Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

A2 DİREKSİYON SINAVI - Şubat 2014

REKLAM ALANI

Motosikleti
    KTM Duke 390
    hiç bir önemi yok aldıkları eğitimin bence. bana ehliyet verecek olan komisyonun kendisininde motorsiklet kullanıcısı olmasını beklerim. kendileri akademilere her türlü sıkıntıyı yaratıyor, ama komisyon kurmaya gelince A2 ehliyetine sahip bir denetim kurulu oluşturamıyorlar nasılsa?..
    sizin söylediğinize benzer bir cevap verdi zaten o komisyon üyeleride, üstüne e tipi ehliyeti olan şahısta "ben biliyorum ve kullanıyorum" dedi :D böyle birşey olabilir mi? nasıl bir trajikomik durumdur. ehliyet alıp alamayacağımıza karar veren kişi ehliyetsiz motorsiklet kullandığını söylüyor pişkin pişkin. İŞTE Türkiyede biz motorsiklet sürücülerinin alenen göz önündeki değeri bu arkadaşlar. LÜTFEN BUNU BİLEREK, BİLİNÇLİ BİR ŞEKİLDE KULLANALIM MOTORSİKLETLERİMİZİ. Motorcu olmaktan gurur duyuyorum ama ülkemizdeki denyolar adınada utanıyorum.. YAZIK

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mitmuallim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial RX3i EVO
    Aslında bu işlerin Amerikadaki gibi özel bir şirkete havaele edilip özel parkuru ve eğitiminin verildiği ücretininde şimdikinin en az 4 katı olduğu ve en ufak bir kusurun bile affedilmediği bir sistme geçmek gerek ..ben bunun önümüzdeki 5 yıl içinde gerçekleşeceğini bekliyorum. Oralarda da den yo çalıştırmazlar ise tabii..

edim1234xxx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj discover 125 st
    a2 ehliyet direksiyon sınavını geçip hak kazandıktan sonra ehliyeti kaç gün sonra cebime koyarım

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200 NS 2016
    a2 uygulama sınavını geçtikten sonra, gittiğiniz kursun sertifikalarınızı hazırlaması gerekiyor. benim kursum 1 hafta sonra sertifikamı verdi. aynı gün sertifika ve gerekli diğer evraklarla emniyete başvurdum. bir sonraki günde ehliyeti aldım.

edim1234xxx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj discover 125 st
    benim kayıtlı olduğum sürücü kursu ile bugün görüştüm, milli eğitim bakanlığına gönderdiklerini lakin milli eğitim bakanlığında ki bazı kişilerin yazlık izinde olduğu gerekçesi ile zaman zaman bu gibi sıkıntılar yaşadıklarını söylediler.
    01/08/2015 de direksiyon sınavına katıldım bugün ise 20/08/2015 itibari ile 19 gün oldu lakin bugün yarın mutlak haber gelir diyorlar.
    ben ise trafikte dolaşıyorum ama her an ehliyetsizlik yüzünden ceza yeme korkusu var, polisi görünce sırtım sırılsıklam ter oluşuyor .

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)