caniiiiiiiiiim
caniiiiiiiiiim
Kopegim gibi la ayni buyuk olani alip evden cikarken digeri cok mahsun bakiyor dayanamayip oturup buyukle konusuyorum o daha kucuk abisi biraz onu gezdireyim diyorum saolsun anlayisla karsiliyor
yemeklerini verip bakimlarini yaptikca aramiz iyi
İnsan yapımı olan bir şeyle aramda bağ kurma olayını arabamda yaşamıştım. Her hafta en lüks yerde temizliğini yaptırıp, alabileceğim tüm makyajsal modifiyeleri alıp ufacık bir çizik olsa dellenirdim. Cila ise cila, bakımsa bakım. Sonra biraz da mali problem nedeni ile kendimi sorguladım. Para ile aldığım bir mal için böyle bir bağ kurmayı sorguladım. Şimdi seviyeli bir ilişkimiz var.
Motosikletimle de öyle. Bazen beni trafikten kurtardığında benzin deposunun üzerine pat pat yapıyorum afferim dercesine. Onun dışında bakımlarını yapar önüme bakarım kusura kalmayın. Hindistan'da kast sisteminde altlarda, kimbilir ne dertleri olan bir vatandaş tarafından yapılmış (burada yapan adama sevgim & saygım daha fazla ondan bahsediyorum) basit bir makine. Önünde saygı duruşuna geçecek değilim.
bizimkisi mantık evliliği az yakıp çok kaçması , kolayca hakim olabilmek , hatta bir bisikletmişçesine rahat ybr yi sürmek.
öte yandan bazen üzülüyorum kendisine.115 kiloyum ben.bir 80 kilo arkadaşım da artçı olup eve sürekli bayır çıkarak gelince , haliyle tek pırpırlı olan ybr ciğime acıyorum.ama yapacak birşey yok.
Motorum Herşeyimdir.
- Çeşmede Plajda Uzanmış 90 60 90 bir Alman Düşünün. Hahh Tıpkı Öyle. Görünüşü , Duruşu , Asaleti...
- Yağını tuzunu Benzinini Hiç Eksit Etmem. Haliyle Oda Bana Hız Ve performans Olarak Geri Dönüyor.
Aslında bi nevi Karşılıklı iş Yapıyorus. Ben Ona Düzenli Şekilde Bakıyorum Oda Bana Performans ve Hız Veriyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)