Sonunda kavuşucam sanırım ilk motoruma TVS Apache RTR 150 2013 Hyper Edge Sarı fiyatı 5200 tl görünüş olarak çok hoşuma gitti kredi çekicek birini bulabilirsem hayırlısıyla bende motorlu biri olucam.
Sonunda kavuşucam sanırım ilk motoruma TVS Apache RTR 150 2013 Hyper Edge Sarı fiyatı 5200 tl görünüş olarak çok hoşuma gitti kredi çekicek birini bulabilirsem hayırlısıyla bende motorlu biri olucam.
kardeşim bu kadar para bu motora çok ya şekil vs. olarak güzel ama çok değer kaybeder :(( Honda yamahaya göre
Başlangıç motoru olarak kullanıcam en az 3 sene binmek istiyorum allah nasip kısmet ederse bunun yerine bu güçte başka motor yok önerebileceğin varmı RKS Titanic 200 var birtek görünüş olarak bunun gibi bulamadım ben Yamaha Ybr piyasası 0 km gibi 2.eller evet değer kaybetmiyor ama her allahın kulunda var bir tane
Hocam 98 Doğumlsun Galiba Kredi Çektin Diyelim,Nasıl Ödemeyi Planlıyorsun.
Apache kabilesine hoşgeldin
Rks Titanic 200 öneririm onun gücünün 1 derece üstü
5200 lira.. hyosung gt 250 naked lere baksana bir sen..2.ellere..
hakkında hayırlısı olsun..kredi çekmek kolay ama ödemesi zordur... 2 kere düşünüp karar vermelisin..
Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim fakat nasıl ödemeyi planlıyosun diyipte kibirli konuşmak pekte hoş değil sonuçta aile denilen bir kavram var arkamda destekçim olmasa böyle bir işe kalkışmazdım ama yinede haklısınız 98 li birinin kredi çekmesi zaten imkansız ödemeside zor olur ama ailem yanımda her zaman umarım ikna edebilirim çünkü motoru çok beğendim
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:51 ----------
Hayırlısıyla abi henüz almadım ama iş sadece parada
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:55 ----------
yorumun için teşekkür ederim abi mutlaka düşünücem sizde bu yıllardan geçmişsinizdir biliyorsunuz kan damarda durmuyor bir an önce alıp süresi geliyor insanın
dediğin gibi 3-4 sene binersen değer.harika bir motor hızlanması olsun görünüşü olsun.öğrenip sıkılıp satarsan da fazla zarar etmeden satarsın.Ben 1 gün daha bekleseydim 5.200e geliyordu.4.800 e aldım.
Alabiliyorsan 2. el al.
kardeş aynı kafadanız bende 98 liyim bende tvs istiyorum ama 1 yıldır honda cb 125 kullanıyorum hadi hayırlısı :D[COLOR="Silver"]
yeni nesil çok şanslı ya ben 15 yaşımdayken peco ya biniyodum
Abilerim bu yollardan geçen yada duyan bilen herkes yardımcı olsun.şu sıralar fiyatları uçan euro ve dolar kredi faizi ve motor fiyatlarını uçurdu.sizlere tek bir sorum olucak 0 km TVS APACHE 2013 almak istiyorum bunun içinde kredi çekicek ailem fakat şu sıralar mantıklımıdır yoksa 3-4 ay beklemelimiyim? yazın fiyatların dahada artmasından korkuyorum sizce durum ne olur ve bunu neye dayanarak söylüyorsunuz?
Fiyatların bu gidişatla düşmesi çok çok zor gibi. Yaza doğru daha da artar kanımca.
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/126786-hayirlisiyla-geliyor-ilk-motorum.html
Tekrar Tekrar Konu Açmanın Manası Nedir? İlk Önce Ehliyet Sonrada Ekipmanları Al Daha Sonra Motosikleti Alırsın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)