Korumalı çizme ayak numarası
Reklamlar
-
Arkadaşlar merhaba . Bot-çizme kullanan arkadaşlara bir sorum olucak . Özellikle link'de belirteceğim tarzda uzun çizme kullanan ;
http://www.feyizoglu.com/S-Sportour-Motosiklet-cizmesi_47089.html#0 << .. Normalde 42.43 numara giyen biriyim ama 42 zorlarsam hani birşeyi çok beğenirsiniz numarası kalmaz olsun giyerim dersiniz o durumda 42 . . Bunun 44'ünü denedim böyle tam mı oldu desem olmadımı desem kararsız kaldım . 45'ini sorduğumda dükkan sahibi tanıdığım bir abim . Büyük olur dedi bununla zaten yolda yürümezsin ki çok dedi . Fakat evimden otoparka bi 5-10 dakka yürüme mesafe var ve gene olsun sağda solda park edip yürüdüğümüzde sanki biraz ayağımı acıtıyor yürürken. Tam ayağımızın yanında ki kemiğe vurur gibiydi . 44 mü almalıyım 45 mi . 45'i deneme fırsatım olmadı stokda olmadıgından
Reklamlar
-
-
Kis icin kalin corapla da giyerim dersen 45.
deri zamanla genisleme yapiyo tam oturani alirdim. 1 numara buyuk bot ile gundelik hayatta yurumekte zor .
-
Olucak oğuz abi yavaş yavaş :D . Estafurullah seni ayağımıza çağırmak gibi olmaz sen buyur biz gelelim . . Şekil adamı beklentıye sokuyo naparsın :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:16 ----------
hasanfuat adlı üyeden alıntı
Kis icin kalin corapla da giyerim dersen 45.
deri zamanla genisleme yapiyo tam oturani alirdim. 1 numara buyuk bot ile gundelik hayatta yurumekte zor .
Kalın çorap giymem bununla diye düşünüyorum 44' makul gelir 45 numaram değil gibime geldı . Gerçi çok esnicek bişey gibide değil vidalar falan fln var üstünde :D
-
benim için çok sakat oluyor bu bot işler normalde 45 46 numara ayakkabı giyiyorum botların en az bir 48 numara olması lazım ki ayağıma tam otursun
bence 1 2 numara büyük alın aslında en iyisi deneyerek almak eğer şansınız varsa mutlaka deneyerek alın ne çok sıkı ne çok gevşek olmalı..
-
Hocam senin ayağın maşallahı var :D . Benim ayak 43 işte normal kullandıgım ayakkabılarım 43 . 44 olsam yeterlimidir . 45 Deneme şansım olmadı ellerınde yoktu 44 vardı denedım hani oldu da böyle oldu mu acaba dedim . Büyük durursada anlamı kalmaz . Farklı bi çizme'de 45 denıcem gibime gelıyor
-
Yds bana gore kot altina en sik giden cizme .benim ayaklara Gundelik ayakkabi ile ayni numara cizme oldu . Otoparka yuruyerek gidiceksen sade ve rahat cizme bak derim
-
Valla modeli çok hosuma gıttı . Sağlam kafayı taktım denedım mağzada'da . Yürünür gibime gelıyor genede. Ben bi 45'de denıyeyım ama 44 alırım gıbıme gelıyor. Çokda büyük olmasın ayagımızda
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:52 ----------
Ürün bu numune olarak buldugum TCX ın 44 ünü denedım . Bunda batma vardı . benım esas ıstedıgım lınk'dekı urunun 44' depolarında vardı zahmet ettırtmek ıstemedım alacagım zaman denerım dıye
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)