Arkadaş az daha sağda olsa biçeçekmiş neredeyse
Aracın plakası: 34 DC 5674
Arkadaş az daha sağda olsa biçeçekmiş neredeyse
Aracın plakası: 34 DC 5674
Emniyete şikayet ettim. Bunun dışında yapabileceğim tek küfretmek olacak. Umarım belasını tez vakitte bulur.
İşte bunlar hep babalarının sayısını bilmeyenler...
ya bunlar varya bunları alacan motorun arkasına zincirle bağlayıp öldürecen o arabayı kullananın haysiyeti şerefini tasını tabanı tenceresini penceresini ona ehliyet veren yerin ona terbiye verenin tövbe tövbe azımı bozuyorlar ya motorlu arkadaşa bişey olsa vicdan 0 bunlar yazık bu yüzden türkiye çok geride trafik konusu berbat yazık o adama bişey olsa onun ailesi yokmu o arabanın plakada şikayette bulunacağım.
PİSTON SARMIŞ HAYATIMA SEGMAN ATSAN NE FAYDA...
geçmiş olsun. kıl payı bu olsa gerek.
Aynısı kaç kere başıma geldi... hep taksiciydi. Demek artık bu elit arabalarda çar çakalın eline düştü
geçmiş olsun video suc delilidir ne yazık ki böyle yaratıklarla yaşamak zorundayız
Sövmeye bi başlasan günah defterin ikiye katlanır,en iyisi susup sabır dilemek...
Dün spor salonuna motosikletle gidiyim dedim,havayı biraz güneşli görünce.Çıktım yola.En sol şeritten 80 km hızla gidiyorum.Tam bir arabayı daha solluyorum derken onun arkasındaki taksici zınk diye çıktı önüme maksimum hızı 50 civarı.Tampona dokundurmama o kadar az kaldıki.Aynı bu videodaki ayının motosiklete yaklaştığı mesafe kadar.NAsıl kornaya basıyorum.Nasıl sövüyorum.Adam bide elini çıkarıp ne varya gibisinden hareket yapıyor.Bunu yapmasa dalgındı,görmedi,ayna bi tarafına kaçmış beni farketmedi diyeceğim ama öyle değil.Bile bile atlıyor yola.
Çok uzun zamandır motor üstünde değilim ama edindiğim en büyük tecrübe şudur:Hani derler ya; Trafikte diğer sürücüler körmüş gibi kullanırsan hayatta kalırsın işte aynen öyleymiş...
Motosikletlinin dalmaya,boşvermeye,görmemeye,görülmemeye,keyfince şerit değiştirmeye,sadece 50 m önünü görmeye hakkı yok.Anında keserler cezasını...
Tüm forumdaşları Allah kazadan beladan korusun...
Santimetrik fark ile yırtmışın. Allah korusun kardeşim. Allah ıslah etsin böylelerini.
Olduya yolda kedi ölüsü var üstünden geçmeyim diye sağa kırdın.Allah korumuş üstad geçmiş olsun .Hayvan herif ya
cok geçmiş olsun kıl payı kurtulmuşsunuz ani bir refleksle sol a atsanız kendinizi o taraftanda bir minibüs geliyordu. video ile emliyete başvurun arkasından güzel bir ceza gitsin. trafigi tehlikeye atmaktan ve emniyet şeridine girmekten.
ama gönül isterdiki cezasını biz verelim. yanınızda bir kaç motorsikletli daha olsun ben dahil. gazlayıp önünü kesip kenara alıp elemanı arabadan indirip bir güzel sirkeleyip yol kenarına bırakmak gerekirdi.
arabayı almışsın ama adam olamamışsın
Bu emniyet salak mı ?
Hakikaten çok sinirleniyorum böyle videolar görünce.
Kardeşim madem şikayet geldi bak videoya , elinde kanıt var adamın. İzle plakada görünüyor.
O sürücünün elinden alacaksın 1 yıllık ehliyeti. birde1 haftalık hapis. Bak bakalım birdaha yaklaşıyormu motora.
Bu baştakiler hakikaten mal.
ülkede adaletmi kaldı ki? Tapa gaz gidip yakalayıp indirip azını yüzünü kırıcan bak ozamn bidaha yapıyomu, gerek yok hapis cezasına para cezasına , en etkili yöntemdir her zaman işe yarar kendi adaletini kendin sağla yöntemi.
ya abi hepsi aynı zihniyetten motorluyu seven mi var sanki. Ben daha ilk yıl scooterımı sürerken bir adam yolumu kesti. bende sağa çektim durdum ne oldu diye bakıyorum falan. Adam bana bağırmaya başladı ben ne olduğunu anlamadım tabi. Adamın düşüncesine göre benim şeridin ortasından gitme hakkım yokmuş eğer ortasından gidersem oda sollarken bana çarparsa onu yok yere suçlu çıkartıyormuşum şeridin en sağından gitmem gerekiyormuş. 90 km ile şeridin en sağından düşünsene. Sonra yolda bir iki motorlu durdu adama sen ne yapıyorsun falan dediler adamda tırstı bastı gitti. Ben daha 17 yaşındaydım tabi ne plakasını almayı akıl edebildik ne bişey. Ama bu zihiniyette insanlarla aynı havayı soluyoruz ve düşünsene bu adamın yetiştirdiği evlattan ne olabilir ki? En az 3 çocuk yapmış olsa 3 tane daha başımıza bela getirmiştir.
Videoyu facebookta bir grupta gördüm paylaşmak istedim. Videodaki arkadaş ben değilim
Ben olsam heralde tapagaz gidip yakaladığım yerde indirirdim
Keşke devletimiz devlet adaletimiz adalet olsa...olsa da böyleleri hak ettiklerini alabilse.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)