Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Biraz yardıma ihtiyacım var..

REKLAM ALANI

Merhaba arkadaşlar.. motosiklet sevdasına tutuldum tutulalı bu forumu takip ederim. Çok şey öğrendim sayenizde. ve ilk adım olarak sürücü kursuna yazıldım teori sınavına falan girdim direksiyon sınavından sonra Allah kısmet ederse ehliyetimi alacağım.. orta halli bir insanım yani 1.75 boy 60 kiloyum üniversite okuyorum 2.000 lira civarı bi birikmişim var. üzerine bir miktar daha koyup direk motor alacaktım fakat bu forum sayesinde o paraya sadece ekipman almayı düşünüyorum bunun yanında 4-5 yıldır bir kız arkadaşım var. Minibüsten indikten sonra 15-20 dk yürümesi gerek eve gidebilmesi için. Evlerinin bulunduğu bölge biraz serseri dolu yani daha önce eve giderken falan çok laf atan olmuş gerek yoldaki yayalardan olsun gerek araba ile yoldan geçenlerden olsun bikaç defa şahit oldum kavga çıkardım bunun yüzünden. Kız arkadaşıma biber gazı falan aldım ama gönlüm elvermiyor.neyse fazla uzatmak istemiyorum durum biraz vahim açıkçası. bir motor alacağım ve gerekirse kapısının önüne kadar bırakacağım bunu kafama koydum. artçı konforu açısından güzel olan , km hesabına az yakan bir motor veya scooter almak ve bunlar için sizden yardım istiyorum (ilk motosikletim olacağı için arkadaşım scooter almamı önermişti aslında benimde aklımda ama siz ne dersiniz kararsız kaldım). daha önce binlerce konu açılmıştır aklımda bikaç model var fakat sizlere de danışmak istedim..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Ahmet Abi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Subaru Xv
    İnsanların zihniyeti ve eğitim seviyesi değişmedikçe sonuç aynı olacaktır. Motor veya araba çözüm değil.

Honda Activa/Spacy, Yamaha Cygnus tavsiye ederim.
    500px.com/importantphotogalleryblogspot

search16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GTS Evo 250 - Hero Hunk 150
    Öncelikle kız arkadaşını motosiklete bindirmen özelliklede tecrüben yoksa çok ama çok tehlikeli. Birikimim diyerek ayırdığın para ikinizin ekipman parası dahi olsa tehlikeyi indirgemez. Yaşamın binbir türlü hali var, aranızda nişan söz vs bir resmiyet yoksa Allah korusun geçireceginiz bir yaralanmalı kaza dahi onu ve ailesini nekadar üzecek bunu hiç düşündünmü. Kız arkadaşının ailesinin izni olmadan bence böyle bişeyi düşünme derim. Aynı olay yakın arkadaşımın başına geldiği için bir kısadan hisse vereyim dedim.
    Ahmet Abi bunu beğendi.

Jeeztro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha - XV 950 Cafe Racer
    Elalemin kizina, karisina laf atan adamin teroristten farki yok. Su namussuzlar ayni gun idam edilseler kimse de yapmayin demez bence. Musluman ulke baktigin zaman bi de saka gibi. Bu tipler cumaya gidip donuste mahallenin kose basimda kizlara laf atan tipler.

Tecruben yoksa artcidan uzak dur derim ben.
    Carbondioxid bunu beğendi.

Alıntı Ahmet Abi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İnsanların zihniyeti ve eğitim seviyesi değişmedikçe sonuç aynı olacaktır. Motor veya araba çözüm değil.

Honda Activa/Spacy, Yamaha Cygnus tavsiye ederim.
    kesinlikle haklısın, teşekkür ederim abi..

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:03 ----------

Alıntı search16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öncelikle kız arkadaşını motosiklete bindirmen özelliklede tecrüben yoksa çok ama çok tehlikeli. Birikimim diyerek ayırdığın para ikinizin ekipman parası dahi olsa tehlikeyi indirgemez. Yaşamın binbir türlü hali var, aranızda nişan söz vs bir resmiyet yoksa Allah korusun geçireceginiz bir yaralanmalı kaza dahi onu ve ailesini nekadar üzecek bunu hiç düşündünmü. Kız arkadaşının ailesinin izni olmadan bence böyle bişeyi düşünme derim. Aynı olay yakın arkadaşımın başına geldiği için bir kısadan hisse vereyim dedim.
    Öncelikle çok teşekkür ederim hoşbuldum işin o boyutunu aklıma bile getirmek istemiyorum vicdan azabından ne yapacağımı bilemezdim.. bu yüzden ekimanı hep üst düzeyde tutmak istedim.. :( sürücü kursundaki hocamla artçı konusunu uzun uzun konuşmayı düşünüyorum ders alma deneyim kazanma vs. umarım yardımcı olur söylediklerinizi aklımın bir köşesine not aldım teşekkür ederim tekrardan

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:07 ----------

Alıntı Jeeztro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Elalemin kizina, karisina laf atan adamin teroristten farki yok. Su namussuzlar ayni gun idam edilseler kimse de yapmayin demez bence. Musluman ulke baktigin zaman bi de saka gibi. Bu tipler cumaya gidip donuste mahallenin kose basimda kizlara laf atan tipler.

Tecruben yoksa artcidan uzak dur derim ben.
    Ahmet abininde dediği gibi zihniyeti ve eğitim seviyesi.. en önemlisi bu insanlar içimizde yaşıyor ve bilinçlenmekten çok uzaklar.. Türkiye'mizin acı tablosu denebilir.. tecrübe kazanmak için elimden ne gelirse yapacağım Jeeztro'nun bahsettiği gibi bir olay yaşamak istemiyorum.. mesajın için teşekkür ederim

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)