abi siz hızı otobano motobanı bunları geçelim isterseniz hangisi kaliteli yamahamı mzmi,arkadaş belkide ona göre alacaktır motoru,tabi şimdiye kadar almamışsa
abi siz hızı otobano motobanı bunları geçelim isterseniz hangisi kaliteli yamahamı mzmi,arkadaş belkide ona göre alacaktır motoru,tabi şimdiye kadar almamışsa
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
biri 135 Cc. biri 251 tartışmaya gerek yok Mzzz
Kadın;15 inde Ceren,20 sinde Ceylan ,25 inde Avcı nın kendisidir.:bounce:
hemşo olay o değil aslında adama 91 mz aldırmaya çalışıolar bundan ibaret,eskiye rağbet olsaydı bitpazarına nur yağardı,sen bilin bu sözü
ben bu topicte motorumu kaç defa niye övmüşüm yazsana,niye övmüşüm onuda yaz,iyi bi ustaya gitte arka tekerine disk taktır mazallah 500lük motora biniyon,ona disk olmuyor deme sakıın mzin ön diskini al hurdacıdan takarlar,sana bişe olsun istemem
[/QUOTE]
bak kardesim bana kalırsa rx ten hıc sasma üstüne 0_250cc arasında seri motor tanımam ben 1 yıldır kullanıyorum dehset makına jawa 350 den bıle hızlı neden dersen ıkısınıde hala kullanıyorum .en ıyısı YAMAHA BASKASINI ALMA
Adam konuyu açalı 16 ay olmuş. Şimdiye kadar alacağını almış satacağını satmıştır.Siz hala onu alma bunu al...
Konunun tarihine bakın cevap yazarken...
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
direk king al motor harbıden tastan ses gorunus hız war markada daha ne ıstıyon bende 115 war o da manyak biişi
ikiside iyi motor ama bana sorarsan mz mz mz
herkez kardeşttir, ayıran kalleştir.
mz de çok yakıyor ama 115 dehşet motor sana söyleyim
arkadaslar ben awrupa 5 sene301 de bındım 4 sene 135 e de.bana sorsa bırı hangısını tawsıye edersın sadece su sekılde ıkısını ayırabılırım.genc ısen sehır ıcınde hızı sesı dınamızmı arıyorsan yenı kasa 135 al derım.yo ben bıraz daha agırım ama hız olsun rahat olsun bana sorunda cıkarmasın dersen 301.ıkısınınde kotu yanını solıyım mz de debrıyaj we wıtes kolunun yayı buyuk sorun yaratıyor bı kere baslarsa kesılmıyorsa bıde sonucta eskı motor.135 e gelınce basınca cok yakar basmadan durulmaz motora bınmeyı bılmeyenı degıl 135 e bınmeyı bılmeyenı 3 gunde yerden yere carpar.135 de bıde durma sorunu wardır cok ıyı hızlanır ama hızı ıyı saklar hıssettırmez anlayamassın ama duramayacaksındır cogu zaman
slm arkadaslar.bakın 135 lik makinanın hız yapabilmesi için ufak tefek oynalar gerekli.basit uygulamalar bunlar.motor cok devirli bi motor.belli bir devrin üstünde iken ilave yakıt girişleri açılıyor bu makinada.yani güçten kaybetmesi nerede ise imkansız.elinizde böyle yüksek bir tork varken ön haraket dişilisini büyültüp torku hıza ceviriyosunuzsanırım 19 ie 20 dişil arası performans dişlisi olması gerek.benm bi motorum yok.ama şahsen arkadasımın arkasında bu aletin 190 km/h ye cıktıgına şahit oldum ve km göstergesi falan arızalı deildi.basit ve masrafsız bir iş bu.bu performans dişilisiyle bile 2.vitesde hızımız 40km iken yarı gaza kadar gaz vermesiyle makinanın önünü kaldırıp gitmesini saglıyabiliyordu.debriaj vurmadan hemde.ama tabi zavkler ve renkler tartısılmaz.benimde su sıralar husıng gtr 250 lerde gözüm var.ama bilmiyorum alınacak bi motormu.biraz zaman gecsin bakalım.bol keyifli günler dilerim hepinize
walla param olsa bir dakka durmam Rx Alırım al derim rx i kacırma
MZ...... mzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzz..
iki zamanlı ve güçlü diyosun... ben de mz diyorum
dogrudur türkiyede nekadar mz varsa hepsini getirin bizde var bi java mersinde adanadaki yarış yedek javaydı 2 ci sıradaki yani :D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:14 PM ----------
varsa mz ine güvenen büyük para atarız jawa 350 ile
slm adım ertan bende 301mz var ne yaptıysam bu makina 125 kmden yukarı çıkmadı bana bir yardım!!!!!!
bu soru tam bana göre havada karada yamaha rx 135 king o bir kıral o 2 zmanlı sübasız 21 beygir efsane motor o benm hayallerimin motoru o 3. viteste teke kalkan motor o. yerine göre 250 cc 4 zmanlı motora kafa tutan motor o bir japon harikası,o eşsiz sesi ile gençlerin tutkusu daha nediyim
bence yamaha al hem süratli hemde az yakıo yamaha daha ii yani
;.................................
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)