Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Sizce 2. el 600lük veya üzeri motor alınır mı? Alınırsa sonrası satışı hızlı olur mu?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    YAMAHA YBR-125
    Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba, foruma yeni katıldım, 600lük ve üzeri olan motorlara ciddi bir hayranlığım var, hatay'da kiraya verilmiyor bu tür motorlar malesef.. hevesim için yaza doğru almayı düşünsem sonrasında tekrar satsam sizce cok zarar eder miyim? henüz Evli değilim fakat önümüzdeki yıl evlilik planım var birikimimden kullanıp hevesimi aldıktan sonra tekrar satmayı planlasam sizce zarar eder miyim? bütce ortalam 8.000-10.000 TL civarı olabilir en fazla.. Konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşların bilgisini bekliyorum. Teşekkürler şimdiden vereceğiniz cevaplar için..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FJR 1300
    8-10 bin e alınacak 600lük?

Motosikleti
    YAMAHA YBR-125
    Alıntı initial-D adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    8-10 bin e alınacak 600lük?
    http://www.sahibinden.com/motosiklet/ikinci-el?a266=62036&a269_max=2014&a267=39953&price_min=8 000&viewType=List&price_max=10000&a269_min=1950

kemboo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr>wolf>mt-07>xmax>inazuma>tenere660
    O motorların çoğu 250 lik bide yanlış anlama ama sana bu forumdan ekmek çıkmaz çünkü tecrüben olmadığını sanıyorum
    SUKRU-35 bunu beğendi.

SUKRU-35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB125E
    Önce kendine bi 125lik al yavaş yavaş büyüt hemen koşma düşersin

Motosikleti
    YAMAHA YBR-125
    nasıl adamlarsınız? adam gibi soru sordum verdiğiniz cevaplara bakın

fatek95 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı donttrip adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nasıl adamlarsınız? adam gibi soru sordum verdiğiniz cevaplara bakın
    Hocam ben cevap vereyim. Adam gibi adamlar. Burası bir motosiklet forumu ve herkese bilinçli motor kullanımını teşvik ediyor. Buradaki herkes sizin iyiliğinizi düşünüyor. Ayrıca sizin gibi kim bilir kaç kişi aynı konuları açıyor. Aynı konuları açmak mühim değil seve seve cevap verecek arkadaşlar var. Ama önce bir kendinizi tanıtınız. İn misiniz cin misiniz biz nerden bilelim ? Tecrübenizi yazın... Kaç km hangi motorla tecrübe edindiniz ? Yani kusura bakmayın sözüm meclisten dışarı t.şk amaçlı açılan konular oluyor bunlardan biri olmadığını nerden bilelim. Hocam sizi asla üzmek istemem buradaki herkesin altında istediği motorlar olmasını isteriz. Lakin erken zamanda hayata veda eden kardeşlerimizden biri olmanızı istemeyiz. Gerekli tecrübeyi edindikten sonra en güzeli sizin olsun.. Saygılarımla...
    SUKRU-35, pistolpitt ve kemboo bunu beğendiler.

Motosikleti
    Honda CB125E
    İzlemeni tavsiye ederim

Pekbipicadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 600 Hornet ( Geçmiş : Piaggio X9 250 ,)
    Yukarıdaki videoyu izledim ama ben genede 600 lük kullanırım diyorsan aşağıdaki linkte honda ve suzuki modellerini gayet rahat alıp satarsın, kazasız sürüşler.

http://www.sahibinden.com/motosiklet...&a269_min=1950
    Ben,keyfim ve kahya, her gün birimiz kullanıyoruz.

EMREGTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSX650F - HYOSUNG GT250R - HONDA CBR600F
    Rahatmelide böle almıştı bir yaz girişi 600 lüğü.
    kemboo, gurkantosun, SUKRU-35 ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

Baraza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125R
    ''Feci kaza '' başlıklı haberler izletmeyin bize,forumu araştırın ..
    SUKRU-35 bunu beğendi.

Motosikleti
    YAMAHA YBR-125
    Alıntı SUKRU-35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben yeni binici olarak başlamak istiyorum demedim ki, yaşım 29 ve her gün kullandığım YBR-125'im var zaten ayrıca ufak yaştan beridir sadece motor tutkum var, bizde mobilett ile başladık aracımda var ama gereği dışında hiç kullanasım yok ama diyorum ki 600lük bir motor alsam YBR-125'im duracak 600'lüğü sadece hevesim geçene kadar kullanım geri satsam sizce çok zarar eder miyim diye sormaya çalıştım yani belki uyarılarınız olur dikkatli ol dediğiniz konular olur hani araba olsa çevrede ben anlamadığım için çok anlayan var ama motor öyle dgl ki yani normal bir motorskletten anlayan adama güvenip soramam ki o yüzden konu açtım ilginç cevaplar aldım, iyi forumlar.

Pekbipicadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 600 Hornet ( Geçmiş : Piaggio X9 250 ,)
    Ben yeni binici olarak başlamak istiyorum demedim ki, yaşım 29 ve her gün kullandığım YBR-125'im var zaten ayrıca ufak yaştan beridir sadece motor tutkum var, bizde mobilett ile başladık aracımda var ama gereği dışında hiç kullanasım yok ama diyorum ki 600lük bir motor alsam YBR-125'im duracak 600'lüğü sadece hevesim geçene kadar kullanım geri satsam sizce çok zarar eder miyim diye sormaya çalıştım yani belki uyarılarınız olur dikkatli ol dediğiniz konular olur hani araba olsa çevrede ben anlamadığım için çok anlayan var ama motor öyle dgl ki yani normal bir motorskletten anlayan adama güvenip soramam ki o yüzden konu açtım ilginç cevaplar aldım, iyi forumlar.
    İyide birader keşke önce kullandığın motoru v.s yazıp sonra sorularını sorsaydın, burda herkes tam anlamıyla belli etmesede aslında senin iyiliğini düşündüğü için ilginç cevaplar veriyor motoru alıp sattığında bence azda olsa bir zararın olur ama aldığın keyif karşısında o zararın lafı olmaz büyük markaların kemikleşmiş modellerine bak honda cbr 600 , suziki gsr gibi .
    SUKRU-35 bunu beğendi.
    Ben,keyfim ve kahya, her gün birimiz kullanıyoruz.

Motosikleti
    Honda CB125E
    Kardeş keşke konuyu açarken böyle yazsaydın Kim bilecek senin ne kullandığını.Önce kendini durumunu ifade etki burda ki insanlar sana ona göre yardımcı olsun.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)