Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

İspanya'daki MT-07 lansmanına Altın elbiseli adam götürülmüyor !

REKLAM ALANI
    HELLAS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VSTROM BEYAZ
    Saffet dediginiz kisi ARABACI
    asil yani motorsikletle sanirim baglantisi ekmek parasi olayi

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kemboo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr>wolf>mt-07>xmax>inazuma>tenere660
    barkın bayoğlu mt09 için o kadar deli olduktan sonra bence götürmeleri gerekirdi. Ben saffetin garajını bir kaç kere izledim. Adam motorla ilgili hiç bir bilgi vermiyor. İyidir hoştur güzeldir alın binin gezin. Saffet'e göre her motor alınır. Barkın Bayoğlu'nun en azından savunduğu bir şeyler var. Tamam ss motorlara çok düşkün endro tarzı değil ama bir multistara'yı nasıl coşkuyla anlattığını hatırlayınız. Yada ybr yi övüp cbf i gömmesini. Bence tarafsız bir adam bir adam. Barkın Bayoğlu bir motora binipde keyif alıyorsa över almazsa övmez bu kadar basit. Endro takıntısıda sadece şekilden ibaret bide onlarla uğraşmayı seviyor sanırım

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Çok üzüldüm.....
    phradrel bunu beğendi.

phradrel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F650GS
    barkının övdüğü endurolar ktm 1190, multistrada. ama niye övdüğünü söyleyeyim mi asfaltta bir ss gibiler de ondan. kendi de video da aynı şeyi söylüyor zaten 1190daki motor rc8 in bir versiyonuydu yamulmuyorsam

bunların dışında 690 enduro r ı övdü oda baboli övülmeyecek bir motor değil. f700, drz400sm, husky videoları da öyle. ya motoru kötülemesi iyilemesi değil zaten mesele. mesele endurocuları ya da adventure touringçilere ikide bir laf sokması

yiğidi öldürürüm ama hakkını yiyemem o ayrı

AWESQME - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Honda CRF 250 L
    Barkın abi delikanlı ticari kaygısı olmayan sadece motorcuların daha güvenli daha keyifli motor sürmesini istiyen bir insan. Hondacı mondacı adam marka ayırmadan nesi iyi nesi kötü söylüyor yeri geliyor hondayıda kötülüyor. Motor alıncağı zaman bence kesinlikle Barkın abiye danışılması gerek. Elinden geliyorsa tut kolundan 2. el alıcaksan bırak o baksın motora

Firmaların Barkın abiyi sevmemesi bariz ortada kötüyse kötü der bu adam

Motosikleti
    yamaha yzf r125
    Alıntı agrasiwe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    barkın abiyi eleştirenleri anlamıyorum, ya istediklerini söylemiyor, yada başka bişey var, benim izlediğim her videoda, adam çok net tespitler yapıyor, tamamen doğruları söylüyor, bir iki noktada eksikleri olabilir ama tümüyle samimi bence, hondacı diyorlar ama adamın hondayla ilgisi bile yok, sponsoru olan firma olmamasına rağmen mt09 u öve öve bitiremedi ama... yamahanın ayıbı bu, kusura bakmasın barkın abi onayı önemli motor alımında.
    r125 vidosu dışında katılıyorum. benim motorum olduğundan :D

Motosikleti
    Honda Cbr 250 R
    Çok ilginç yorumlar ya nasıl barkın ı eleştiriyosunuz anlamadım.Sevdiği bi motor türü olamazmı,diğerlerinin yokmu yada sizin sevdiğiniz bi tarz yokmu.Söylememekmi lazım yalan mı söylesin adam.Ayrıca kendisinin tiri zafer dediği bi 97 model gs 1200 ü var benim bildiğim.Ve onuda anlatırken şeklini sevmiyorum demişti.Eleştirecek başka bi şey bulun bence.Benim motora başlama sebebimdir seviyoruz yani.Ben şahsen barkın bayoğlu nun incelemediği bir motor almam bütün modeller böyle bilsin.

Motosikleti
    2014 CBR500R vs Dio 110
    Alıntı sethplate adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok ilginç yorumlar ya nasıl barkın ı eleştiriyosunuz anlamadım.Sevdiği bi motor türü olamazmı,diğerlerinin yokmu yada sizin sevdiğiniz bi tarz yokmu.Söylememekmi lazım yalan mı söylesin adam.Ayrıca kendisinin tiri zafer dediği bi 97 model gs 1200 ü var benim bildiğim.Ve onuda anlatırken şeklini sevmiyorum demişti.Eleştirecek başka bi şey bulun bence.Benim motora başlama sebebimdir seviyoruz yani.Ben şahsen barkın bayoğlu nun incelemediği bir motor almam bütün modeller böyle bilsin.
    BMW R 1200gs ; 2004 yılında çıktı kardeşim, 1997 de değil...

reverse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Inazuma F
    Yahu adam kendisi bu kadar dert etmemiştir gitmediği için.
    loop bunu beğendi.

RAMİREZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM duke 125-- BMW F650 CS
    Alıntı AWESQME adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Barkın abi delikanlı ticari kaygısı olmayan sadece motorcuların daha güvenli daha keyifli motor sürmesini istiyen bir insan. Hondacı mondacı adam marka ayırmadan nesi iyi nesi kötü söylüyor yeri geliyor hondayıda kötülüyor. Motor alıncağı zaman bence kesinlikle Barkın abiye danışılması gerek. Elinden geliyorsa tut kolundan 2. el alıcaksan bırak o baksın motora

Firmaların Barkın abiyi sevmemesi bariz ortada kötüyse kötü der bu adam
    Hondacı olması şaşılacak bişey değil. Honda bu camiada zaten en üstte yer alıyor. Hem motorları kaliteli, hem kurumsal, hem eğitim hem satş sonrası konularında kendini ispatlamış bir marka. Tabiki beğenmediğimiz münferit olaylar olabilir. Ama yamaha da hesapta kurumsal. Ama aralarında dağlar kadar fark var.

Ayrıca hakkaten Barkın belki bizim kadar problem etmemiştir bu işi...

Motosikleti
    Honda Cbr 250 R
    1100 dür ozaman canım şimdi 100 için birbirimizi kırmayalım http://www.youtube.com/watch?v=j8dhD9ucO94

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)