motosikletsiz kalma rekorlarınız nedir?
Reklamlar
-
emre xt125 adlı üyeden alıntı
yorumlari okuyunca yalnız olmadığımi anladım =) tam 3ay 20 gündür kullanmıyorum. Ama zihnim hep kullanıyor. Havalardan dolayı çıkarmıyorum kis uykusunda ve yoğun bir bakım içerisinde. Kpss sınavına gireceğimden dolayı önceliği şu an için derslere vermeye çalışıyorum ders aralarinda hemen garaja gidip konuşuyoruz, temizliyorum korozyon önleyiciler filan.. Aküyü söktüm tüm grenajlari çıkardim pırıl pırıl yaptım sile sile. Tekerlerin altında yastıklar var dayanamiyorum bilgisayardan sürekli resimlerine bakıyorum siz hiç gece yatarken motor sürdüğünuz zamanlari hayal ederek uyudunuz mu =D
Bu bende de oluyor artık saplantı haline geldi 125lik sym ile okyanus geçiyorum ben bazen
Eğer daha önce bankadan kredi almanın dezavantajını yaşamasaydım Goldwing kovalıyor olurdum şimdi banka desteğiyle o yüzden birazda sakinim aslında ama değilim soğuk moğuk motor olaydı ben kullanırdım. Meditasyon = motor sürmek
Yoga neyin yalan bize
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
Reklamlar
-
satalı 4 ay oldu...keşke satmasaydım diye kırkbinkere söylemişimdir...
-
en çok şimdi oldu motorumu yazın aldım okul açılınca garaj yapıp koydum. şuan 5 ay oldu İnşallah biran önce yaz olur da çıkarırım.
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir.
Ehliyet: A2 (01.10.2015)
Motosiklet: 125 Mh Drift
-
Yine şanslısınız.Daha önce hiç motosiklet alamamış arkadaşlar(ben) var
-
İşsizRider adlı üyeden alıntı
Yine şanslısınız.Daha önce hiç motosiklet alamamış arkadaşlar(ben) var
İnşallah sende sevdiğine kavuşursun.
-
Doğumdan itibaren 18 sene motorsikletsiz kaldım
-
2000 yılında motosikleti bıraktım hemde tamamen bıraktım aslamı asla almayacaktım .hemen araba aldım motor gibi kulanmaya başladım haşatı çıktı .başka daha sağlam diye aldıgımda motorunu yaktım zorlamadan dolayı aradan 5 sene geçti dayanamadım topkapıya pazara bi bakıyım almayım en azında bi göz atayım dedim gelirkende motosiklete binmiş gelmişim almışım motosikleti.tekrardan devam.2ayı geçkindir evde motor nisana kadar kalacak yada ben öyle düşünüyorum bakalım görelim .
-
Merhaba Erkan kardeş. Ben beni bildim bileli mötorsuzum Yani motosiklet tutkumun 2008 yılında başladığını düşünürsek 6 yıldır motosiklet hayali kurarım. Bu süreçte çeşitli motorlar sürdüm ancak hiç biri benim olmadı :(
Ee sen niye sattın?
-
lanet olası otobüs sistemi yüzünden 9 kmlik yolu 1 saat 10 dakikada almak durumundan ybrmi sattıktan sonra bir ay dayanabildim.
-
turbocharge adlı üyeden alıntı
Merhaba Erkan kardeş. Ben beni bildim bileli mötorsuzum
Yani motosiklet tutkumun 2008 yılında başladığını düşünürsek 6 yıldır motosiklet hayali kurarım. Bu süreçte çeşitli motorlar sürdüm ancak hiç biri benim olmadı :(
Ee sen niye sattın?
77 doğumluyum 2011 de hastalık başladı 2013 eylül ilk haftası 125cc hyosung aldım. 5 ay bindim öylesine sahibinden com.a koydum ve aniden satıldı gitti.Pişmanım ama olan oldu.Birdaha yenisini almadan eskisini satmam.Şuan ilk ve son motorum. Kararımı fuardan sonra vereceğim.ÖMRÜM YETERSE BU İŞİ HAYABUSAda noktalayacağim inşallah. Bu aşk her erkekte var ama kimisinde kıvılcanmıyor.
-
Yaşım 9 yada 10 du bisiklet sürmeyi öğrendiğimde.2 sene kadar gayet zevkle gezdim.Sonra motosikletler dikkatimi çekmeye başladı.Mahallemizde Koray ağabey vardı nur içinde yatsın.Abi beni gezdirsene biraz dediğimde atla arkaya demişti.Hiç unutamam o hissi.O günden beri motorsuzdum ama sona erdi.3 aydır kullanıyorum.Motorsuz geçen günlerime inat hergün kullanmaya çalışıyorum.Kullanamasamda mutlaka dokunmaya çalışıyorum...
-
motorumu sağolsun ben askerdeyken babam satmıştı 1996 yılında ve 2012 de ancak alabildim tekrar 16 yıl geçmiş aradan.
-
işin birde sağlık yönü var,
belimdeki fıtıktan dolayı motor kapıda olmasına ragmen binemiyorum.
içim gidiyor ama nafile
-
bir yıldır motosikletim yok tabiki benim emektar mobileti saymazsak.
-
cenkito adlı üyeden alıntı
işin birde sağlık yönü var,
belimdeki fıtıktan dolayı motor kapıda olmasına ragmen binemiyorum.
içim gidiyor ama nafile
İşte bu çok kötüymüş...
İlkokul 3'e gidiyorum.Ara karneyi aldık.İpini koparmış dana gibiyim.Oraya buraya derken bi duvardan atlayacağım arkadaşlardan bazıları atla atla diye bağırıyor bazıları atlama ayağın kırılır diyor,ben uçamak istiyorum derken atladım.Ayak kırık.1 ay alçıda kaldı ayağım.O senede bir kar yağdı bir kar yağdı anlatamam.Adamlar kardan adam değil mahalle yapıyorlar.Çok ağlamıştım pencerenin önünde.Herkes sokakta ben evdeydim.Hiç unutamam o bir ayı.
Seninkide buna benziyor heralde..Tez elden iyileşmeye bak.Acil şifalar dilerim...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)