Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Yeni bir araba vakası [Videolu]

REKLAM ALANI
    kefeeee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Speed Triple 955i / Yamaha BWS 100
    İhbar için, http://www.iem.gov.tr/iem/index.php?...34&islem=1#bas ben ihbar ettim kendisini.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Yamaha MT 09 Tracer, SYM Fiddle II
    Merak etmeyin arkadaşlar bunda da motosiklet sürücüsünü hatalı bulanlar olacaktır. Sıkıntı etmeyin kendinize.

EsesLifan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial mcx 150, Lifan tay100
    Şikayet ettim istanbul emniyet müdürlüğü sitesinden

yqavuzhyan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı kefeeee adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İhbar için, http://www.iem.gov.tr/iem/index.php?...34&islem=1#bas ben ihbar ettim kendisini.
    Motorun gidonu çok kaalitesiz durmuyor mu? Bırak ölsün bu motorun sahibi.

Geçen seferki olayda attığım şikayet mail'ine emniyetten gelen cevap: '' Trafik cezası uygulayabılmek için aracın emniyet yetkililerince durdurulması lazım. Video üzaerinden ceza yazamayız seklınde maıl attılar
    kefeeee bunu beğendi.

shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    adalet aramayın bu memlekette

Motosikleti
    Yamaha MT 09 Tracer, SYM Fiddle II
    Bu arada geçen seferki doblo sürücüsünden daha tehlikeli bunlar bence. Öbürleri cahil sadece bunlar direkt katil.

kefeeee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Speed Triple 955i / Yamaha BWS 100
    Alıntı yqavuzhyan adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Geçen seferki olayda attığım şikayet mail'ine emniyetten gelen cevap: '' Trafik cezası uygulayabılmek için aracın emniyet yetkililerince durdurulması lazım. Video üzaerinden ceza yazamayız seklınde maıl attılar
    Anlayamadım ne dediğini ama, ok. Bol şans.

restherock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F700 GS
    Alıntı yqavuzhyan adlı üyeden alıntı Mesajı göster

video üzerinden ceza yazamıyorlarsa neden mobeseler var EDS neden var ? kanıtsa kanıt işte arkadaş
    abeciMotoru bunu beğendi.
    Bas Gitar tınılayan bir felsefedir dedi Yaşlı Kurt, Motosiklet ise homurdayan bir felsefedir dedi Yavru Kurt...

altınkartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Abi emniyetine tükiriyim bir halt ettikleri yok. Grup şeklinde gezerken bunları alacaksın aşağı bir tarafını kırmayacaksın ama, şamar oğlanı yapacaksın ama plakan gözükmeyecek.

oknglr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya Nostalji 125 , Pulsar 200NS
    Çok benzeri başıma geldi. İleride ışıklarda durdu Bu arada araba BMV yeni bir modele benziyo çok anlamam arabalardan. İçindede bi dallama belki benden küçük. YAkmış sigarayı hiç bişeyin farkında bile değil gibi.

Ben : ne o acelenmi var benden önce gidebildinmi gideceğin yere ?
    O : Ne o yolu kapatmışın geçemiyoruz. Bunu dediği yerin 10-20 m ilerisinde ışıklar var ve şehir içi.
    Ben : Kardeşim orda tabelada 50 yazıyo hız sınırı var ki ben 70 le gidiyorum.Sizin gibiler *ötüme kadar yaklaşıyo diye. İleride zaten ışıklar var zaten duracaksın . ne yapmamı bekliyosun ?
    O : 50 yazsa nolcak. Öderim cezayı geçerim .
    Ben : Peki Bana çarpsaydın ne olucaktı ? onun cezasınıda ödeyebilicekmiydin ?
    O : O benim problemim değil.

ağzımdan bir tane küfür çıkmadı bu dallama şahsiyete karşı ona rağmen insan bir özür diler ne bileyim

Işıklar yandı o ışıklardan sonra kısa mesafede 2 ışık daha var onlarda durmadan makas ata ata gitti *toğlu *t. Buda böyle bir anımdır ne yani altımızda ufak scooter var diye ezilicekmiyiz trafikte ? küçük mü görülücez ?

Buda böyle bir anımdır

Nomad_41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja 250 / Triumph Daytona 675 / Yamaha R1 / Z800
    Çarşamba günü benımde basımdan geçti böyle olay . ortalama hızım 140-160 dı hızlıydım hakımıyet bendeydı ne onumde araclar frenleyıp dura bılıyordu nede arkamdan gelıp sellektör yaka bılıyorlardı . biraz yavasladım bakırköy-mecidiyeköy yolunda. 90 a fln indirmiştim hızımı bişey düşünüyordum . Yanımdan geçen siyah audiyi saygı ve sevgiyle andım. Yol kenarında duran motorlu polisin gözü önünde olması o polisin motoruna atlayıp o sürücüyü yakalamak istememeside çok güzel. Adam biçiyordu benı gozunun onunde . altlarında bosunamı 1200 motor var ? . Anca bızım abarth egzozlara kovalasınlar. Bidaha da e5'de yavaşlamam arkadaş. Hız felaket değil. Bu şerefsizler felaket .

rumelian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ben o videodaki durumu anadolu yakası e5 te çok yaşıyorum. dahası sol refüj boşluğunda giderken aynadan geldiğimi görüp, aniden o boşluğu kapatan oluyor. o anda refüje mı çıksam, araca mı diye düşünüyorsun. çok yan ayna yumruklamışlığım var.

ronnytechno - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache 150 2013 Yeşil-Siyah
    Dostum geçmiş olsun ,

yqavuzhyan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı restherock adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    video üzerinden ceza yazamıyorlarsa neden mobeseler var EDS neden var ? kanıtsa kanıt işte arkadaş
    Bilmiyorum gardaş,

attığım şikayet mailine gelen cevapta, ilgili araçların videosunu çekmek yerine plakası ile birlikte hemen emniyet ihbar hatlarına haber verin. Araç ''YASALARCA BELİRLENEN'' trafik yetkililerince durdurularak cezai işlem uygulanacaktır diyordu. Bir kişinin trafik kusuru işlediğine SADECE YASALARCA BELİRLENEN bir takım gerizekalılar karar verebilirmiş. Biz o araçların kusurlu oldukları konusunda karara varamazmışız.

agrasiwe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha mt09
    34 DC 5674 şeresizzz

AFAROZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Dicek birşey bulamıyorum nASSIL Bir memlekette yaşadığımızı biz motorculardan başka kimse bizden iyi anlıyamaz. ( O döktüğünüz asfaltınn yapcanız yolunn koycanız ads nin Yapamadığınızz yolllarınn hepsinin taa a. q... )

extrem_015 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    EŞŞİZ TR'DE TEK CBR600F PC35 4 CİĞERLİ EŞEK ARISI
    o araç sürücüsü insan kılıklının daha beterini yaşaması dileğimle...

abeciMotoru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cb125E-SymWolf-Inazuma-XJ6 F
    aynısı benim de başıma gelmişti, arkasına takıldım, yanındayken kornaya asılıp el kol yapmıştım nasıl gidiyorsun ulan diye. sonra pardon işareti yapmıştı hödük. pardonu mu var lan bunun? giderken ön cama levye fırlatıcan bunlara çok ciddiyim :D... neyse sinirlerim bozuldu.
    Motosikletimin üstü açık..
    https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber

blacklord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125 2010
    Böyle durumlar için bi sensör olacak otomatik olarak Araç yandan giderken keskin sivri bişeyle aracı boydan boya derince çizecek... O zaman bir daha yaklaşmaz...

Nomad_41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja 250 / Triumph Daytona 675 / Yamaha R1 / Z800
    senserö sivriliğe gerek yok. Forumdan abimiz vardı hidrolik yağı mıydı neydi şırıngayla arabanın yanına arkasına sıktın mı mortingen ediyordu :D

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)