Ehliyet almak için şube ?
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar.Pazar gününki sınavdan geçtim.Kursu aradım yarın evraklarını al dedi.Herşeyim tam şuanda.Sizlere bir soru sormak istiyorum.Oturduğum yer üsküdara bağlı,ama ben bana yakın başka şubeden randevu alsam kabul oluyormu ? Yoksa illaki üsküdara mı gitmek zorundayım ?
Reklamlar
-
Bildiğim kadarıyla yazıldığın kursun mıntıkasına giren şubeye gitmek gerekiyor , en azından araba da öyle
-
Geçenlerde görmüştüm bir haber sitesinde kalktı filan yazıyodu,onun için sordum.Peki böyle bir şey bilen varmı ?
-
bende duydum istenilen ilçede, isteniden şehirden alınabiliyormuş.
%95 doğru bilgidir diye düşünüyorum
-
En güvenlisi ara kursu sor bence
-
Arkadaşlar kursu aradım artık istediğimiz yerdenmiş öğrenmiş oldum.Konuyu kitleyebilirsiniz.
-
Benim kayıt olduğum kurs Kadıköy'deydi. Beşiktaş emniyetten aldım ehliyeti.
-
Yeni Kanun İle İstediğin İlçedeki Emniyetten Dosyalarını Alabilirsin.
-
zaten istediğin yerden alabiliyordun da, ordaki amaç yoğunluğu eşit dağıtmaktı sanırsam, kanun gereği eşitliğinde içine edilmiş yani
-
Gittim bugün ümraniye emniyete verdim evrakları.Cuma günü gel al dediler.Cuma alıcam hayırlısıyla.
-
Hayırlısıyla bize de kısmet olur inşallah Total ehliyet için ne kadar masraf yapmış oldun ? kurs v.s. dahil
Dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir.Doğrusunu bildiğim yalanları dinlemek çok hoşuma gidiyor.http://ulubahtsizhasan.blogspot.com.tr/ dan beni tanıyabilir,neler çektiğimi görebilirsin
-
Bu adamlar yüzünden 2011 deki dosyamla anca 2013 te aldım ehliyetimi.. randevu alamıyordum ateşehirden
-
kngsze adlı üyeden alıntı
Hayırlısıyla bize de kısmet olur inşallah
Total ehliyet için ne kadar masraf yapmış oldun ? kurs v.s. dahil
450 kurs
50 yazılı sınav
100 direksiyon
115 harç
107 kimlik
-
ıstedıgın ilceden alabılıyosun bende oyle aldım soyle bı problem oldu kendı ılceme gıtmedım merkeze gıttım ehlıyetı almak ıcın.merkeze kayıtlılara aynı gun verdıler bana senın ılce farklı bır gun sonra anca olur dedıler o yuzden gene baglı oldugunuz yere gıdın derım yada bı sorun ne zaman teslım ettıklerını beklemeyın
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)