Kararsız kaldım arkadaslar tamam birbirileri ile alakasız motorlar ama gercekten kararsız kaldım sizin gorusleriniz nelerdır?
Kararsız kaldım arkadaslar tamam birbirileri ile alakasız motorlar ama gercekten kararsız kaldım sizin gorusleriniz nelerdır?
ne beklediğinize bağlı sizin için ne önemli yakıt mı? yoksa ben gibi çok titiz birimisiniz çizik leke istemem mi dersiniz ? yoksa güçlü bişey mi olsun dersiniz ? ne yani neye göre iki kelime yazıp hangisi demekle olmaz...
karşılaştırılan motorlara bakar mısın !!! kurban olayım inazuma diyecek adam çıkar mı !!!
ekonomiyi dusunen ınazuma dıyebilir benim sorum sorunsuz bi sekilde hangısını kullanabılırm ınazuma sonucta sıfır olacak ve 2 sene kafam rahat bınecegım ancak 40000 bınden asagı cbf 600 yok dogru duzgun 2006 2007 mıdellerınde hergun kullancagım ıse gıdıp gelirken guclude birsey olsun istiyorum kararsızlıgım bu yonde
Tabiki Inazuma, yakıt az, vergi az, sigorta az, konfor fazla
ben olsam inazumayı seçerdim ama senin tecrübenide bilmiyorum ne istedeğini galiba sende bilmiyorsun. alakası yok yani iki motorun kıyaslayabileceğimiz bir ortak noktası yok
cbf600 2 yıl içinde sana bir inazuma masrafı çıkarır büyük ihtimalle. 0 cbr250
tecrube ye hiç girmeyelim her yeni gun bısıler ogrenıyorum dıyelim bu herkes ıcın boyledir.Peki inazuma yu secmenın sebebı nedir sadece ekonomı mi
Arabalardan anliyorsan bu soru sana herseyi ozetler.
0 km ford focus dizel mi? 2. El chrysler sebring v6 mi?
bence inazuma al hem ekonomik hem sıfır hemde kafan rahat olur ayrıca piyasadaki 2.el motosikletler gerçek 40.000 de olsalar ve bakım görmüş olsalar hiç düşünmeden tecrüben varsa al derim ama ülkemizde artık kimseye güven kalmadı orijinal km de bulmak çok çok çok zor aşırı derecede ince eleyip sık dokumak lazım.
yani senin anlayacağın sıfır al hem tecrübe kazan hemde kafan rahat olsun
ekonomik, rahat, kıvrak, şekli şemali hoş, kaliteli. Bence parasının ederi bir alet. cbf i sonra sıfır alırsın
Cbf600 dururken, inazumaya dönüp bakmam bile.
Enduro candır
Ayrıca trafikte otomobiller tarafından göreceğin saygı bile cbf600 almaya yeter bence.
solmir doğru söylemiş 12000 tl ye alacağın ceset CBR600 bi okadar daha harcarsın ve yine adam olmaz o yüzden sıf inazuma daha iyidir hiç olmazsa motordan soğumasın aramızda kalmaya devam edrsin.
Aynı ikilemdeydim bugün itibariyle bir cbf600 sahibiyim .... İki motor birbirinden okadar farklılar ki.... Ben tercihimi cbf600 den yana kullandım...
Enduro değilde ne peki cbf600? Konuya gelirsek, eğen cbR 600 falan deseydin inazuma derdim ikinci el racing makine pek akıl kârı değil. Ama ikinci el cbf600 alınır bence.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)