TR,de küçük hacim enduro eksikliği var.
Reklamlar
-
yeni sıfır 150 veya 200 cc enduro-cross almak istiyorum ama yok. (wr125 küçük, wr250 pahalı)(klx125 değmez,klx250 değmez)(suzuki de hiç yok) avrupalılar zaten pahalı geriye honda kalıyor.crf250 düşündürücü çıkarsın 150cc alalım. çinli değilde hintliler getirirse alırım.
Reklamlar
-
yamaha xt 125r ya da x modelleri tavsiye ederim. Wr nin önceki modelleri. Temiz bulursan çok uzun yıllar kullanabilirsin. Ama 125cc motor. Yakıt durumu gayet iyi sele bi hayli yüksek 86cm. Parça kalitesinin wr den iyi olduğunu düşünüyorum, wr kullanan bir arkadaşta aynısını söyledi zaten.
-
150 cc getirse Suzukisi Kawasakisi pahalı diye kimse almaz o paraya 250 cc alırım diyenlerle dolar burası
250 cc de 2 elde ölüsü bile 10.000 tlden başlıyor ne akla hizmetse artık
-
İlla sıfır olmayacaksa xl200 düşünülebilir.
-
O değilde ben f650 , v-strom gibi kalıplı ama 250cc olan max 14 bin tl olan enduro veya allrounder mı dersiniz neyse artık ondan istiyorum.
250cc geçiş katagorisi olarak kendi tarzımın dışında bir motor kullanmak zorunda kalıyorum.
-
xl çok tipsiz ve model olarakta çok eski bence
-
Arda_Karaca adlı üyeden alıntı
İlla sıfır olmayacaksa xl200 düşünülebilir.
temiz bulmak zor. sıfır alıp soru işaretlerini yoketmek lazım.
-
arkadaşım hero implus 150 gelecek. Bi araştır. 10 numara enduro. Ben almayı düşünüyorum. Şiddetle tavsiye ederim. Bi araştır derim.
-
Derbi terra 125 bakabilirsin..125 cc enduro..http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...53045286/detay
Motor benim değil..
-
Honda CRF250L bence aradığınız makine
-
crf250 sıfırda en avantajlısı ama kuşkularım var temize çıkmasını bekliyorum.
-
bence 350-400cc de bi eksiklik var. tek kişi yüklü bir şekilde uzun yol için yeterli olacak kadar büyük ama fazla yakmayacak kadar küçük hacimli motorlar olsa ya. drz400sm var bi tek. ktm seneye yapacak sanırım o da olur 20000. honda yapsa ya.
-
Crf250, wr250 var ama onlara o parayı verene kadar fazer,cbf600 alınır.
-
phradrel adlı üyeden alıntı
bence 350-400cc de bi eksiklik var. tek kişi yüklü bir şekilde uzun yol için yeterli olacak kadar büyük ama fazla yakmayacak kadar küçük hacimli motorlar olsa ya. drz400sm var bi tek. ktm seneye yapacak sanırım o da olur 20000. honda yapsa ya.
Bu Ktm çok uçuyor ya! drz400sm de ikinci elde uçmuş.Ah şu Suzuki (yoksa mali krizde mi?)
-
emre xt125 adlı üyeden alıntı
yamaha xt 125r ya da x modelleri tavsiye ederim. Wr nin önceki modelleri. Temiz bulursan çok uzun yıllar kullanabilirsin. Ama 125cc motor. Yakıt durumu gayet iyi sele bi hayli yüksek 86cm. Parça kalitesinin wr den iyi olduğunu düşünüyorum, wr kullanan bir arkadaşta aynısını söyledi zaten.
Bir düzeltme yapmak istiyorum WR125R nin sele yüksekliği 93 cm sert ince ve rahatsız bir selesi var. Benim favorim KTM 690 ENDURO R hem hafif hem uzun yolada geliyor arazide de çok iyi ama fiyatı ....
-
Eğer Hero getirirse İmpulse modeli çok güzel duruyor. Youtube de videosunu bulabilirsiniz. Himalaya dağlarında 4800 km yapmışlar. Benim en çok beğendiğim Yamaha nın Türkiye de satışı olmayan tenere 250 modeli
-
sedat_57 adlı üyeden alıntı
Aynen ben de Derbi Terra yazacaktım tam da. Ama terranın da farı çok kötü duruyor bence konuyu açan arkadaş eğer terra alırsan o farı bir değiştir.
-
TutkuluAcemi adlı üyeden alıntı
Aynen ben de Derbi Terra yazacaktım tam da. Ama terranın da farı çok kötü duruyor bence konuyu açan arkadaş eğer terra alırsan o farı bir değiştir.
iyi güzelde enaz 150cc olsunki tork da çoğalsın.birazda piyasa motoru olsun.
-
86cm sele yüksekliği ile bahsettiğim motor xt kardeşim. Wr den bahsetmedim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:41 ----------
hondanin saside çok hafif bir dusmede eğilme olmus bazılarinda fabrika hatası var DENILIYOR. Ne derece doğrudur bilemem ancak bir kişi bu konuda yazmıs ve şikayet etmiş bol bol resim yüklemişti orada gördüm.
-
TutkuluAcemi adlı üyeden alıntı
Derbi'ye baktım sıfır km motor yok, şehir efsanesi olmuş burada o marka
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)