Dediğiniz yer tam imam hatibin karşısında benim okulum yani. Adı güven motordu sanırım bir kere ayna taktırmıştım birde balaklava almıştım fakat bakım filan yaptırmadım bahsettiğiniz kadar iyi midir?
Dediğiniz yer tam imam hatibin karşısında benim okulum yani. Adı güven motordu sanırım bir kere ayna taktırmıştım birde balaklava almıştım fakat bakım filan yaptırmadım bahsettiğiniz kadar iyi midir?
tamircilerin çok büyük çoğunluğu böyle. ufak tefek tamirleri, yağ değişimi gibi basit şeyleri kendiniz yapmayı deneyin. inanınki çoğu tamirciden daha iyi yaparsınız.
Çin motorları ile bisikletciler motor tamircisi oldu. Honda aldım servisten başka yere gitmiyorum. Bu gün Michelen lastik taktırdım, uzun araştırmalarım sonucu Honda servisinden ucuzunu bulamadım. Tamirciler piyasa malı parça kullanıyor, orjinal diyorlar yalan piyasa malı. Yıllardır edindiğim deneyimler böyle.
Olaya kendi açımdan gireyim.. Çin motorları kendimiz söküp takalım tamam.. Fren balataları,zincir,manetler,gidon,akü,filtre,yağ değişimi,teller tamam hatta motorumu kendim boyadım.. Peki arka teker rulmanlarını nasıl değiştiricem? Kaldı ki alet çantamda ona uygun birşey yok.. O da yetmezmiş gibi sitede oturuyorum.. Zincirimi yağlarken uzaylı gibi bakıyorlar arka tekeri söktüğümde ne olur acaba..
Ustaya tamam kendimiz yapamıyorsak para yediririz.. Ancak mutlaka başında dururum.. Ona verdiğim paranın içinde o konuyla ilgili eğitim paramda var usta fark etmese de.. Aynı konuyla ilgili bir daha ustaya gitmem..
Motora var küçükçekmecede erdoğan usta sakın götürmeyin, hava filtresini ve yağ filtresini değiştirmez bir de üstüne sağ sinyal yanmıyor diyince şimdilik idare et diyen usta
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)