Hep diyoruz yok kask,yok egzoz falan. Birazda motor ve aramızdaki bağı paylaşalım ?
Motorunuz ile aranızdaki bağı en iyi cümlelerle ifade edip hislerimizi bu konu başlığı altında anlatalım
Hep diyoruz yok kask,yok egzoz falan. Birazda motor ve aramızdaki bağı paylaşalım ?
Motorunuz ile aranızdaki bağı en iyi cümlelerle ifade edip hislerimizi bu konu başlığı altında anlatalım
Benim aramda motorumla duygusal bi bağ yok öyle kucaklayıp odama çıkartayım falan gibi bi durum söz konusu
değil..Motosikletimi seviyorum fakat mesafeli herkes işini yapıyor..Ben bakımlarını yapıyorum o bana hizmet
ediyor..Aşık değilim görücü usulü evlendik ama mutluyuz..İlk zamanlar aşıktım baktım bu işduygusallıkla yürümüyor
sonra bıraktım böyle daha mutluyum..Yeri gelir motorum 3 ay çamurlu yatar..Aklıma bile gelmez
İlk gördüğüm andan beri seviyorum
İnşallah'da böle gider.
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir.
Ehliyet: A2 (01.10.2015)
Motosiklet: 125 Mh Drift
Motorum evladım gibi çocuğumun önünden nasıl yemeğini temizliğini eksik etmiyorsam motorumunda yağını suyunu benzinini eksik etmiyorum temiz tutmaya çalışıyorum.
Ikimizin de ayni duygulari tasidigi bir gerçek.
Ben bir an önce seni satsamda yeni modelini alsam seklinde düsünürken,
o da benim için
bir an önce beni satsanda adam gibi bir adam kullansa diye düsünüyor.
Ne kadar güzel!
Ikimizde ayni seyi düsünüyoruz.
işten onun sayesınde servısı beklemeyıp erken cıktıgım ıcın severım keretayı hergun tam 2 saat kazandırıyor bana sevılmezmı motor yahuu
www.erkakurye.com
SATARIM SENI HAAAA :D
bende görücü usulü sayılırım zamanla aşk olurmu bilmiyorum ama içimde sağlam kıpırtılar var
Duygularima hakim olamıyorum.....gözlerimde bir bulut.....
Kusura bakmayın aşkım ile olan bağımı bir forum sayfasında anlatamam.
Sonuçta makine. Fakat onun yağı yoğurdu benim biryere gitme arzum oldukça birbirimize bakacağız.
fazla bağ sıkıntı olur. insan öncelikleri farklıdır.
Kızımı çok seviyorum. Satamadım ya la... Veremedim. :(
Biniyorum üstüne vuruyorum kırbacı bağıra bağıra koşuyor
ben motoruma bindiğimde hep deposunu oksar çocuğum gibi severim nişanlım bile kıskanır onunla olan bağımı rabbime şükür hiç utandırmadı bir ara maddi durumdan dolayı satıcaktım ama içim cız etti kıyamadım ona isim bile verdim adı TUTKU
sarı meleğime yüzük takmayı düşünüyorum.sağ elciğine uyan bi halka bulabilirsem...sevgililer günüde yaklaşıyor bak,acele etsem iyi olacak
Yeni aldığım zamanlar,çok muhabbetliydik.Zaman ilerledikçe pek heyecan kalmadı.Ne zaman beraber biyere gitsek,Boynunu büküp sktret hadi eve gidelim der gibi bakıyor.
bizde görücü usulü tanıştık yakında pocket bike larımız olacak
Henuz yeni almis olmam ve iliskiyi yurutecek fazla becerim olmamasi nedeniyle o beni domine ediyor. Ama zamanla iliski yonetimini ogrenince ben onu domine edecegim. Yani su an iliskimizde kılıbık vaziyetteyim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)