Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kendi Motosikletimle Çalışmak Masraflar

REKLAM ALANI

Arkadaşlar 2013 ybr esd kullanıyorum muhtemelen 450 tl aylık Motosiklet kirası olacak benzini firmaya ait aracın castrol yağ 1500-2000 km arasında değiştireceğim fren balataları dahil çoğu mekanik parçayı orijinal kullanmak istiyorum güvenlik için yağ değişimi buji hava filtresi kendim yapıyorum zincir gerneyi de günde net 55-60 km yol yapacağım işte iken günlük toplamda 25 km git gel benim yolum toplamda 70 - 75 kötü olacak günlük var motor 9 bin km ne dersiniz iyice hesap yapmam gerek kararsızlı yaşıyorum bakım hariç yıpranma payını da göz önünde bulunduralıma arkadaşler sonuçta km yapmış olacak o kadar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    rumelian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    okurken beynim yandı. noktalama işaretleri kullan be yav

iş devamlıysa 450 aylık kira alacaksan, 10 ayda motorun parasını çıkarırsın hemen hemen. 10 aydan sonra o motoru mesela 2000 liraya satsan sana yine kar. castrol ile bakacağım demişsin. ucuz yağ ile kullan. yan sanayi parça kullan. oringsiz zincir kullan, ince yağ ile yağla. Sinekten yağ çıkar yani. zaten canına okunacak motorun. ucuz lastik kullan. irc gibi. seneye yeni motor alır, eskiyi satarsın.

mesajım bulunsun

agrasiwe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha mt09
    anlamadım ne iş yapıcaksın motorla kuryelik değil heralde, km az çünkü yapacağınb.

Alıntı agrasiwe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    anlamadım ne iş yapıcaksın motorla kuryelik değil heralde, km az çünkü yapacağınb.
    paket servis işi hocam 350 tl alıyorum bu şartlara sizce 450 talep etsem mi

metinkilic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Bandit 650 S ABS
    Kendinizi net ifade edememişsiniz. Tam yorum yapabilmek için gerekli bilgiler bence şu olmalıydı. Sizin aylık ücretiniz ne olacak. Aylık ücretinize ilave olarak motor kira bedeli 450 TL mi alacaksınız. yoksa sadece 450 TL mi alacaksınız. bunları net yazarsanız sanırım daha iyi yorumlar yapılabilir.

ucanteneke5 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Super Tenere xt1200z. Actros 1841 megaspais.
    Alıntı metinkilic adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kendinizi net ifade edememişsiniz. Tam yorum yapabilmek için gerekli bilgiler bence şu olmalıydı. Sizin aylık ücretiniz ne olacak. Aylık ücretinize ilave olarak motor kira bedeli 450 TL mi alacaksınız. yoksa sadece 450 TL mi alacaksınız. bunları net yazarsanız sanırım daha iyi yorumlar yapılabilir.
    sana katılıyom beynim az daha kısa devre yapacaktı okurken ve bişey anlamadım yardımcı olmak isterdim.
    bende kendi motorumla herşey benden kuryelik yapıyorum.

Oguz7734 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha 2014 xmax 250 :)
    Alıntı ucanteneke5 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sana katılıyom beynim az daha kısa devre yapacaktı okurken ve bişey anlamadım yardımcı olmak isterdim.
    bende kendi motorumla herşey benden kuryelik yapıyorum.
    Sa Kurye Oldugunu Belirtmissiniz bende YALOVA da iş buldum moto kuryelik hem kendi motorumu oraya kiraya verip ücret bedelini alıcam hemde maaş alıcam ama daha ne kadar alıcagımı bilmiyorum gidip konuşmadım yarın gidip konuşcam bu motosiklet kiralamasının fiyatı günlük kaç paradır bilgilendirirseniz sevinirim

AWESQME - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Honda CRF 250 L
    Bi cacık anlamadım. Türkçe öğretmenin buraya baksa yemin billah okuldan mezun etmez seni. Şu noktalama işaretlerini koy ve cümlelerinin %99 u devrik, anlamsız. Bir şey anlamadığımdan cevap vermicem.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)