Yazin uzun bir Türkiye yolculugu icin en sonunda karar verip aldim. R1 den ayrilik biraz üzücü oldu ama yazin 6 hafta icinde yapacagim 8.000km yi düsündükce akilli karar verdigimi saniyorum...
Yazin uzun bir Türkiye yolculugu icin en sonunda karar verip aldim. R1 den ayrilik biraz üzücü oldu ama yazin 6 hafta icinde yapacagim 8.000km yi düsündükce akilli karar verdigimi saniyorum...
Hayırlı Olsun Hocam.Sizin Adınıza Sevindim
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız sürün. Benim merak ettiğim gerçekten yurtdışında Türkiye'den ucuza mı satılıyor bunlar. Ne kadar ödediniz diye sorabilir miyim?
Sagolasin tesekkur ederim
Sifir motorda pek fark yok diye biliyorum Bu 2011 model 12.000 km 8.250 Euro Bildigim kadari ile öyle ucurum fark yok..
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:49 ----------
Sagolasin....
Güzel motor hayırlı olsun. Ben bunlara bir ara kafayı takmıştım sonra geçti. Türkiye'de vergisi çok ve parça da bulmak zor bunlara. Zaten honda getirmiyor artık. Bende vazgeçmiştim. Ama çok beğeniyorum özellikle beyazını
Tekrar hayırlı olsun
@RODWIN250R beyazini bulamadim.Bu da fena degil ama beyaz ilk tercihimdi.. Sagolasin
hayırlı olsun,Allah kaza bela vermesin,inanın çok rahat uzun yolda,tek kötü yanı depo küçük.Geldiğinizde sizle tanışmak isterim bir Vfr kullanıcısı olarak.
Hayırlısı olsun .
Gezilerinizi görmekde isteriz
Olumlu veya olumsuz eleştirilerinizide bekliyoruz.
Tabii ki,umarım denk getiririz,fikir alışverişi de yapabiliriz.R1 kullanmadım hiç ama inanın vfr nin torkuna,konforuna ve frenlerine hayran olacaksınız diye düşünüyorum
R1 cok harika makina cok agresif 1000 lik ler icinde en cok hareket kabiliyeti olan makina cok seviyorum onu eger bu sene cok zevkli gecerse vfr i sagdece uzun yollae icin kullanip tekrar bir r1 istiyorum tabii bu arada hatun beni öldürmez de sag kalirsam
Kazasız belasız keyifli sürüşler hayırlı olsun
Hayırlı olsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)