Çocuğum havalar soğuk-üstünü ört üşürsün,grip olursun; sonra 600rr'da hayal edemezsin...
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:17 ----------
Bak ben de Adrenalina Lİma'ya kalbim dayanmıyor....Aslan-arkana yaslan...hem cahil-hem salaksın sen...
sorun çözüldü arkadaşlar. adamlar yağı fazla koymuş. 4 litre yağ koymuş şerefsizler. bugün geldiler ve evin önünde yağı boşalttılar ve tekrardan üst sınır çizgisine kdr yağ koydular. dün üst sınır çizgisinin baya üstünde koymuşlar yağı namussuzlar. dün bi de servisten eve kdr kullandım cihazı. motor nasılda boğulmuşda iyi dayanmış gene.
Bak sana yalancı imasında bulunuyorlar bunları görmemezden gelemezsin
Motorla senin bir fotonu görsekte herkez utansa bu davranışından
Elinde kırmızıgül yada mendil olsun ama!
Geçen benim jetle benzinliğe girdim, doldur depoyu dedim, şerefsizde jet yakıtı yoktu heralde, basmış 95 oktanı, tam havalanıcam alet tekliyor, hay dedim sizin koycanız benzinin kalitesine : ))
Ben,keyfim ve kahya, her gün birimiz kullanıyoruz.
banlayın şunu forumdan ilgili yok mu ?
600 rr ve 20w 50 yağ :D
git değitir hemen 20w 50 yağ hele 600rr gibi devirli bir motosiklette büyük sorunlara yol açar demedi deme..
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:22 ----------
troll mü bu şahıs eğer öylese hemen alın bunu dışarı...
vah vah ergenlik travması geçiriyo galiba ama biraz hızlı başlamışsın honda falan :D çin malı desen belki yutardık.
biz onun için hayal kuuyoruz adam bi sorunda soğuyor allah alah :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)