yamaha wr125x mi honda cbf250l mi LÜTFEN YARDIM
Reklamlar
-
öncelikle herkese merhaba adım çağan üniversite okuyorum malum dersler çok ağır ama gözlerim hep motorlarda kısmet bugünlereymiş lise 2den beri para biriktiriyorum 19000 tl param oldu 1000 tl ye kask mont eldiven bide alabilirsem pantalon alıcam geri kalan parayı motora yatıracağım önceden tecrübem olmadığı için düşük cc alacağım özellikle enduro kasa almak istiyorum yamaha wr125x ile honda crf250l arasında kaldım bu motorlar veya diğer önereceğiniz motorlar hakkındaki bilgilerinizi benden esirgemesseniz çok sevinirim
iyi akşamlar
Reklamlar
-
elbetteki yamaha wr diyorum
-
-
Wr125x supermoto
Crf250L endurodur yalnız
-
wr125x olanı araziye uygun deyil asfalta fazla bişey bekleme .crf250L modeli bana sorarsan daha iyi hem güç hemde torku araziyede asfaltada uyum sağlar.
-
okuldan eve evden okula kullanıcam bakım rahatlık ve tabiki yakıt hakkında data paylaşabilirmisiniz birde 250 cc başlangıç için tehlikeli sana fazla gelir dediler doğrumudur
-
cagan emre adlı üyeden alıntı
okuldan eve evden okula kullanıcam bakım rahatlık ve tabiki yakıt hakkındada data verebilirmisiniz
data nedir ahhm
-
ogzcngdk adlı üyeden alıntı
data nedir ahhm
Bilgi diyor.
-
Ahmet Abi adlı üyeden alıntı
Bilgi diyor.
heh bende kim düşücek diyordum.. biliyoruz
-
Ben tıp okuyorumda abim mühendis ondan alışmışım kusura bakmayın alışkanlık
-
madem bütçe iyi, wr250 al olayı bitir diyeceğim ama; yeni başlıyacağın için ikinci el wr125 al düş-kalk olayı bitir.
-
kuroscu adlı üyeden alıntı
wr125x olanı araziye uygun deyil asfalta fazla bişey bekleme .crf250L modeli bana sorarsan daha iyi hem güç hemde torku araziyede asfaltada uyum sağlar.
böyşe bir yorum paylaşılmış ama ben şehir içinde kullanıcam neden asfaltta iyi değil biraz açarmısınız bu honda daha iyi anlamına mı geliyor
-
madem üni öğrencisisin al bi yzf 125 sen keyfine bak, millet motoruna baksin
-
böyşe bir yorum paylaşılmış ama ben şehir içinde kullanıcam neden asfaltta iyi değil biraz açarmısınız bu honda daha iyi anlamına mı geliyor
SM olarak 125 cc gücü az gelebilir, baska sorun olmaz
-
Genç arkadaşım ben senin yerinde olsam honda yamaha sıfır almam . Daha ilk tecrüben. Bi arkadasta mondialin endurosu vardı, dediğine göre gayet güzel motordu. Şimdilik öğrenme amaçlı, 250 cc ye kadar bi kros/enduro asfalt lastikli al ikinci el de olabilir. Ama 5-6 binden fazla harcama sakın. En az bir sene, 10bin km yardıra yardıra kullan. Elde geri kalan paranı vadeli mevduatta tut 32 günlük lerde. Artık altında oyuncak gibi olursa da motor, bir sene sonra elindekini 5bine okutur, üzerine bi 10 bin daha koyar. 15bin civarına xt660x alır helikopter gibi takilirsin pata pata akrapovic lerle ;) nasıl plan?
-
vhepinize çok teşekkür ederim kimse yorum yazmaz diye düşünmüştüm ama herkes gerçekten çok yardımsever ve kimse bilmişlik taslamıyor ben yamaha da karar kılmıştım fakat paylaşımlara göre honda da çok iyi çünkü yedek parçası daha ucuzmuş bende yeni olduğum için illaki bi yerlerini parçalarım kawasaki nin klx 125 250 lerinede bakmıştım klx125 miyon gelmişti wr yerine tercih edilebilir denmişti mondial fikride iyi gerçekten
-
ben arazide arkadaşın wr 125 ini kullandım bana çok güçsüz geldi.arazi için alınmaz .asfalttaysa 250 daha güçlü oldugu için daha avantajlı durumun varsa 125 le başlayıp sıkılıp 250 arayışına girmeyesin diye söyledim .ben mesela 250 imkanım olsa yada 600 gecişi yapacam seneye kısmet,sıfır aldım 2 el 250 alabilecek durumdaydım almadıgım için pişmanım .
-
Ben xtreme max dan sonra cbr 250 crf 250 ve yamaha wr 125 r arasnda kalmistim cok arastirdim ustlerine bindim baktim tercihimi yamahadan yana kullandim.
Sebebi ise
Yamaha bariz kalite kokuyordu ancak cok pahaliydi.
Yamahanin tipi cok daha gosterisli geldi ve disaridan bakan herkesde bu gorusteydi.
Hondanin tek bir artisi var 250 cc olmasi ve fiyatinin 250cc ye gore uygun olmasi ( ne gunlere geldik 250cc motora 12 milyara uygun der olduk)
Yamahanin performansina zayif diyen arkadaslara sasiyorum neyle kiyasliyor acaba roket gibi firliyor 125 cc de en son noktalardan birisi diyebilirim. Tabiki top speedi az asfaltta hiz yapacam yeri gelsin 130 la sabit uzun yol yapayim filan dersen elbette tatmin etmez.
Her ikisinede bin hangisine kalbin carparsa ikiside guzel makine
-
bence crf250. arasında çok az bir fiyat farkı varken neden 250 cc dururken 125 cc alasınki ? wr125 alırsan şehir içinde ideal ama uzun yolda keşke crf250 alsam dersin.üni öğrencisisin gezip tozacaksın,yol yapacaksın. dağa,toprağa girmeyeceksen asfalt lastiği takarsın,tadından yenmez
-
Ben bir supermoto hayranı olarak , wr125x diyorum.
Şuan keşke olsada sürsem dediğim motorlardandır kendisi.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)