Vfr süper bir tercih bence.
Dün Balıkesir yaptım. Bugünde geri döndüm Bursaya .
Cbr 250r kullanmama rağmen yediğim rüzgarın ve belimin ve sırtımın ağrısının haddi hesabı yok. Rüzgarda çok olunca oda yordu ama en yakın zamanda Enduroya geçmeyi düşünüyorum.
Hayırlı olsun. Kesinlikle uzun yola ss ile çıkılmaz bunu anladım bugün.Ne çanta var ne birşey saçma supan yöntemlerle bağlamaya çalışıyorsunuz motora eşyalarınızı.
Kullandıkça gözlemlerinizi yazarsanız sevinirim. Belki bende vfr ye kayabirim sayenizde
Hayirli olsun güle güle kullan.
Magazalarda bakip bakip yalaniyorum ama alamiyorum.
Hani çok para olsa da binmesem de garajda dursa diyebilecegim kadar çok hosuma gidiyor bu yavru.
Ama ne ona binip uzaklara gidecek zaman var,
ne de garajda yatiracak kadar çok para.
Gule gule kullanin.Cok guzel bir model.Cantalar da hos olmus.
7800 Euro yapiyor NC 750X oda bin euro fazla almanya ya kiyasla avusturya ile ayni fiyat ülkeden ülkeye degisiyor fiyatlar ama araba gibi büyük ucurum yok 3asagi 5 yukari ayni
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:08 ----------
Sagolasin Cantalar orjinal kendi fabrika cikis cantasi
Hayırlı olsun , kazasız belasız sürüşler dilerim...
Çok begendim güle güle kullanın
güle güle kullanın kazasız belasız
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
Hayirli ugurlu olsun, herdaim keyifli surusler dilerim,yolun acik olsun
Almanyada motosikletiniz icin, sigorta,kasko ve motorlu tasitlar vergisi ne kadar?
Hayırlı olsun. Sakarya'ya uğrayacaksan bi çayımı içmeden yollamam
"CaRPe DieM"
Hayırlı olsun, yakışı ve gidişi hakkında bilgi bekliyoruz.
Ben,keyfim ve kahya, her gün birimiz kullanıyoruz.
hayırlı olsun kazasız belasız gezmeniz dilegiyle
Teşekkür ederim. Sağolasın
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:30 ----------
Teşekkür ederim. Burada benim 13 kazasız sigortam var. 1100 cc 173 hp motora senede 10.000 km yi aşmamak şartı ile 300 € sigorta ödüyorum. Hırsızlık karşı taraf hasar far cam ayna dahil. Mtv ise senelik 80€ civarı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:33 ----------
Cihan geçenlerde Uğur ile konuştuk seni. Gelince uğrarım kesin. Sağolasın
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:36 ----------
Teşekkür ederim. Burada Mart ortasından sonra motor kullanmaya başlıyoruz. Ama tüm +ve- leri yazacağım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:38 ----------
Sağolasın. Teşekkür ederim.
Kitap gibi maşallah...Mükemmel bi seçim olmuş...Kendim almış gibi sevindim nedense
Kazasız belasız bol km ler yaparsınız inşallah....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)