Arkadaslar hatirlarsaniz 2013 ayinin baslarinda mi neydi konsolos esi motorcuya carpmis ve kacmisti
Kadin yogun bakimda yatiyordu.sonrasinda haber falan duyamadik hic
ne oldu o bayana oldumu yasiyor mu
Bilgisi olanlar varmı?
Arkadaslar hatirlarsaniz 2013 ayinin baslarinda mi neydi konsolos esi motorcuya carpmis ve kacmisti
Kadin yogun bakimda yatiyordu.sonrasinda haber falan duyamadik hic
ne oldu o bayana oldumu yasiyor mu
Bilgisi olanlar varmı?
Net bir haber yapılmamıış olayın sonrası ile ilgili. Sanırım her şey gibi üstü örtülmüş...
https://www.google.com.tr/search?out...+motor&spell=1
demek gerçekten bu ülkede adelet yok !!! adamına göre adelet var...
yaw ne güzel kapatmışlar,nerden aklına geliyo böle şeyler
Vahşi Konsolos eşine yurt dışı artık serbest.
İsviçre konsolos eşi Andrea Köppel Şubat ayında, sıkıştırdığı ardından hızını alamayıp kasten çarptığı motosiklette karı kocayı yaraladı. Ardından önünü açtığı için kaçtı.
Kadın 4 ay sonra hasteneden yarı sakat çıktı. Bugün sabah haberlerinde izledim, kadıncağız yürümekte bile zorlanıyor. Sol kolunu halen kullanamıyor.
Mahkeme günü avukatlara ve mağdur T.C. vatandaşları olan motorda ki karı kocaya bildirilmedi. Kendi bile gitmedi ama avukatı gitti. Tek taraflı mahkemede bu kadına yurt dışı serbest bırakıldı. Ya kaçtı ya kaçacak. Adaletinizi ...
İsviçre'de bir Türk aynısını bir İsviçre'liye yapsa 20 yıldan aşağı çıkamazdı o ülkenin hapishanesinden. Adam öldürmeye tam teşebbüs.
Olayı hatırlayalım.
İsviçre Konsolosu’nun eşi Andrea Köppel hakkında cipiyle çarptığı Filiz İnal’ın yaralanmasına neden olmaktan 4,5 yıl hapis istemiyle dava açıldı.
Köppel’in alkollü olduğu tespit edildi.
İstanbul Bebek’te kullandığı araçla Filiz İnal (41) ve Durmuş İnal’ın bulunduğu motosiklete çarparak Filiz İnal’ın yaralanmasına neden olan İsviçre Konsolosu Florian Köppel'in eşi Andrea Köppel hakkında 9 aydan 4,5 yıla kadar hapis talebiyle dava açıldı.
Geçtiğimiz 5 Şubat günümeydana gelen kazada iddiaya göre Durmuş İnal'ın (49) kullandığı motosiklete arkadan bir cip çarptı.
‘PANİKLEYİP KAÇTIM’
Çarpmanın etkisiyle motosikletin arkasında bulunan Filiz İnal, 17 metre sürüklenirken, cip sürücüsü kaçarak olay yerinden uzaklaştı. İnal, ambulansla hastaneye kaldırılırken, aracın sürücüsünün İsviçre Konsolosu Florian Köppel'in eşi Andrea Köppel olduğu belirlendi.
Köppel, kaza sonrası yaşadığı şok nedeniyle paniklediğini ve kaçtığını kaydetti. İddianamede Köppel'in kazadan 5 saat sonra yapılan testte 0,59-0,81 promil arasında alkollü olduğu yer aldı.
Konsolos eşinin “bilinçli taksirle yaralamaya neden olma” suçundan 9 aydan 4,5 yıla kadar hapis ile cezalandırılması istendi. Dava önümüzdeki günlerde İstanbul Sulh Ceza Mahkemesi’nde başlayacak
Sol kolunu kullanamıyor
Filiz İnal'ıneşiDurmuş İnal eşinin kaza sonrası yoğun bakım ünitesinde tedavi gördüğünü söyledi. İnal "Karımı şuandasolkolunda yüzde 90 işlevkaybı var. Hafızasıda gidip geliyor" dedi.
Yurt dışına çıkış yasağı
Mahkeme, Andrea Köppel hakkında yurtdışına çıkış yasağı koydu.
O adamcağızın yerine kendinizi bir koyun ve düşünün 10 dk değil 5 dk değil,1 dk düşünseniz yeter..Türkiye'de adalet zaten bitmişti bu son zamanlardaki işlerle,burdada tescillenmiş olduğunu görüyoruz..
böyle bir adalet sisteminden daha ne bekliyordunuz.
Bu şekilde devam ederse herkes kendi adaletini sağlamaya çalışacak ve durumlar daha vahim bir hal alacak.
Kimse kusura bakmasın ama bu durumlarda ben kendi adaletimi kendim sağlıyorum kimseden hiçbir kolluk kuvvetindende bir beklentim yok , olmayacakta. Ve ilerleyen dönemlerde insanlar bu yöntemi seçmeye başlayacaktır. İyi bir şeymi ? Hayır. Ama benim için Adalet gerekli birşey. Kimin sağladığı önemli olmaksızın..
SÖZ KONUSU VATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)