Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Izmir`de aradigim kriterlerde motor bayii ?

REKLAM ALANI
    Kavel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Superlight 200
    Merhaba arkadaslar;

Bahsedecegim konu hakkinda 2006 yilinda bir konus acilmis fakat sonuc alinmamis. Belki de zaman icerisinde acilan yeni yerler olabilir umuduyla konuyu tekrar aciyorum. Konuya gelirsek ise ben Izmir`de universite okuyan bir ogrenciyim. Bildiginiz uzere devlet universitelilere ayda 300 lira geri odemeli kredi veriyor. Ben de bu parayi her ay bosu bosuna harcamak yerine bir motor almak istiyorum. Cok uzun zamandir arastiriyorum, kafamda bir kac marka ve model var fakat gel gelelim pratikte kredi cekecek ya da kredi kartiyla alabilecek (limitten dolayi) gucum yok. Istedigim modeller yaklasik 3.000-3.500 lira. Markalar da Kuba ya da Mondial dusunuyorum. Sizden istedigim ise senetle motor alabilecegim galeri ya da magaza bulabilir miyim yardimci olmaniz. Bildikleriniz varsa paylasirsaniz cok sevinecegim. Simdiden tesekkurler, hoscakalin.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    gokocan92 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung ->FZ6 Fazer -> YBR 125 -> MT 07
    Ybr diyorum ben dostum. kuba veya mondial'e hiç bulaşma çevremde ki arkadaşlarımın başı çok yandı onlardan al YBR kurtul ama senetle falan satan yer olduğunu sanmıyorum ya :/ taksit yapıyorlar genelde ama o da kredi kartına falan

Motosikleti
    Kuba Superlight 200
    Evet dedigin gibi ben de YBR ya da CBF isterim tabi ki ama onlar icin de ya kredi ya kart gerekiyor :/ Bulabilirsem Mondial Drift 150 alacagim, 3 sene sonra okul bitince satar degistiririm diye dusunuyorum. Ama senetle satan bir yer bulamazsam zaten hic biri olmayacak gibi gorunuyor...

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    2 elde seneti nasıl yapacan

İzmir İl Temsilcisi CEM. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer 600 Ve Wr 125 R
    Alıntı Kavel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaslar;

Bahsedecegim konu hakkinda 2006 yilinda bir konus acilmis fakat sonuc alinmamis. Belki de zaman icerisinde acilan yeni yerler olabilir umuduyla konuyu tekrar aciyorum. Konuya gelirsek ise ben Izmir`de universite okuyan bir ogrenciyim. Bildiginiz uzere devlet universitelilere ayda 300 lira geri odemeli kredi veriyor. Ben de bu parayi her ay bosu bosuna harcamak yerine bir motor almak istiyorum. Cok uzun zamandir arastiriyorum, kafamda bir kac marka ve model var fakat gel gelelim pratikte kredi cekecek ya da kredi kartiyla alabilecek (limitten dolayi) gucum yok. Istedigim modeller yaklasik 3.000-3.500 lira. Markalar da Kuba ya da Mondial dusunuyorum. Sizden istedigim ise senetle motor alabilecegim galeri ya da magaza bulabilir miyim yardimci olmaniz. Bildikleriniz varsa paylasirsaniz cok sevinecegim. Simdiden tesekkurler, hoscakalin.
    Merhabalar. Bu konuyu İzmir Mt'ye danışssaydınız aslında daha çok yardım alabilirdiniz.

Bu arada acacagınız konu 2 gün sonra kaybolup gidicek fakat izmir mtye yazarsanız çogu üyemiz abone oldugu için geçmiş yorumlarıda okuyup yardımcı olabiliyor..

Gelelim konuya bir arkadaşım bu vasıtayla yzf 125 almıştı fakat kredi kartını ailesinden alarak.

Senetle alma işi bence sakat. Nedenine gelirsek 2bin liralık motora 3.500tl istiyorlar bunu kabul edicekmisiniz ?

Size önerim 300 300 300 1 yıl boyunca biriktirmeniz daha sonrada TEB 'den krediye başvurmanız. Bildigim kadarıyla herkese 1.500tlye kadar kredi verebiliyorlarmış.

Biriktirdiginiz paraya 1.500tl ekleyerek 2nci elde bir ybr alabilirsiniz.

Ayrıca senetle motor satan bayiler genelde beyaz eşya vs vs. gibi ürünlerde sattıgı için kaliteli markalar bulmanız zor.

Senetle motosiklet almanızı kesinlikle önermiyorum fakat yinede 2 yer söyleyebilirim.

1- Çalışkan galeri.

2- Evkur.

Evkurun sitesine girerek modelleride görebilirsiniz.

Motosikleti
    Kuba Superlight 200
    Alıntı CEM. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhabalar. Bu konuyu İzmir Mt'ye danışssaydınız aslında daha çok yardım alabilirdiniz.

Bu arada acacagınız konu 2 gün sonra kaybolup gidicek fakat izmir mtye yazarsanız çogu üyemiz abone oldugu için geçmiş yorumlarıda okuyup yardımcı olabiliyor..

Gelelim konuya bir arkadaşım bu vasıtayla yzf 125 almıştı fakat kredi kartını ailesinden alarak.

Senetle alma işi bence sakat. Nedenine gelirsek 2bin liralık motora 3.500tl istiyorlar bunu kabul edicekmisiniz ?

Size önerim 300 300 300 1 yıl boyunca biriktirmeniz daha sonrada TEB 'den krediye başvurmanız. Bildigim kadarıyla herkese 1.500tlye kadar kredi verebiliyorlarmış.

Ayrıca senetle motor satan bayiler genelde beyaz eşya vs vs. gibi ürünlerde sattıgı için kaliteli markalar bulmanız zor.

Senetle motosiklet almanızı kesinlikle önermiyorum fakat yinede 2 yer söyleyebilirim.

1- Çalışkan galeri.

2- Evkur.

Haklisiniz bir kac yerde Salcano falan buldum ya da Bisan var. Biriktirme sansim hic yok ama Motorcu Ejder diye bir yer var adina kredi cekiyorlar, artik en kotu birini bulacagim ve onu yapacagim. Kredide de neredeyse ayni faizi odedigimiz icin senet cok farketmez diye dusunmustum acikcasi. Konuyu bahsettiginiz kategoriye de tasirim. Tesekkur ederim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:19 ----------

Alıntı CEM. adlı üyeden alıntı Mesajı göster

1- Çalışkan galeri.

2- Evkur.

Haklisiniz bir kac yerde Salcano falan buldum ya da Bisan var. Biriktirme sansim hic yok ama Motorcu Ejder diye bir yer var adina kredi cekiyorlar, artik en kotu birini bulacagim ve onu yapacagim. Kredide de neredeyse ayni faizi odedigimiz icin senet cok farketmez diye dusunmustum acikcasi. Konuyu bahsettiginiz kategoriye de tasirim. Tesekkur ederim ilginiz icin.

İzmir İl Temsilcisi CEM. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer 600 Ve Wr 125 R
    Alıntı Kavel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Haklisiniz bir kac yerde Salcano falan buldum ya da Bisan var. Biriktirme sansim hic yok ama Motorcu Ejder diye bir yer var adina kredi cekiyorlar, artik en kotu birini bulacagim ve onu yapacagim. Kredide de neredeyse ayni faizi odedigimiz icin senet cok farketmez diye dusunmustum acikcasi. Konuyu bahsettiginiz kategoriye de tasirim. Tesekkur ederim.
    Motorcu Ejderi tanıyorum serinkuyudaki yerinemi gittin ? Devlet hastanesi karşısında.

Yerine kredi çekince evet çok birşey farketmiyor fakat güç nakit alıcısınındır unutmayın.

Nakitte pazarlıkta olur söz sahibide olunur yanına kask dahi hediye alınır

Sahibinden.com'da bazı 2nci el motor satıcıları kredi kartına taksit yapabiliyor sanırım ticaretle ugraştıkları için.

Öyle bir kaç ilana denk gelirseniz ve kredi kartı bulabilirseniz olur.

Bu arada istediginiz modeller varmıdır bilemıyorum ama Evkura ve Çalışkan galeriye bakmayı unutmayın.

kene35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125 - Suzuki İnazuma 250
    özşanal da motor var mı bilmiyorum ama onlarda senetle taksit yapıyorlar sanırım

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)