıp enduro diye sunulan motorlara açık şekilde gıcık da olsa ne kadar çok kişiyi götürseler, en nihayetinde tüketici için o kadar iyi

saffet üçüncü eğer saffetin garajındaki kişi ise yazık diyeceğim. inazuma "incelemesi" yapmıştı bu arkadaş. arkada disk kilidin 600cc altında çok olmadığı gibi bi laf etti, orada sildim kendisini. hoş panigale incelemesinde de patlıyordum sıkıntıdan.

bakalım rahmi hoca neler diyecek, kendisinden umutluyum

İzmir İl Temsilcisi CEM. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer 600 Ve Wr 125 R
    Hemen hemen herkes bi konuda hem fikir.

Barkının Dobra olmasını seviyoruz. Büyük motorcu kitlelerine hitap ediyor ve kendini sevdiriyor.

Birçok Büyük firmanın reklamını yapmasını istedigini düşünüyorum fakat adam bi motoruna güzel derken diger motorunu kötüleyebiliyorda.

Barkın firmaları degil bizleri kazanmaya çalışıyor.

Fakat adamın bütün imkanlarına taş koyuyorlar yinede yardımcı olmak için youtubeden birçok yayın yapıyor.

Ne olursa olsun türkiyenin motosiklet refah seviyesi onun sayesinde bi nebzede olsa artmıştır hakkı ödenmez.

Hiç birimizin yapamadıgı yaptı.
    Pasali1921, seyyid47, Shrieker ve 10 diğerleri bunu beğendiler..

Alıntı COQ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ulem bayadir gelip biseyler karalamadi buralara.
    Basina bi is gelmesin!!!
    Merak ettim bak simdi.
    Arada görüyorum birilerine kızıp kayboluyor

Afyonlu_Cash - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Lifan Tay 100 - Şahin S (95 model )
    Kesin bişeyler karıştırmıştır Çagırmamışlardır. Koskoca yamaha dan iyi mi bilceksiniz siz

bence fazla kuralcı birisi barkın bey. Yok şöylemiş böylemiş kafa ütülüyo.

hisvarlar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K1600GTL Exclusive
    Saffet Üçüncü araç ya da motosiklet testi-incelemesi yapmıyor. Kendisine verilen herşeyi övüyor. Hep iyi hep iyi, orası güzel burası güzel. Mutluluk hapı atmış gibi. İncelemelerinin hiçbir değeri yok benim gözümde.

Barkın'ın tarzını pek sevmiyorum ama adam en azından dürüst. Anlattıkları bizim için önemli, bilmediğimiz-haberimiz olmayan çok şeyi öğreniyoruz. Kesinlikle bu işe devam etmeli ancak mizacını biraz yumuşatırsa firmalardan destek alabilir. Bu şekilde zor gerçekten.
    EMREGTR, dockerengin, arslan26 ve 3 diğerleri bunu beğendiler..

Atalarımız ne demiş "Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar"
    sdirer, ukiran35, arslan26 ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

REKLAM ALANI
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)