mz 301 mi almalıyım yamaha rx 135 king mi? artı ve eksileri...
Reklamlar
-
arkadaşlar honda today den sonra hızlı ve güçlü bir 2 zamanlı motor almayı düşünüyorum.malum 4 zamanlı büyük motorlar çok pahalı! o yüzden 2000 model üstü mz 301 yada yamaha rx 135 king almaya karar verdim sizce hangisini almalıyım? sizce artıları ve eksileri nelerdir?
Reklamlar
-
-
bence rx al neden dersren su anda çoğu genç insanda rx war hem mz dede motoru bence ikiside uçuo sonuçta
-
ikiside ii hangisini gönlün isterse onu al
-
rx king.. markası yeterli..
-
bizim buralarda bir tane rx king var.harika ses veriyor. hem mz 301 çok yüksek motor.
ben rx derim
-
sizce hangisi daha süratli?
-
ben 99 model 301 kullanmış biri olarak şunu söyleyebilirim .. mz al inan pişman olmazsın
-
mz derim tabi ya o benim çocukluk metresim( karım kara jawaydı)
Ama yapmayın diyordu Tanrı, o daha bir çocuk...!!!
Nükleere H A Y I R!!!!!
**01 JJ 743**
-
bence mz al bende 251 etz var mükemmel pişman olmazsın:d
[SIZE="2"]kartalca.68@hotmail.com[/SIZE]
-
mz mz mz mz mz mz
-
rx derim çünkü 6 yıldır her koşulda rx 115 kullandım 100 bini aştı daha şükür problem yok.yamaha bu motordan aldığı parayı yağa bala versin
mehmet arıkök .r6 vale rossi.gaziantep
-
Slm KardeŞ, Bana Sorarsanda Mz Derİm... Sebebİ İse Hem Yeterİnce İyİ, Hemde ParÇa Sikintisi Falan Olmaz Ve Daha Ucuz...bende 251 Kullaniyorum Gayet İyİ..
-
tabiki rx derim motrun sesi yeter hızdada rodajı iyi tamamlandıysa 170 tın demez uçar
MOTOR ZEVKSE YAMAHA RX KİNG TUTKUDUR KRAL SENSİN
-
ben bir mz kullanıcısı olarak mz tavsiye edebilirim.....
[IMG]http://img284.imageshack.us/img284/4986/untitled29jl.gif[/IMG][/URL][/IMG]
-
bencede rx üstad kingin hızına 135in aragazına...hastayım vallahi
-
Mz e binmeyen anlamaz..Rx ne öyle kebabçı motoru gibi.Aslında iyi makine de çekişi düşük diyorlar
-
23 Temmuz 2006, 22:31
mz uçak adeta jawa bile halt etmiş mz le her zaman hızda ve çekişte birncisin bide 301 de ohooooo al bence
-
23 Temmuz 2006, 22:37
nooooo hortlakkkkkkkkk konu hortlatmak
Yeni yine yeniden
-
25 Temmuz 2006, 12:59
mz 301 gercekten cok saglam motor.ben mz nin 251 ni kullanmistim.gercekten gusel motor mz.
[B][U]The Bodyguard & The Punisher[/U][/B]
[I][U]Galatasaray Sk. 1905 Uefa & Süper Cup Champion[/U][/I]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler