Artçinin Tutanabileceği Biryer Yok Napiyorsunuz Artçi Aldiğinizdaaaaaaaaaaa((
Artçinin Tutanabileceği Biryer Yok Napiyorsunuz Artçi Aldiğinizdaaaaaaaaaaa((
To know me is to love me....
Ahh Hakanım ahhh demiyormuyum ben sana tutunulmaz diyorum oturulmaz arkaya diyorum
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
::pembe:: ::pembe:: ::pembe::
sys yahu bi susciddi bi iş yapıyoz
valla benim kız arkadaşım ağladı ilk bindiinde yaw
KARTAL GOL GOL GOL
Ahaha ağladımı abi yavaş gitseydin sende gülerdi
Ben kız arkadasını o motorların arkasına bindiren insanlardan da suphelenmiyor deilim. Kim sevdigi birinin k-cını gostermek ister ki baskalarına??!
sen benim kız arkadaşım deilsin so? maybe cry
HAKAN cevabım zıpıraydı.. Ne kıss oole hemen ustune alındın, bi sey mi var yoksa?!
veya aparatı alacak ahaha varsa tabi?
Bilmiyorum yok bişey
APARAT İSTİYORUM...
valla o kadar dar açıdan bakarsan yolda yürürkende erkek arkadaşınla kıçına bakarlar o zman yoldada yürütmeyelim kız arkadaşımızı dimi????????alestevardiya adlı üyeden alıntı
akıl işte yazık sizin gibi motorcularda varya buralarda mantığa bak yuhhh
KARTAL GOL GOL GOL
hocm şimdi ortamı germeye gerek yok.. konuyu saptırmayalım..
CBR 600F Honda,
jacob, ben sana benim motordaki tutamağı satayım. bir de arka koltukları değiştirdik mi tamam olur
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
aga hocam uyar bana globali arayayım bakayım yoksa seninkiyle change edermiyiz ederiz dimi
ben gt 250 r ı sattım comet aldım
jakoben neden r yı satıp normal motor aldım sebebını sorabılırmıyım. ben de r serısıne bakıyorumda ıkıncı el bır sorun var mı dıye merak ettım.. Konuyu saptırdım kusura bakmasaın arkadaslar..jakobien adlı üyeden alıntı
[B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
Sarılsın abi ne güzel işte 600 comette arka tutacak var istedim fiyat bekliyorum şimdi
Bu arada bu hafta satılığa giden ikinci 250 gt R seninkisi oldu(JACK.) hayırdır bir sorunmu var?
Yok sorun falan makinede hiç bişey yok ER -6 n için ilerleyişim sürüyor diyelim sebep olarak motordan memnun olduğum için bekleme süresinde motorsuz kalmamak için comet aldım.O sınıfta en iyi motor hyosung bence yakında bunuda satılık görürsen şaşırma
ya naked'lerde genel sorun bu artci sorunu sanirim. twister in arkasina artci alip uzun yol gidilir mi ornegin? Ben pek emin degilim. Guvenli gelmiyor bana nedense.
Aslında benim aklımdan Z 750 geçmiyor değil ama biraz daha zamanı var arkaya artçı almak gerçekten zor oluyor ben şahsen arkamda biriyle uzun yol yaparsam asla hızlı gitmem viraj çıkışlarında hissedilir biçimde kontrol zorlaşıyorjakobien adlı üyeden alıntı
arkadaşıma katılıyorum , kız arkadaşlarımızın kıchlarını gösterme meraklısı değiliz , ama bir arkadaşşımızın kim oturturki deme mantığı moralimi bozdu çünkü aklına böyle bişi gelmesi gerçekten beni şüpheye soktu , ozaman kız arkadaşlarımızla havuza , denize falanda girmeyelim herkez gögüslerine ve kıch'ına bakarzipir adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)