Merhaba adım cem öncelikle size kendimden bahsetmek istiyorum.
yasım suan 22 2 yıllık üniye gidiyorum bundan önce 3 üni okduum yarıda bıraktım bazı sebeplkerden dolayı kendimi hayalperest ve deli myönümle tanıtırım genellikle.çünkü bikaçkere ruh sinrde yattım.
2 yıllık otomotiv bölümünde okudum 1 yıl fakat birşey öğretmediler sadece piston onuda unuttum motor hakkında fazla bilgim yok ama deliyimdir bastımmı neresi olrusa giderim.
babam emekli subay dlugu icin heryeri dolastım nerdeyse ama motosikletin zamanıda geldi.
8 yasındayken babam eski mobilet almıstı onu tek basıma sürmüstüm ama nasıl sürmek evden cıkardım calıstırdım bikere bindim ellerim titiriyor ama ertesi ghün alısmıstım.2.bindiğim ise 12 yasında java ydı çift silindir 350 tydi galiba bikaçkere olamdı debriyajı ayarlayamıyrdum istop etti sonra öğrendim biraz gittim viteste zorlandım neys een son arkadaşımıda aldım bindirdim arkaya 1-2 olamdı babam dedi 3 son sansın olmazsa alıyorum mtoru ben aniden debriyajı bırakıp gaza yüklenince önü kalktı ama allahtan motorun ön tekeri yere değince bastım gittim
bunalrı anlatıyorum cünkü insanalrla herzmana tanısmam genellikle evden cıkmam ama ilk tanısma önemlidir bence.
neys ebabam diyor araba al 12 milyara motor alınırmı
astım seker ve sol göz cok az görüyor araba istemedim motoru daha cok seviyrum bayılmaydı hastaşlık gecirmeydi bana vız gelir zorluyor ama bende onu zorluyorum
enduro yada touringleri severima am artık kısa değil şehirlerarası yolları gitmeyi istiyorum enduro tipi hoşuma gitmedi hemde biraz tuzlu.
ama maxi scooter cok hosuma gitti özellikle xmax 250 abs 400 ü pahalıydı cünkü
hız manevra önemli değil hepsinde yaaprım ama yapmak istemem cünkü bosa heyecan benim asıl isterdiğim orta hızda gece asfaltta giderken kaskın icinden taktıgın kulaklıkla müzik dinlemek birazda yagmur olursa tadından yenmez bilmiyorum aptalıık belkide
motor hakkında bi bilgim yok meraklı değildim bakmadım eskiden öğrenmedim mototr nerde kalırsa mecbur para verdiğim icin elimle tasırım farketmez.
scooter manevra kabiliyeti az ama konforlu zaten rahatlık olması güzel ha bide kız arkadaşını bindirdinmi arkaya manevra ydı hızdı biter kafada sadece o anın tadını cıkarmak lazım.
şimdi xmax 250 abs yle otoyolda tek kşi / 2 kişi kac km son hız yapabilirz motoru s...meden ama
2.si baba tarafım tokat anne tarafım izmir tokatta köydü yokuştu bilmem neydi tarla ylları falan motorun altı değip mahvolurmu ee izmride de tarlaydı köylere yolalra dalcam motor cizilirmi (ya bende takıntılık cok üst düzeyde esyada ciizk olsun silesim geliyor defterden)unuttum ne yazcagımı
neden su suğutmalı bu yamaha anlayamadım hava soğutma daha iyi uzun yolculukalrda farkedermi cok rodaj yaparken burdaki arkdaşlar mobileti mesela yokusa süğrüyorlar yokus cıksın diye yokus önemi varmı düz yoldada rodaj yapsak olurmu
rodajdan sonra bakım yaptıurıp cıkarım yola bilgisizce teks orun ettiğim benzin olayını nasıl ayarlıcam mesela nerd ene kadar onlarıda tecbüre yapcaz artık.
kimse bu yazımı eleştirmeye hakkı olmadığını düşünürüm sadec efarklı bakış açıları olabilir bastan söyleyim tehlike li bilmeyen acemi için diye tehlike göbek adımdır
motorla gece köye giderdim mobiletle 2-3 şişe bira sigaramı yakardım basardım yokus asagı tutmazdım zaten ellerle bira sigara
ama scooterle yapmam
bisan 70 lğim vardı coka di bişeydi 2010 diye aldık garanti belgesinde 2005 yazıodu motor cok cabuk yolda kalıodu buji değiştiriyom yine olmuyo falan
xmax arastırdım baktım bide sizlerden duyayım nasıl bişey olduğunu ayrıca tam onun estetiğinde hondanın varmı aynı fiyatta güzeli şimdiden teşlekkürler memnun oldum.