kamp malzemeleri almak isteyenlere yardımcı olurmusunuz
Reklamlar
-
neyi nasıl yapacağına karar wermek işte önemli nokta.
3-4 günlük aileyle 2-3 kez de 1 ya da iki günlük yalnız yapacağım kamplara fazla masrafa gerek yok..
merdiven altının bi üstü çadır, şişme yatak (AİLEYLE), mat (kendim için), yastık, aydınlatma,...
bunları bu ay sonu alıyorum diğer malzemeler ihtiyaca göre planlanıp alınır sanırım...
teşekkürrler hepinize..
Reklamlar
-
topuklu ayakkabım bile vardı aldığım, haklısın
-
Bu husky nin olayı nedir ya baya pahalıymış,gerçekten bu kadar iyimi yoksa markamı?
-
Felon adlı üyeden alıntı
Bu husky nin olayı nedir ya baya pahalıymış,gerçekten bu kadar iyimi yoksa markamı?
Husky harbi kalitelidir bende var 3 kisilik cadir, ama icinde tek kisi kaliyorum Yaninda ates yakiyorum kivilcim ucuyo uzerine yinede delinmiyo sade bi kac yerinde yanik izi var ama kucuk izler, Mesela dandik cadirlar hemen deliniyor,
Ucuz cadir Dedigin Ustu Koyu renk Lacivert siyah vs. Tul perde alti komur cuvali, Ben ucuz cadirdan cok cektim yama yapa yapa Cadir diyebisey kalmamisti
-
Jokzilla adlı üyeden alıntı
Husky harbi kalitelidir bende var 3 kisilik cadir, ama icinde tek kisi kaliyorum
Yaninda ates yakiyorum kivilcim ucuyo uzerine yinede delinmiyo sade bi kac yerinde yanik izi var ama kucuk izler, Mesela dandik cadirlar hemen deliniyor,
Ucuz cadir Dedigin Ustu Koyu renk Lacivert siyah vs. Tul perde alti komur cuvali, Ben ucuz cadirdan cok cektim yama yapa yapa Cadir diyebisey kalmamisti
Ben geçen yaz bi tatile çıktım 4 gün kadar çadırda kaldık arada otele geçtik.
Kampanyadan 20tl yemi ne almıştım, hiçbirşeyde olmadı ama şanslıymışım demekki
2tanede matt almıştım çadırın altına, hatta bu yazda bu çadırla çıkmayı düşünüyorum fakat bu konudaki linkleri görünce utandım biraz daha iyi bişe almak lazım
böyle birşey bendeki
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
Çadırı ben internetten siparis etmistim kampanyali aylik 20 papel ödüyom bedavaya geldi neredeyse
-
Felon adlı üyeden alıntı
Eh işte. Çok dandik olmasın, biraz kaliteli olsun dersen f/p olarak iyidir. Yoksa ekstra bi numarası yok. Kullanıyorum yıllardır görevini yapıyor sağolsun. Ama 30 liralık karfur çadırlarıyla kesinlikle karşılaştırılamaz bile.
-
Felon adlı üyeden alıntı
hacı husky özellikle ağır kış koşul çadırlarında bir numaralı markalardandır
hele hele hafif olmasına rağmen su geçirmez oluşu tipide filan süper oluyor
ama yaz kampları filan yapacaksanız o parayı vermeye değmez
her yaz başında migros veya carfeurda 30-40 tl ye satılan çadırlar işinizi hayli görür
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)