Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Öneri motor?

REKLAM ALANI

Merhaba ben 20 yaşındayım işe motorumla gidip geliyorum yaklaşık 15 km geliş gidiş mesafem var ve motor tutkunu birisiyim şu an motoran mtr 125 sahibiyim ama ben bu motoru büyüttüm 200cc haline getirdim tatmin ediyor evet ama konfor yok ve titreşim manyağı kendisi bitane chopper veya naked düşünüyorum taksitle alabileceğim önerebileceğiniz bir marka model varmı? fiyat 7bin 8bin liraya kadar olabilir önerilerinizi bekliyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tr_select - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Sym WOLF-250
    Hyosung GT250
    Hyosung GV-250

Başkadar alternatifin yok zaten.

Pekbipicadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 600 Hornet ( Geçmiş : Piaggio X9 250 ,)
    www.sahibinden.com a gir motosiklet bölümünü seç, daha sonra çıkan tiplerden naket ve chopper ları işaretle cc kısmına 250 ve 650 kısmını işaretle (ctrl tuşuna basılı tutarsan 2 seçenek birden tıklarsın) fiyat aralığına 7-8 binlra yaz, çıkan modellere bak hangisinin tipini beğendinğine karar ver, en önce hangi tarzı beğendiğine sonrada en çok hangi modeli beğendiğine kadar ver , sonra gel yardımcı oluruz, kazasız sürüşler.
    Ben,keyfim ve kahya, her gün birimiz kullanıyoruz.

en azından bi 200lük titreşimi az olan bir motorda olabilir tabi ki debriyajlı yani gazı verdiğimde çeksin ani hızlanmada iyi olsun önerileriniz için sağolun arkadaşlar

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)