Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

MOBYLETTE BAŞLASAKMIKİ

REKLAM ALANI
    güvenyahya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mobylette hemide 2005 70 cc oldu
    S.A arkadaşlarım abilerim uzun zamandır konu açmıyorum ama bu gün açtım çünki motorun olduğu yerdeki anahtarları koyduğum yeri bulup motoru çıkarıp temizledim mübarek bıraktığım gibi dagınık hiç toplanamamış. motoru toplamaya kararı 1 sene önce verdim arkadaşlar şaka bir yana 250 300 tl masrafı var ama değer çünki çoğu çan cin con dan bin kat daha sağlamdır yolda koymaz benzin bitmediği sürece şimdi size bişey sormak istiyorum motorun pistonunu segmanını değiştiriyorum üst kapak karburatör egsoz diyorumki karteli açıp kece conta takımını mı değiştirsem şimdiki değişecek listem bu.

1 adet kasnak full bilyalı yönet marka 50 tl
    1adet gaz kütüğü 2005 kumandalı 30 tl
    1 adet içli dışlı gaz teli 7.5 tl
    1 adet 1515 karburatör 27.5 tl
    üst kapak 22.5 tl
    km sayacı ve teli 14 tl
    benzin musluğu 10 tl
    tel takımı 10 tl
    ve ufak tefek şeyler yanlız resim atmayı bi bulamadım sizce toplamak nasıl fikir hemide biraz eskileri hatırlarım askere kadar kullanırım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:35 ----------

yokmu tavsiye falan.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Chikoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha RX KING - 135 2002, Yamaha YBR 125 2008
    yok be aga o masrafa benzin al adam gibi gez tabi başka motorun varsa elini yağ etmeye değmez
    güvenyahya bunu beğendi.

extrem_015 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    EŞŞİZ TR'DE TEK CBR600F PC35 4 CİĞERLİ EŞEK ARISI
    şasesi sağlamsa çok güzel olur ben çok severim eski peugeotları mobyletteleri bunların sağlam kalmışı çinlilerden bin kat iyidir ayrıca 2 zamanlı olduğu için tamiri çok basittir.sadece subaplı cup motorlara göre yakıtı biraz fazla oda çok sorun olmaz sanırım.
    şimdiden hayırlı olsun.
    güvenyahya bunu beğendi.

sSameT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti kendin yapıp sağlamlaştırıp sürmek en iyisidir onun keyfi bi başka olur gururlanırsın ben yaptım diye yapnca güzel bi kaş resim atarsın İnşallah.
    güvenyahya bunu beğendi.

Motosikleti
    atmaz olurmuyum yanlız böyle giderse foruma faturaları gönderecem beni mutlu eden forum bir tek burası insanlar sıcak samimi kardeşlik abilik çok seviyorum 3 gün sonra geliyor malzemelerim.
    ArdiaroS ve sSameT bunu beğendiler.
    PİSTON SARMIŞ HAYATIMA SEGMAN ATSAN NE FAYDA...

Motosikleti
    MONDİAL 150 ZC (Alayına Gider)
    Alıntı güvenyahya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    S.A arkadaşlarım abilerim uzun zamandır konu açmıyorum ama bu gün açtım çünki motorun olduğu yerdeki anahtarları koyduğum yeri bulup motoru çıkarıp temizledim mübarek bıraktığım gibi dagınık hiç toplanamamış. motoru toplamaya kararı 1 sene önce verdim arkadaşlar şaka bir yana 250 300 tl masrafı var ama değer çünki çoğu çan cin con dan bin kat daha sağlamdır yolda koymaz benzin bitmediği sürece şimdi size bişey sormak istiyorum motorun pistonunu segmanını değiştiriyorum üst kapak karburatör egsoz diyorumki karteli açıp kece conta takımını mı değiştirsem şimdiki değişecek listem bu.

1 adet kasnak full bilyalı yönet marka 50 tl
    1adet gaz kütüğü 2005 kumandalı 30 tl
    1 adet içli dışlı gaz teli 7.5 tl
    1 adet 1515 karburatör 27.5 tl
    üst kapak 22.5 tl
    km sayacı ve teli 14 tl
    benzin musluğu 10 tl
    tel takımı 10 tl
    ve ufak tefek şeyler yanlız resim atmayı bi bulamadım sizce toplamak nasıl fikir hemide biraz eskileri hatırlarım askere kadar kullanırım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:35 ----------

yokmu tavsiye falan.
    Çan çin çondan sağlammış falan filan muhabbeti yine,ulenn 15 günlük honda yolda kalıyor, çinliler olmasaydı şu an önündeki bilgisayarı bile zor alırdın bu fiyatlara,yada telefonunu...
    güvenyahya bunu beğendi.

Motosikleti
    diyosun ama şöyle bişey var çinliler ilk çıktıklarında çok sağlamdılar örnek agk 125 ben üst kapagı açılmaış 67.000 agk bakımı yaptım makina on numara ama 2010 da çıkan mg sportlar beş para etmez 40.000 binersen yat kalk beş vakit namaz kılacaksın çinlilere ne kadar para verirsen ona göre iş yapar +önümdeki pc telefonu baba parasıyla değil 17 yaşımda kendim arabalara pasta çila detaylı temizlik yaparak aldım. ellerimin açısından yemek yiyemediğim günleri bilirim ben.
    sSameT bunu beğendi.
    PİSTON SARMIŞ HAYATIMA SEGMAN ATSAN NE FAYDA...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)