Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

zincir yagı

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    100MFH
    Benim dişli muhafazası kapalı daima zaten gres yağı gibi yağ var içinde

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Pekbipicadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 600 Hornet ( Geçmiş : Piaggio X9 250 ,)
    Iphone, motul ve yamalube kullandım bence en iyi sonuç veren ıphone oldu, tabi şahsi fikrimdir.
    Ben,keyfim ve kahya, her gün birimiz kullanıyoruz.

SUKRU-35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB125E
    Bende honda servisinde görüp aldım.Kuru gibi sanki zincir yağsız gibi ama ısınınca kendini belli ediyormuş öle dediler.Markasına güvendiğim için aldım birde açıkçası.Almanlar her işi dört dörtlük yapar bence 25 liraya aldım resmide yükledim;
    [IMG][/IMG]

okican - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Lambretta V200 Special ABS
    ben de ipone kullanıcısıyım.
    yoğun ve yapışkan bir formülü var.
    uygulaması kolay ve jantı kirletmiyor.

Motosikleti
    600 rr
    Alıntı SUKRU-35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende honda servisinde görüp aldım.Kuru gibi sanki zincir yağsız gibi ama ısınınca kendini belli ediyormuş öle dediler.Markasına güvendiğim için aldım birde açıkçası.Almanlar her işi dört dörtlük yapar bence 25 liraya aldım resmide yükledim;
    http://<a href="http://img493.yukle....45.jpg</a></a>
    25 mi ne zaman aldın bana 54 e mal oldu

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:57 ----------

bu arada ne kadar zamanda bir yaglamam gerek belli bir kilometre yada zamanı varmı nasıl anlıcaz ne zaman yaglamamız gerektigini

Motosikleti
    Yamaha MT 09 Tracer, SYM Fiddle II
    ipone 750 ml yağ ile ortalama kaç kere yağlayabilirsiniz zinciri? Ne kadar sıkmam / kullanmam gerektiğini kestiremiyorum.

Kocaeli İl Temsilcisi Ezio41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Yamaha XJ6 Diversion F ABS
    Bende de iphone 500 ml kirmizi kapaklisi var güzel zincir yağı ama herhalde fazla sıktıgım için biraz jantim kir içinde kaldı jantida yağ temizleyeci bi baska bi sprey ile temizledim . 500 km de bir yagliyorum ben . Ama zinciri hiç temizlemeden kullaniyorum . Disliler üzerinde hafif pislikler var

Machair - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda VFR 800X 2018
    Bende Ipone siparişi vermek üzereydim ki tecrübeli bir büyüğüm Motul kullandığını ve onu önerdiğini söyledi. Bende siparişimi Motul C1 Chain Clean ve Motul C2 Chain Lube ile değiştirdim. Yağ sökücü güzel ama tek başına işe yaramıyor. Mutlaka fırça ile uğraşmak lazım. Jantı da acayip pisletiyor. Yağ ise oldukça yapışkan. Ezilince ve ıslanınca yağsı özelliği ortaya çıkıyor.

Ben her 400-500 km de bir yağlıyorum. Her 1000 km de ise komple temizleyip tekrar yağlıyorum. Ara döneme (kilometreye) denk gelse de her yağmur sonrası ve her uzun yol öncesi yağlıyorum.

Genel temizlikte önce yağ sökücü ile güzelce ıslatıyorum biraz bekleyip diş fırçası ile kirleri kaldırıyorum. Sonra tekrar akana kadar sprey sıkıp ardından bez parçası ile tüm kiri ve yağ sökücüyü alıp kurumaya bırakıyorum. 10 dakika sonra baklaların ortasına ve O-ringlere gelecek şekilde yağlıyorum. Yapışmasını bekleyip tekrar yağlıyorum. Ne zaman üzerinin kaplandığını, ıslandığını görüyorum o zaman bırakıyorum. Zaten yağ yapışkan bir yağ. Eskiden bisiklet zincirini yağladığım gibi vıcık vıcık olmuyor bir türlü.
    CRF 250L 11000 Km, GW 250 12000 Km, XT 660Z 39000 Km, VFR 800X 6000 km

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)