ilk motorunuz şuan kullanmakta olduğunuz ve ileride alacağım dediğiniz motoru paylaş
-
Reklamlar
-
-
-
-
-
-
param çok olup hafta sonları bineceğim motor alacak kıvama gelmeden, kmde 20 kr.tan fazla yakan motorları almayı düşünmüyorum
-
İlk kullandığım motor markasını bilmiyorum kiralık tı : )
2. Kullandığım motor piaggio x9 250 cc 23.000 km kullandım daha hızlı bişi almak için sattım.
3. Honda cb 600 hornet 1 haziran 2013 te aldım 13000 km oldu 2015' e kadar kullanacağım
2015 yaz girişi BMW gs 1200 istiyorum, istanbul - barselona hayalimi gerçekleştirmek için : )
-
-
ilk motorum ve şuanda kullandığım aşkım gv 250
hayalim..
-
İlk motorum..
Hayalimdeki ve ençok istedigim tek motor......
-
ilk motorum gazeteden çıkan kastino mopet di resmi yada kaydı yok şu anda kullandığım avatarımdaki küba çita 150 r aralarda iki cbf bi dylan vardı.hayalimdeki motor küba çita 650rr su soğutmalı enjeksiyonlu ama o olmıcağı için suzuki inazuma alıcam büyüyünce
-
İlk Ve Şuan Kullandığım Motosiklet Kanuni Ronny 150 600 Kmye Yakın Kullandım.Hayırlısı İle Perşembe Günü Satıyorum.Yaza Kadar Hayırlısı İle Yeni model Motosiklet Gelmezse Misal Honda cb500x Gibi Fazer Alıcam.Param Olursa İlerleyen Seneler Bmw Enduro F Serisinden Birini Almayı Planlıyorum.
-
> ilk motorum yamaha xt 125r
> şu an kullanmakta olduğum motosiklet xt125r
> xt den son derece memnunum satmam ancak racing ruhu olduğu için ilerde xt 125r imin yanına bir kardeş olarak şu motorlardan birini almak isterim :
* yamaha yzf 125
* ktm rc 125
-
İlk motorum Tvs Apache
5000 kadar kullandım
Kaza sonucu pert oldu
Sonraki motorum cbf150,
4300 km kullandim
Para lazımdı sattım
Sonraki motorum ybr125esd
3000km dir kullaniyorum
Hic sevmediğim icin saticam
Allah nasip ederse bir gün mutlaka
Z750R sahibi olucam
-
ilk motorum diye başlayıp sıralarsam kimse okumaz..kaç olduğunu hatırlamıyorum ama ...
Allah nasip ederse totoyu bir gün goldwing selesinde oturur görmeyi hayal ediyorum...
-
İlk motorum ybr 125 Şu anki ybr 250 çağ atlamışım dimi
-
İlk motorum ve şuan kullandığım => Mondial 125Mh Drift havalar soğuk olması nedeniyle 990Km'de yazın sürmeye devam Allah izin verirse
Pc'de resmi olmadığı için siteden koyum dedim.
[IMG][/IMG]
Drift'imi İnşallah şöle bi 20/30bin km veya daha fazla olsun ondan sonra duruma göre bakcam İnşallah
Eğer imkanım olursa Driftle iyi bi öğrendikten sonra bi 250,600 Felan İnşallah
-
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)