Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Gidon elcik ebat

REKLAM ALANI

Motosikleti
    RKS Titanic 150
    Selamlar. Kafama bu sefer elcikler takıldı. ebayde geziniyordum, ebatları dikkatimi çekti. 22mm yazıyor, orasını anladım. Gelelim anlamadığım kısımlara:

7/8"(inch) bu ölçü neyi ifade ediyor?

Bunların uzunlukları standart mı yoksa değişiyor mu?

Bir de bunları monte etmek zor mudur? Yani alsam kendim değiştirebilir miyim?

Örneğin şunlar benim motosiklete uyar mı?:

http://www.ebay.com/itm/Blue-Flames-...3a9b50&vxp=mtr

http://www.ebay.com/itm/INU-Universa...795fe7&vxp=mtr

Teşekkürler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:50 ----------

Unutmuşum sormayı, bu elciklerin kullanımı tam olarak nasıl? Yani bunlar hep dümdüz gibi geldi bana gaz kolu nasıl oluyor?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

22mm ve 28mm gidonlar var. bazı büyük cc motorlarda ve sert kros yapmak için tasarlanmış motorlarda 28mm gidon kullanılıyor. Senin gidon büyük ihtimal 22mm dir sorun olmaz. Elcik değiştirmek çok basit kendin kolaylıkla yapabilirsin

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:54 ----------

gaz kolu olani sormussn bide. Görsel olarak ayırt edemezsn resimlerden. Gaz koluna takılan (sağ) elcigin içi çok az daha geniş oluyor. Onun içine gaz borusu vardır onu sokarsin onda tırnak oluyor gaz telinin başi o tırnağın içine girer tamamdir. Diğer sol elcik zaten çıkar-tak kolaydır. Soğuk havada biraz zor değişir. Elcikleri kaynar ve köpüklü suda 2dk tut şak diye oturur

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:57 ----------

bu ikinci baktığın elcik zaten motosikletcilerde 15tl dostum. 3 lira fazla ver buradan al alacaksan. Hem aldığın yer takar sorun da kalmaz
    ArdiaroS bunu beğendi.

Motosikleti
    RKS Titanic 150
    Alıntı emre xt125 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    22mm ve 28mm gidonlar var. bazı büyük cc motorlarda ve sert kros yapmak için tasarlanmış motorlarda 28mm gidon kullanılıyor. Senin gidon büyük ihtimal 22mm dir sorun olmaz. Elcik değiştirmek çok basit kendin kolaylıkla yapabilirsin

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:54 ----------

gaz kolu olani sormussn bide. Görsel olarak ayırt edemezsn resimlerden. Gaz koluna takılan (sağ) elcigin içi çok az daha geniş oluyor. Onun içine gaz borusu vardır onu sokarsin onda tırnak oluyor gaz telinin başi o tırnağın içine girer tamamdir. Diğer sol elcik zaten çıkar-tak kolaydır. Soğuk havada biraz zor değişir. Elcikleri kaynar ve köpüklü suda 2dk tut şak diye oturur

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:57 ----------

bu ikinci baktığın elcik zaten motosikletcilerde 15tl dostum. 3 lira fazla ver buradan al alacaksan. Hem aldığın yer takar sorun da kalmaz
    Onları örnek olarak koydum zaten alıcağımdan değil. Resimlerde öyle görünce dedim acaba bunları alıp direk olanın üzerine mi geçiriyoruz napıyoruz Ben böyle şeyleri kendim söküp takmayı severim, o kadar basitse sıkıntı yaratmaz o zaman Teşekkür ettim

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)