Sayın hayalperestc, yazılarını okumaya çalıştım ama bu kadar imla hatasını, şimdiye kadar bir arada görmemiştim. Bu halinizle bence motosikletten uzak durun. Kendiniz için olmasa bile,dışarıdaki insanlar için.
Sayın hayalperestc, yazılarını okumaya çalıştım ama bu kadar imla hatasını, şimdiye kadar bir arada görmemiştim. Bu halinizle bence motosikletten uzak durun. Kendiniz için olmasa bile,dışarıdaki insanlar için.
inş. beni etkileyecek şeyler vadedseler dünyayı dolaşırımbu ducati çok hoşuma gitti şeytandiyor ver 70 milyar al onu
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:43 ----------
banro sağol hoşbulduk imla hatası hızlı yazdıgım icindir ilk mesajımı 2dk.yazdım dışarıda iyi insanda cok kötüsüde belki kötülerine çarparım
Güzel kardeşim, sakın beni yanlış anlama. Ama senin yerinde olsam motora ayırdığım bütçeyi öncelikle sağlığım için kullanırdım. Mesela önce bir psikiyatriste, sonra diğer doktorlara görünürdüm. Hadi gözdeki bozukluğu, şekeri geçtim. Ama ruh sağlığı hepsinden önemli. Dediklerimi bir düşün.
Hoşgeldin hocam. Şeker ve astım ciddi hastalıklardır, ihmale gelmez.
fabrisio sağol beni düşündüğün için ama ben baya tedavi gördümpsikyatrislerde sinir hastanelerinde ama boş söylesene bana kim normal bu dünyada kredi akrtlarından dolayı kafalarına sıkanlar şeytana takıp kedi kesenler köpek kızartanlar tecavüzcüler hırsızlar dolandırcılar annesinin kafasını kesenler cocuklarını boganlar kavgacı tipler ana kardeşlerimize laf atan şerefsizler daha çok örnek var sen beni anlamışsındır benim ruhsal bi hastalığım yok bunu bil önce benim düşmanlığım kendime nedeni ise yapmak istediğim çok şey var ama olmuyor mesela basketbol oynamayı çok severim fakat koşmada potaya topu nişanlamada sorunlarım çok uzun yolculuğu severim ama artık eziyet gibi geliyor benim öyle bir ahım şahım vahim derecede bozuntum yok sadece biraz isyan ondada bu saydıklarımda sakınca yok bende hiç yoktur.
sana tavsiyem insanalrı yargılamadan önce onları tanı kelimelerini tart.teşekkür ederim.
ahmet abi hoşbulduk sağol bişey olmaz koptuğu yerden sağol yinede düşündüğün için.
Benim babam şeker hastasıydı sigara içerdi ama sonradan bıraktı karaciğer sirozu oldu şeker hastalığından insilün vurunurdu, hastalıktan öldü babam hastalık ciddidir anlatmaya kalksam çok şey varda boşvr.
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir.
Ehliyet: A2 (01.10.2015)
Motosiklet: 125 Mh Drift
Güzel kardeşim, ben sana hakaret etmedim ki kelimeleri tartayım. Bir ağabeyin olarak tavsiyede bulundum. Ölmek istiyorum, inceldiği yerden kopsun gibi düşüncelerini bertaraf etmen gerekiyor ki yaptığın şeylerden zevk almaya başlayasın. Hayat senin. İster hekime gidersin, ister ayine gidersin. Dahada gelmem Davos'a :D
sağol fabrisio teşekkür ederim.
samet başın sağolsun üzüldüm demekki bnmde sonum bu gidişle öyle olcak insülin cok acı verdiğinden kullanmıyorum
Sağol abi, babam dikkat ederdi şekerine ne iğnesini ben vururdum hastanede ne çoğu şeyi ben yapardım serum felan orda eğitim görmüş gibi olduydum resmen Babam çok komaya girdi şeker koması , karaciğer koması , çoğu komaya girdiğinde bilinci giderdi komadayken hiç bişey bilmezdi. En sonra sabah yaklaşık 5/6 felan annem ayakta dışarı koştydu bende sordum bişey demediydi bilmiyom baba noldu diye yanına vardım bide ağızından kanlar böle fışkırmış daha devam ediyo du abi hastaneye götürdük ambulansla saat ikindiye doğru 3de yoğun bakıma aldılar kalbi kaç kez durmuş çalışmış solunum cihazına takdılardı. 3,30 a doğru siz gidin dediler bişey yapamazsınız dedilerdi dayım gilde yanımızdaydı eve vardık 4,05 e doğru telefon geldi durumu iyileşti gelin diye bana öle dediler bilmiyodum ondan sonra gittik hastaneye meğersem ölmüş babam öle oldu abi İnşallah kimsenin sonu öle veya daha kötü şekilde olmaz İnşallah.
amin çok üzüldüm gerçekten insülin acıtıyor ama ileride mecburen vurcam durum onu gösterio olmadı gezide sen vurrsun bana insülini
tekrardan başın sağolsun kardeşim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)