s.a 40 gün önce bir trafik kazası yaptım arabayla ehliyetsiz karşı taraf hatalı dönüş yaptı arabaya vurdum indim adam avaz avaz küfür ede ede geldi ve beni darp etti olay yerine polis geldi eşi ben kafamı kaza nedeniyle çarptım diyerek hastane gitti adam beni darp edince azım şişti kanadı bir gönüllü vatandaş arabayı ben kullanıyordum dedi (işte hakiki türk vatandaşı) polis arabyı benim kullandığımı biliyordu 3 müzü hastaneye götürdü gönüllü vatandaş doğruyu anlattı ve çocuga darp raporu alalım dedi polis te ben olsam bende döverdim dedi ve 1407 tl 2 adet ceza yedim arac sahibi ve bana şimdi mahkeme kağıtları geldi ifade verdim ama korkuyorum karısı o gün beni 2 kere tehtit etti evlerimizin arası 200 metre ve adamın önceden feci bir yaralamalı kazası var bana mahkemede ne olacak çok korkuyorum. bidaha ceza falan versem diye adam bana zarar verir diye bunların hepsini hakim ablaya anlatacağım polis o gün bu tanıdık dedi onu ayırdı adam itfayeci ve sarhoşun teki ben ne yapmalıyım avukatın biri beraat edersin diyo biri 1000 tl