arkadaşlar honda cbr 125 almayı düşünüyorum kullananlar varsa nasıl bi motor işe yarar mı?almamı tavsiye edermisiniz?
arkadaşlar honda cbr 125 almayı düşünüyorum kullananlar varsa nasıl bi motor işe yarar mı?almamı tavsiye edermisiniz?
http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/25266-honda-cbr-125r-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi.html
bu sayfadan iyi kötü yanlarını kullanıcılarından öğrenebilirsin
1lt ile 30km gider. Masrafsızdır, başlangıç için uygundur. Tork/Beygir/Verimlilik konusunda ybr-cbf'den daha iyidir. 125cc'ye 7500 lira vermektense 2. el cbr250 almak daha mantıklıdır.
Cbr250de pahalı ama 2.el dahi 7bucuga yok
eyw bilgiler için ama alacağım motor 2000 lira tanıdık bi abiden alıyorum motor temiz ustasına sordum iyi dedi fiyat nasıl iyi mi 2000lira
2006 model grenajları yok bıde motor ıstıyor km sayacını da degısmesı lazım ha bı de kontak arızalı plakada kayıpmıs lastıklerı de degıstımı dogru egzozcuya haaa bıde frenlerden ses gelıyor eee onuda motordan gelen yagı yaptırırken baktırıcam ama bedavaya aldım yaa
www.erkakurye.com
motor piyasasını öğrenmek için bir galeriyi ara. almak istediğin motorun özelliklerini ver. kaça alırsın de. söylediği rakamın 500-600 tl fazlasına sahibinden al.
daha fazlasını ödeme 2. el motora.
bahsettiğin motorun çinli çakmalarını (piyasada bolca var) allayıp pullayıp stickerlerle honda yazıp satmaya çalışabilirler..dikkatli ol...
haa bide honda nın fabrikasında bilmemne adıyla üretilen,ismi farklı olan,honda motorlu olan filan da falan olanlar da var...mışş....
yeme sakın...
kardeş km 30 binde 2005 model motor sağlam hiçbir sıkıntısı yok sadece ön sağ sinyal kırık adam onuda verecek zaten çok sevdiğim bi abimden alıyorum yazın araba alcak bende motor alcam dedim sana veriyim bunu dedi olay bu.ustasına götürdüm 2000liraya hiç kaçırma dedi motor sağlam dedi ben baya bi bindim bi sıkıntısı yok kedi gibi kaçıyo
http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/25266-honda-cbr-125r-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi.html
Yukaridaki linkten CBR 125R kullanicilarina ulasip, merak ettiginiz tum cevaplari ogrenebilirsiniz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)