Motosikletin Üzerine Yatak düştü.
Reklamlar
-
Ah guzel memlektim okey masasina inel dusuyor yastikmi dusmiycek :D
Reklamlar
-
Felon adlı üyeden alıntı
Kıskanma ne olur,çalış seninde olur
Hohahahaha şimdi senin var benim yok muhabbetine mi girelim şükür yokluğunu çekmiyoruz,orda anlatmak istediğim şey o kızları arkalarına kasksız bindiren denyolar
-
Osırıs adlı üyeden alıntı
Hohahahaha şimdi senin var benim yok muhabbetine mi girelim şükür yokluğunu çekmiyoruz,orda anlatmak istediğim şey o kızları arkalarına kasksız bindiren denyolar
Kaski uzatiyorum sacim bozulur diyip takmiyosa o benim denyolugum degil.. Onyarginiz çer çöp..
Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..
-
Linwelin adlı üyeden alıntı
Kaski uzatiyorum sacim bozulur diyip takmiyosa o benim denyolugum degil.. Onyarginiz çer çöp..
Kaskı uzatınca alıp takmıyorsa arkana alma o zaman,ben döverim yine takarım o kaskı kafasına.. ki zaten o tarz kişiliğe sahip aptallarla da işim olmaz ya işte senin vardır belki öyle arkadaşların kulağına küpe olsun cebinde akbil bulunsun.
-
Jeeztro adlı üyeden alıntı
Sözlüsüymüş hocam
Yok ben onları kastetmemiştim
-
Osırıs adlı üyeden alıntı
Kaskı uzatınca alıp takmıyorsa arkana alma o zaman,ben döverim yine takarım o kaskı kafasına.. ki zaten o tarz kişiliğe sahip aptallarla da işim olmaz ya işte senin vardır belki öyle arkadaşların kulağına küpe olsun cebinde akbil bulunsun.
Arkana oturtacak kiz bulabildiginden bile supheliyim su an emir kipi kullanmazsak bi de yazarken, hos olur.. Motor benim dalga benim, kimi bindirip kimi indirecegim kimseyi ilgilendirmez.. Ben ustume duseni yapiyorum, isteyen degerli bulur kafasini korur, isteyen bostur kullanmiyordur gerek yok der. One night standleri bu kadar sorgulayacaksam isimiz var hacut..
Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..
-
daha neyin soruşturmasını yapıyorlar anlamıyorum adam arabaının tavanın yatak bağlayarak zaten suç işlemiş bide cana kast etmiş hala iceleme kurcalama peşinde yüce türk adaleti.
-
Arkana oturtacak kiz bulabildiginden bile supheliyim su an
emir kipi kullanmazsak bi de yazarken, hos olur.. Motor benim dalga benim, kimi bindirip kimi indirecegim kimseyi ilgilendirmez.. Ben ustume duseni yapiyorum, isteyen degerli bulur kafasini korur, isteyen bostur kullanmiyordur gerek yok der. One night standleri bu kadar sorgulayacaksam isimiz var hacut..
Sen kafanı benim arkama oturttuğum yada oturtturmadığım kızlara takma güzel kardeşim Ben kendime göre artçımın canından mesulüm gerekirse kendi kafamdakini çıkarır ona takarım. selametle
-
Allah Yardımcıları olsun.
Keşke şu motoru sürerken korumalarını taksalar ne gerek var canını tehlikeye atıyolar.
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir.
Ehliyet: A2 (01.10.2015)
Motosiklet: 125 Mh Drift
-
Yazıyı koyu yazınca daha bir kaale alınır nitelikte oluyor. Foruma en kısa sürede B+ kodu eklenmesi şart.
-
Büyük şanssızlık ama kaza geliyorum demiyor.
Böyle riskli eşya taşıyan araçların arkasından gidilmemeli.
-
One night standleri bu kadar sorgulayacaksam isimiz var hacut..
karşı cinsi çiftleşilecek hayvan yerine koyacak kadar hayvansı dürtüler mevcut sitede...ben cinsel ılıskıye gıreyım de kafasının pekmezı mı akmıs,cenesı 3e mı bolunmus umrumda degıl dıyor adam ya...hey maasallah...hangı yuzyıldasınız arkadas? ortacag'dan cıkın artık...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)